Dimenzije 270cm ajmeee pa to pola plaze zauzme
sad gledam u online katalogu, mislim da to nije onaj pop up sator vec obicni koji se sa prilozenim sipkama slaze!
Curke, mi imammo 2 šatora, jedan manji samo za curke i jedan ogroman gdje svi stanemo. Problem je kaj se u nutra ipak zabije vručina i grozno je sparno. Po mom mišljenju. Bolji učinak smo dobili sa običnim suncobranom koji smo otvorili i položili dolje na plažu i upikli donji dio, malo više sam objesila torbu da ne odleti, a i može se okretat kako ide sunca, pa je s 3 strane zraka i imaš sjenu za dijete.
O neee, a ja sam mislila kak je to super prakticna stvar! Znaci bolje ne bacati lovu na to...
curke...jel bio tko u zadnje vrijeme u slecu? kak je tamo? gužvasto? kakve su plaže? našla sam povoljan smještaj tamo pa me zanima kak je
Cloudy ja sam bila u Selcu prije par godina, meni je ostalo u lijepom sjećanju,more je bilo čisto plaže isto, samo kaj su plaže kamene ali ako imate auto možete se malo provozati okolo i naći prigodne plaže za bebu . Ne sjećam se da su gužve bile velike onak standard sigurno puno bolje nego Crikva i Novi Vinodolski. Ugl more čisto puno ježeva ja sretna i gužva ne tolika.
Netko lošinj iskustva, beba?
A slobodno kupite, samo kažem da nama nisu bili tolko praktičniji. Oni su super za 9. mj kad sunce nije tolko jako, al za samo ljeto nam se nisu pokazali dobrima ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji