Ljetovanje s bebom - preporuke lokacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    11. Lipanj 2015. 15:56

Da, razumijem, nesto sto je nekome dobro ne znaci da je i drugome  Razmatrala sam i Ugljan i Dugi otok, do D.o. trenutno previse putovanja, a Ugljan me nije odusevio plazama. Moj osobni favorit je Vis  taj me otok odusevio i sada i na drugima trazim isto hehe No ni Murter, od blizih, nije los, uz malo setnje dode se do praznih uvalica, a i za one kojima ne smeta guzva, Slanica je odlicna za klince. Mislim da cemo ovo ljeto ipak na Lošinj, M.L. Upravo sam u fazi istrazivanja, iscitavanja foruma i guglanja

beag
    11. Lipanj 2015. 16:01

Nego,nije bas tema, ali vezano je za ljetovanje,   je li netko vidio negdje povoljno one male satorcice za plazu koji se sklapaju i rasklapaju u jednom potezu?

beag
    11. Lipanj 2015. 20:51

Je, pomalo, ali ima toliko prekrasnih malih uvalica u kojima doslovno mozes biti sam. Mi smo u paru putovali, busom iz Zg do Splita pa trajektom, put nas je izasao cca.oko 500-600 kn, autom je preskupo za dvoje. A onda uzduz i poprijeko cipelcugom i skuterom, cak i do Stinive. Vis je bas otok za istrazivace i avanturiste. 
    Cula sam za Saharun, zato sam i gledala D.o., ali kazem odustala zbog putovanja s bebom, mozda dogodine 

Pilici
    13. Lipanj 2015. 14:14

Cure iskustva sa plažama na povljani??

zebrica

beag
    15. Lipanj 2015. 22:14

Je, malo sam pronjuskala i skuzila da ih ima skoro u svakom trg.centru, no u Konzumu je 200 kn, to mi je previse, u Sparu 80, ali tak nekak jadno i tanko izgleda da sam odlucila jos pogledati drugdje pa onda odluciti. 

Jojo5
    16. Lipanj 2015. 18:04

Ja sam jedne godine bila na Lošinju i željela bih ove godine ponovo ali s bebačem , ima tko kakvih iskustva kako je s bebom tamo?
    Dugi otok je prekrasan ali malo predaleko za putovati...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.