I ja sam bila za njivice al su hoteli besramno skupi...pansiona nema,a u apartmane ne bi jer moram nakuhavat a to mi se ne da....zato gledamo neke zgodne pansione pa bi si uzeli polupansion....a nema ih ni u njivicama ni u malinskoj ni u krku...sad gledamo i rab...jer kolko bi nas došao parking u selcu (pansion koji smo gledali nema svoj) tolko nas dođe i trajekt....do kraja vikenda bi se trebali odlučit jer dragi je od 6.7. Na godišnjem pa bi na more oko 10.7.
MarijaŠ, na kraju sam kupila pop up sator u Lidlu za 129 kn, i super je dosta je velik, ali nisu pisale mjere pa sam to vidjela tek doma, zauzet cemo pola plaze hihi
Mi smo nakon duge potrage otisli u bluesun hotel alan starigrad paklwnica..all inclusive,imaju bazene,plaza pod nosom,dosta hladovine,djecje igraliste..za malo vecu djecu animacije..super nam je..i bar sam tjedan dana oslobodena kuhanja
Super, medsr, uživajte!! 😊
Ja sam u razmišljanju trenutno di za vikend na cjelodnevno kupanje. Nešto na potezu od Omiša do Trogira, a da nije gužvara. Sad smo trenutno na Žnjanu, kupali smo se ja i muž naizmjence, njega se ne usudim tu kupat, previše je ljudi čak i u ovu uru, ne znam možda sam ja luda 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji