Dorisss ajmo hcg na sunceee 😁😁
Jelušićkaa danas je mullerova trakica bila još bijela, a kinez opet bacio sjenicu. 😁 Ako ne pocrvenim do petka tek onda ponovno umačem. 🥳
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Mislim da cu uskoro postat opsjednuta ovim vasim grafovima 😁🥰
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Jutro cure, kod mene snjesko 🤦😂 cekamo M
https://ibb.co/rs4xqcv
Lucky, Doris sretno u piskenju, jedva čekam 🤞🤞
Ostale cure ❤️❤️❤️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Jutro curkeee!
Mala96 meni se cini ko da vidim nesto ali mi je preblizu kraja testa 😂 u svakom slucaju idemo dalje u novi napad 💪🏻💪🏻
Lucky tebi se tempica bas ne da dolje ha? Vjerojatno beba ne da da padne 😋🙊🙈
Doris tebi isto tempica vino osla gore ili se ja to varam? 😎
Kad se vec svima dize,digla se i meni i to na razinu koju nisam imala i dpo danima,plus danas je krvarenje skoro i stalo,svjetlo roze je boje i vise kao spotting nego M,a glava me rastura jos od sinoc,prvo sto sam napravila nakon mjerenja temp je da sam roknula plivadon 😭 i kisem,i smrcam i grlo kao da me boli al zapravo ne boli,ah jebemu pleme. Nista,kontam poslat poruku popodne ginekologu da vidim koje je njegovo objasnjenje za ovo 🤷♀️
Jutro curkeee!
Mala96meni se cini ko da vidim nesto ali mi je preblizu kraja testa 😂 u svakom slucaju idemo dalje u novi napad 💪🏻💪🏻
Luckytebi se tempica bas ne da dolje ha? Vjerojatno beba ne da da padne 😋🙊🙈
Doristebi isto tempica vino osla gore ili se ja to varam? 😎
Kad se vec svima dize,digla se i meni i to na razinu koju nisam imala i dpo danima,plus danas je krvarenje skoro i stalo,svjetlo roze je boje i vise kao spotting nego M,a glava me rastura jos od sinoc,prvo sto sam napravila nakon mjerenja temp je da sam roknula plivadon 😭 i kisem,i smrcam i grlo kao da me boli al zapravo ne boli,ah jebemu pleme. Nista,kontam poslat poruku popodne ginekologu da vidim koje je njegovo objasnjenje za ovo 🤷♀️
Nije joj tempica u rastu, nego nije mjerila zadnjih par dana, daj se skoncentriraj, taj antibiotik te udari u glavu vidim 😂
Ups 🙊🙈 mi scussi 🤷♀️🙈 ne vidim nista,a vidim duplo danas 🙄🤦♀️ Doris zaboravi sve sto sam rekla 😂🙊🙈
Hope pregledano iz svih coskova ali nema nista 😂 imam jos digitalca al nisam luda vald bez barem male sjene popiskit 10 evrica 😂😁
Jaooo jedva cekam mengu da mogu ponovno u akciju, ovo iscekivanje je najdosadnije
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
E da, inace na uzglavlju kreveta drzim toplomjer i kako me neki dan alarm uplasio , sva se trgla i padne mi negdje dok sam ga pokusavala dokucit da se izmjerim 🙈 Pretražila sve moguce, iza kreveta, ispod kreveta, ispod madraca , cijeli ormar prevrndala da nije tamo odletio... 😂😂 I nema ga nigdje, znaci ko da je u zemlju propo 😂😂😂 nisam ga imala ni mjesec dana...Ovih dana mjerim nekim socijalnim iz Merkura s jednom decimalom, ne znam ni dal je tocan...
Nista, danas mi treba stici s Futunature isti ovaj koji sam izgubila, pa cu usporedit tocnost ako opet izgubim 🙈
Nemog vjerovat da u vlastitoj kuci nemog nac toplomjer, ne bi da je igla 😂😂😂
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Jutro!
Mala96 zao mi je za snjeska..
Hope ajde nek je i gospođa napokon stigla. Sad ponovis briseve i onda kreces u onaj dr. ciklus sva kao nova sa urednim brisom i ima da ulovis pik i da bude plus!
Lucky tebi tempica i dalje visokoo
Boni da zarazne su temp. Meni je to sad navika cim oci otvorim toplomjer je ispod jezika
Sortiraj odgovore
Najstariji