Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    25. Svibanj 2021. 22:10

Dorisss ajmo hcg na sunceee 😁😁

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    25. Svibanj 2021. 22:21

Jelušićkaa

Dorisss ajmo hcg na sunceee 😁😁

Jelušićkaa danas je mullerova trakica bila još bijela, a kinez opet bacio sjenicu. 😁 Ako ne pocrvenim do petka tek onda ponovno umačem. 🥳

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Jelušićkaa
    25. Svibanj 2021. 22:31

Imaš li sliku tog Kineza da vidimo

Bonii
    25. Svibanj 2021. 22:55

Mislim da cu uskoro postat opsjednuta ovim vasim grafovima 😁🥰

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Lida 🍀
    26. Svibanj 2021. 06:13

Jutro cure, kod mene snjesko 🤦😂 cekamo M 
    https://ibb.co/rs4xqcv
    Lucky, Doris sretno u piskenju, jedva čekam 🤞🤞
    Ostale cure ❤️❤️❤️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

26. Svibanj 2021. 07:00

Jutro curkeee!
    Mala96 meni se cini ko da vidim nesto ali mi je preblizu kraja testa 😂 u svakom slucaju idemo dalje u novi napad 💪🏻💪🏻
    Lucky tebi se tempica bas ne da dolje ha? Vjerojatno beba ne da da padne 😋🙊🙈
    Doris tebi isto tempica vino osla gore ili se ja to varam? 😎
    Kad se vec svima dize,digla se i meni i to na razinu koju nisam imala i dpo danima,plus danas je krvarenje skoro i stalo,svjetlo roze je boje i vise kao spotting nego M,a glava me rastura jos od sinoc,prvo sto sam napravila nakon mjerenja temp je da sam roknula plivadon 😭 i kisem,i smrcam i grlo kao da me boli al zapravo ne boli,ah jebemu pleme. Nista,kontam poslat poruku popodne ginekologu da vidim koje je njegovo objasnjenje za ovo 🤷‍♀️

26. Svibanj 2021. 07:09

Lucky 🍀

Hope ♾

Jutro curkeee!
    Mala96meni se cini ko da vidim nesto ali mi je preblizu kraja testa 😂 u svakom slucaju idemo dalje u novi napad 💪🏻💪🏻
    Luckytebi se tempica bas ne da dolje ha? Vjerojatno beba ne da da padne 😋🙊🙈
    Doristebi isto tempica vino osla gore ili se ja to varam? 😎
    Kad se vec svima dize,digla se i meni i to na razinu koju nisam imala i dpo danima,plus danas je krvarenje skoro i stalo,svjetlo roze je boje i vise kao spotting nego M,a glava me rastura jos od sinoc,prvo sto sam napravila nakon mjerenja temp je da sam roknula plivadon 😭 i kisem,i smrcam i grlo kao da me boli al zapravo ne boli,ah jebemu pleme. Nista,kontam poslat poruku popodne ginekologu da vidim koje je njegovo objasnjenje za ovo 🤷‍♀️

Nije joj tempica u rastu, nego nije mjerila zadnjih par dana, daj se skoncentriraj, taj antibiotik te udari u glavu vidim 😂

Ups 🙊🙈 mi scussi 🤷‍♀️🙈 ne vidim nista,a vidim duplo danas 🙄🤦‍♀️ Doris zaboravi sve sto sam rekla 😂🙊🙈

Lida 🍀
    26. Svibanj 2021. 07:54

Hope pregledano iz svih coskova ali nema nista 😂 imam jos digitalca al nisam luda vald bez barem male sjene popiskit 10 evrica 😂😁 
    Jaooo jedva cekam mengu da mogu ponovno u akciju, ovo iscekivanje je najdosadnije 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    26. Svibanj 2021. 08:00

E da, inace na uzglavlju kreveta drzim toplomjer i kako me neki dan alarm uplasio , sva se trgla i padne mi negdje dok sam ga pokusavala dokucit da se izmjerim 🙈 Pretražila sve moguce, iza kreveta, ispod kreveta, ispod madraca , cijeli ormar prevrndala da nije tamo odletio... 😂😂 I nema ga nigdje, znaci ko da je u zemlju propo 😂😂😂 nisam ga imala ni mjesec dana...Ovih dana mjerim nekim socijalnim iz Merkura s jednom decimalom, ne znam ni dal je tocan...
    Nista, danas mi treba stici s Futunature isti ovaj koji sam izgubila, pa cu usporedit tocnost ako opet izgubim 🙈  
    Nemog vjerovat da u vlastitoj kuci nemog nac toplomjer, ne bi da je igla 😂😂😂

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Svibanj 2021. 08:39

Jutro!
    Mala96 zao mi je za snjeska..
    Hope ajde nek je i gospođa napokon stigla. Sad  ponovis briseve i onda kreces u onaj dr.  ciklus sva kao nova sa urednim brisom i ima da ulovis pik i da bude plus!
    Lucky tebi tempica i dalje visokoo
    Boni da zarazne su temp. Meni je to sad navika cim oci otvorim toplomjer je ispod jezika 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.