Ima tko iskzstva sa plažama okolica Šibenik? Inace imamo vikendicu u Vodicama, lijepa plaža samo je guzva uvjek, prošle god smo stali u zaton kod Zadra prekrasna pješčana plitak plaža :) mislim da cemo i ove god kad idemo pravac Vodice stat po putu hehe
zebrica
Mislim da smo tamo bili kad sam ja bila mala samo mi je u mutnom sjecanju. Jeste bili u solarisu kako je tamo, jel za klince? Nesto kazu da su sad to tamo uredili
zebrica
Da, i mene zanima, gdje na more s bebom?! Idealno bi bilo da plaža ima borovu šumu radi hladovine i da nije prekrcata, što je mislim neizvedivo tijekom sezone, ali ako netko zna za tako nešto molim preporuke. Osobno preferiram otoke, ali mislim da ove godine idemo negdje blize, tj.s manje putovanja do samog odredista.
Mi smo zadnjih godina ljetovali u vodicama,ali mislim da ove godine necemo..ponekad je takva guzva da nemas di stavit ni rucnik,a sad s bebom nam treba hrpa stvari..hotel si bas nemozemo priustiti i stvarno ne znamo kamo cemo..da ne bude skupo,da plaza bude blizu,bez prevelike guzve...
Curke ja sam bila na Rabu u Loparu, pješčana plaža, 20 od plaže hladovina a što je najbitnije dobrih 20 m od kopna je plićak! idealno za djecu!
=http://lilypie.com]
Da,plaža u Loparu i idealna za djecu. I ima cak i sumica sa hladom uz samu plazu,voda pretopla posto je daleko plitko,sve idealno za djecicu! Samo problem trajekt,guzva. I poprilicno skupo . Ja sam tamo zivjela 5 ljeta(radila sezonski) pa eto znam!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Mi smo se na kraju odlučili za Crikvenicu. NIje daleko, nije preskupo, ima hlada i lijepoh plaža, sve je na dohvat ruke. Tamo je i ljeilište za asmatičare pa je se vodimo onom da je tamo zrak dobar za bebača.
Sortiraj odgovore
Najstariji