Ljetovanje s bebom - preporuke lokacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    19. Lipanj 2015. 19:45

I ja sam bila za njivice al su hoteli besramno skupi...pansiona nema,a u apartmane ne bi jer moram nakuhavat a to mi se ne da....zato gledamo neke zgodne pansione pa bi si uzeli polupansion....a nema ih ni u njivicama ni u malinskoj ni u krku...sad gledamo i rab...jer kolko bi nas došao parking u selcu (pansion koji smo gledali  nema svoj) tolko nas dođe i trajekt....do kraja vikenda bi se trebali odlučit jer dragi je od 6.7. Na godišnjem pa bi na more oko 10.7.

beag
    28. Lipanj 2015. 22:06

MarijaŠ, na kraju sam kupila pop up sator u Lidlu za 129 kn, i super je  dosta je velik, ali nisu pisale mjere pa sam to vidjela tek doma, zauzet cemo pola plaze hihi 

MAMA X2
    05. Srpanj 2015. 20:49

Jel ima ko iskustvo sa murterom i plazom slanica?

medsr
    06. Srpanj 2015. 18:40

Mi smo nakon duge potrage otisli u bluesun hotel alan starigrad paklwnica..all inclusive,imaju bazene,plaza pod nosom,dosta hladovine,djecje igraliste..za malo vecu djecu animacije..super nam je..i bar sam tjedan dana oslobodena kuhanja

Bljubica
    06. Srpanj 2015. 19:53

Super, medsr, uživajte!! 😊
    Ja sam u razmišljanju trenutno di za vikend na cjelodnevno kupanje. Nešto na potezu od Omiša do Trogira, a da nije gužvara. Sad smo trenutno na Žnjanu, kupali smo se ja i muž naizmjence, njega se ne usudim tu kupat, previše je ljudi čak i u ovu uru, ne znam možda sam ja luda 😋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.