Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonie90
    11. Ožujak 2020. 14:03

Rose, i ja to volim kod njih, i brzi su, i ne kompliciraju.. U mangu mi nisu mjesec dana vratili novce- i morala sam pisati mail španjolcima i pokazati onu potvrdu. Poslije sam pročitala izgubiš li potvrdu, nema povrata novaca, a ja sam inače jako traljava s tim stvarima, pa ih otad izbjegavam za online naručivanje..

Žuža
    11. Ožujak 2020. 14:07

kaktusica kakve su to skracenice i sta je to? ja to isto nista nisam radila 😱 a mali mi isto ide u vrtic. sta je to torch? radije ne bi guglala. Zadnji put sam guglala tu svoju posteljicu i plakala 3 dana i onda se zarekla da google vise ne upotrebljavam za zdravstvena stanja. Tako da fenjer ako Boga znas, ne guglaj sta to znaci. Samo slusaj svoju dr. Moja posteljica dodiruje usce vec tjednima i mjesecima. Svaki put isto pise na nalazu i ja se ne nadam da ce se to dici. Samo cekam potvrdu iduci tjedan pa da mi kaze da moram mirovati i da pocnem razmisljati o carskom. Nadam se samo da ja tu necu razglabat s njom o carskom i kad dodjem u TA da
    mi kazu da bi ipak probali vaginalno pa ak budem krvarila da dovrsimo carskim rezom. Onda cu popizdit. Ne bi ja bas isporbavala nista. 
    Kod nas je divan, divan dan i bila sam vec na kavi i bas sam gustala. Mislim da cu pjesice po malog u vrtic. Mogla bi samo vani sjedit 😍☀️

Rose1
    11. Ožujak 2020. 14:10

kaktusica

Tnx cure ☺️ Bilo bi idealno kad bi ga radili i dvaput u trudnoci, oko svega skrtare…

Da, bilo bi idealno dvaput. Ja sam radila u 8mj.jer me slali zbog ivfa i ponovno me slala kad sam zatrudnila i trebala bi sad opet slati sto sumnjam
    Rubeola je pozitivna, ali svima zbog cjepiva

💙

Rose1
    11. Ožujak 2020. 14:11

Leonie90

Rose, i ja to volim kod njih, i brzi su, i ne kompliciraju.. U mangu mi nisu mjesec dana vratili novce- i morala sam pisati mail španjolcima i pokazati onu potvrdu. Poslije sam pročitala izgubiš li potvrdu, nema povrata novaca, a ja sam inače jako traljava s tim stvarima, pa ih otad izbjegavam za online naručivanje..

A joj, nisam znsla to za mango, super da znam
     Zara extra jednostavna i brza

💙

Nikita206
    11. Ožujak 2020. 14:13

Snoopy, Missy - info za tečajeve

Zvala sad bolnicu i Dom zdravlja. Bolnica mi rekla da definitivno neće biti tečaja u travnju, da se zove nakon Uskrsa ako se smiri situacija.. 
    U Domu zdravlja su me zapisali ali su rekli da isto najvjerojatnije neće započeti s početkom travnja, ali da će me nazvati kad se bude počinjalo.
    Nemamo sreće 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    11. Ožujak 2020. 14:15

Rio13

ŽužaTORCH je pretraga iz krvi da vide imas li antitijela na neke bolesti ili ako imas trenutno neku od njih aktivnih. Evo popisa bolesti s mog nalaza:https://ibb.co/6m2XNQT

Kod mene na nalazu nema parvovirusa🤔

💙

Trancie
    11. Ožujak 2020. 14:15

kaktusica

Buduci da radim vec dugo u vrticu vjerujem da sam i ja imuna ali zar je takav problem poslati na tu pretragu… A mononukleoza je cesta u vrticu, ja sam ju preboljela s nogu da nisam ni znala.

Ja sam u 5. osnovne preboljela 1 oblik mononukleoze i tad je ustanovljeno da sam prebolila još jedan , a da nisam ni znala da sam ga imala.. kako sam shvatila imaju 3 oblika. 
    A ovaj TORCH nisam radila, ja sam se samo za kozice testirala.... joooj u prvoj trudnoći ništa nisam znala...

Rose1
    11. Ožujak 2020. 14:17

Rio13

Rose mozda se drugacije zove. Moj i sestrin nalaz nisu sve isti nazivi, al je ista pretraga. Ona je u Zd radila pretragu a ja sam u ZG u Andrija Stampar.

Bo, dvaput radila i nema mi toga, ja sam u Ri Kbc

💙

Rose1
    11. Ožujak 2020. 14:20

Rose1

Rio13

Rose mozda se drugacije zove. Moj i sestrin nalaz nisu sve isti nazivi, al je ista pretraga. Ona je u Zd radila pretragu a ja sam u ZG u Andrija Stampar.

Bo, dvaput radila i nema mi toga, ja sam u Ri Kbc

Sad gledam na netu i to je ona nova djecja Peta bolest, osip, temperatura, nije strasna ni opasns, ali u trudnoci naravno niksko nije dobra. 

💙

PikaBu
    11. Ožujak 2020. 14:24

Pozdrav ženske :)
    Napokon ulovila vremena na poslu i pročitala svih 98 stranica :D
    Sretno svim sa pregledima
    Mi sutra idemo na anomaly scan. Baš sam uzbuđena da vidim svoju curicu. Dobili smo 3.5kg u 3 tjedna, pa je ginekologica malo poludila haha :D a u početku trudnoće sam izgubila kile jer sam imala mučnine i ništa baš previše nisam jela, al sada kad gledam imamo samo 1 kilu više od svoje uobičajene težine, tako da nije to ni strašno :D
    Vidim da vas dosta ima problema sa žgaravicom. Mene na svu sreću za sada to uopće ne muči.Nemamo nikakvih problema, ni kontrakcije ni ništa. Sve po planu i programu :D
    Što se tiče robe, ja još nosim svoju robu od prije, samo imam otkopčane hlače dok sjedim  haha :D ali uzela sam si u lidlu trudničke traperice i mogu reći da su dobre. Zadovoljna sam. Nisam se još potpuno posvetila kupnji trudniče robe. nosim još svoje pa guram nekako :D

Šaljem pozdrave iz sunčane Rijeke :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.