Da, razumijem, nesto sto je nekome dobro ne znaci da je i drugome Razmatrala sam i Ugljan i Dugi otok, do D.o. trenutno previse putovanja, a Ugljan me nije odusevio plazama. Moj osobni favorit je Vis
taj me otok odusevio i sada i na drugima trazim isto hehe No ni Murter, od blizih, nije los, uz malo setnje dode se do praznih uvalica, a i za one kojima ne smeta guzva, Slanica je odlicna za klince. Mislim da cemo ovo ljeto ipak na Lošinj, M.L. Upravo sam u fazi istrazivanja, iscitavanja foruma i guglanja
Nego,nije bas tema, ali vezano je za ljetovanje, je li netko vidio negdje povoljno one male satorcice za plazu koji se sklapaju i rasklapaju u jednom potezu?
Je, pomalo, ali ima toliko prekrasnih malih uvalica u kojima doslovno mozes biti sam. Mi smo u paru putovali, busom iz Zg do Splita pa trajektom, put nas je izasao cca.oko 500-600 kn, autom je preskupo za dvoje. A onda uzduz i poprijeko cipelcugom i skuterom, cak i do Stinive. Vis je bas otok za istrazivace i avanturiste.
Cula sam za Saharun, zato sam i gledala D.o., ali kazem odustala zbog putovanja s bebom, mozda dogodine
Je, malo sam pronjuskala i skuzila da ih ima skoro u svakom trg.centru, no u Konzumu je 200 kn, to mi je previse, u Sparu 80, ali tak nekak jadno i tanko izgleda da sam odlucila jos pogledati drugdje pa onda odluciti.
Ja sam jedne godine bila na Lošinju i željela bih ove godine ponovo ali s bebačem , ima tko kakvih iskustva kako je s bebom tamo?
Dugi otok je prekrasan ali malo predaleko za putovati...
Sortiraj odgovore
Najstariji