AH Sarita to ti je tak, kad se sve posloži da napokon možeš u napad, onda cikus odeeee :/
Ja te se sjećam još od prošle godine, mislim da smo obje u slično vrijeme imale biokemijsku i da smo se javile tada u Jesenke ili Zimske, ne sjećam se kaj je više bilo i brzo obje otišle :/
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Lucky ti si dovoljno u DPO danima da mozes piskiti hcg u bilo koje doba dana 🤭(samo kažem 😉)
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Cao curke
Evo ja se konačno udostojila kupit testic 😂
Šta mislite o gravignost testovima?
Jelušićka ja ih nikad nisam koristila, al vjerujem da su ok... jesi ga napravila???
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Jelušićkaja ih nikad nisam koristila, al vjerujem da su ok… jesi ga napravila???
Vidim da je proizvođač Hrvatska nije neki kinez kontam trebao bi biti ok. Nisam još mislim da ću u subotu ili nedjelju kada i mužić bude kući. 😁 Ako ima nešto trebao bi do tada pokazati.
Anchy jooj jedan dan si napisala, al ja zaboravila, sorry... ne znam di mi je glava ovih dana
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Anchyjooj jedan dan si napisala, al ja zaboravila, sorry… ne znam di mi je glava ovih dana
Ma no frks. Ja koja sam tu medu starosjediocima pa ne mogu bas popamtiti ko sta kako gdje. Sad cu ja trakicu ponovo staviti kad budem 1 dc
Ja sam samo ušla na brzinu da vidim da li je Lucky pisnula test..ali vidim da nije.. odlična samokontrola😂
Jelušićka 🤞🤞 da bude plus!!!
Ostalima svima puno pozdrava..❤❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ma ne znam cure ni sama sta da mislim, nemam simptome nicega, kao da sam usred neceg neutralnog, cicke su i dalje dobre (. Y .) 🤭🤭 al me manje bole, a sve ostalo nula bodova 🤷🏻♀️
Ako te tjesi ja kad sam bila trudna niti jedan jedini simptom nisam imala, nista 0 bodova.. toliko sam bila uvjerena da nije nista da sam tek nakon 8 dana kasnjenja napravila test. Al zato bome sad svaki misec kad nisan trudna umislim simptome toliko da test piskim cak 3 puta prije nego M dode.. a ovaj zadnji misec sam toliko pretjerala da je i muz bia uvjeren da sam trudna 🙈😁 i on osjeca simptome skupa s menom
Takoo da bez simptoma moze bit dobar znak, drzim fige 🙏
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Hvala svima na 🤞🤞
Tako se nadam da je to to.
Leđa me bole, stomak me boli, grudi bole ma sve žiga 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji