a baška na krku? sve mi se čini da ćemo odustat od selca zbog gužve i manjka hlada i parkinga... iako je parking na zadnjem mjestu kriterija... znači ima li u baškoj na krku hladovitih plaža?
:) znači pali to s ručnicima...mi ćemo oko 10.7. pa sad još biramo baška il selce...selce je jeftiniji s,mještaj,al kad platiš parking isto mi dođe ko i baška....znači ima onak neke plaže s drvećem okolo? i kolko se rano ručnici moraju postavit?
I mi smo jučer tražili šator, pa su u većini dućana rekli da su rasprodali sve, našli smo u Mullera al su preskupi na kraju smo odustali i zaključili da ćemo koristit suncobrane, al ovo sjenilo u Konzuma mi se čini skroz dobro i nije skupo. hvala cure
Marija, sorry, ja sam ocito gledala neki drugi katalog, u kojem je sator isto za plazu i isto kosta, ali to nije bilo ovo uglavnom, da to je to, to je pop up
budem ga isla vidjet uzivo . hvalaaaa!!!
U biti, sad sam skuzila da je to taj koji sam ja gledala vec u Konzumu, samo je bio 199 i to mi je bilo previse, a vidim sad u tom katalogu da je snizen na 129
Sortiraj odgovore
Najstariji