Dorisss ajmo hcg na sunceee 😁😁
Jelušićkaa danas je mullerova trakica bila još bijela, a kinez opet bacio sjenicu. 😁 Ako ne pocrvenim do petka tek onda ponovno umačem. 🥳
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Mislim da cu uskoro postat opsjednuta ovim vasim grafovima 😁🥰
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Jutro cure, kod mene snjesko 🤦😂 cekamo M
https://ibb.co/rs4xqcv
Lucky, Doris sretno u piskenju, jedva čekam 🤞🤞
Ostale cure ❤️❤️❤️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Jutro curkeee!
Mala96 meni se cini ko da vidim nesto ali mi je preblizu kraja testa 😂 u svakom slucaju idemo dalje u novi napad 💪🏻💪🏻
Lucky tebi se tempica bas ne da dolje ha? Vjerojatno beba ne da da padne 😋🙊🙈
Doris tebi isto tempica vino osla gore ili se ja to varam? 😎
Kad se vec svima dize,digla se i meni i to na razinu koju nisam imala i dpo danima,plus danas je krvarenje skoro i stalo,svjetlo roze je boje i vise kao spotting nego M,a glava me rastura jos od sinoc,prvo sto sam napravila nakon mjerenja temp je da sam roknula plivadon 😭 i kisem,i smrcam i grlo kao da me boli al zapravo ne boli,ah jebemu pleme. Nista,kontam poslat poruku popodne ginekologu da vidim koje je njegovo objasnjenje za ovo 🤷♀️
Jutro curkeee!
Mala96meni se cini ko da vidim nesto ali mi je preblizu kraja testa 😂 u svakom slucaju idemo dalje u novi napad 💪🏻💪🏻
Luckytebi se tempica bas ne da dolje ha? Vjerojatno beba ne da da padne 😋🙊🙈
Doristebi isto tempica vino osla gore ili se ja to varam? 😎
Kad se vec svima dize,digla se i meni i to na razinu koju nisam imala i dpo danima,plus danas je krvarenje skoro i stalo,svjetlo roze je boje i vise kao spotting nego M,a glava me rastura jos od sinoc,prvo sto sam napravila nakon mjerenja temp je da sam roknula plivadon 😭 i kisem,i smrcam i grlo kao da me boli al zapravo ne boli,ah jebemu pleme. Nista,kontam poslat poruku popodne ginekologu da vidim koje je njegovo objasnjenje za ovo 🤷♀️
Nije joj tempica u rastu, nego nije mjerila zadnjih par dana, daj se skoncentriraj, taj antibiotik te udari u glavu vidim 😂
Ups 🙊🙈 mi scussi 🤷♀️🙈 ne vidim nista,a vidim duplo danas 🙄🤦♀️ Doris zaboravi sve sto sam rekla 😂🙊🙈
Hope pregledano iz svih coskova ali nema nista 😂 imam jos digitalca al nisam luda vald bez barem male sjene popiskit 10 evrica 😂😁
Jaooo jedva cekam mengu da mogu ponovno u akciju, ovo iscekivanje je najdosadnije
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
E da, inace na uzglavlju kreveta drzim toplomjer i kako me neki dan alarm uplasio , sva se trgla i padne mi negdje dok sam ga pokusavala dokucit da se izmjerim 🙈 Pretražila sve moguce, iza kreveta, ispod kreveta, ispod madraca , cijeli ormar prevrndala da nije tamo odletio... 😂😂 I nema ga nigdje, znaci ko da je u zemlju propo 😂😂😂 nisam ga imala ni mjesec dana...Ovih dana mjerim nekim socijalnim iz Merkura s jednom decimalom, ne znam ni dal je tocan...
Nista, danas mi treba stici s Futunature isti ovaj koji sam izgubila, pa cu usporedit tocnost ako opet izgubim 🙈
Nemog vjerovat da u vlastitoj kuci nemog nac toplomjer, ne bi da je igla 😂😂😂
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Jutro!
Mala96 zao mi je za snjeska..
Hope ajde nek je i gospođa napokon stigla. Sad ponovis briseve i onda kreces u onaj dr. ciklus sva kao nova sa urednim brisom i ima da ulovis pik i da bude plus!
Lucky tebi tempica i dalje visokoo
Boni da zarazne su temp. Meni je to sad navika cim oci otvorim toplomjer je ispod jezika
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji