Leonie uzela traper, bas sam happy, udobne su...preko neta narucila u ned i jucer oko 3doslo u ducan i danas preuzela. Kod zare mi super sto im samo ostavis u ducanu ako ti nr odgovara, a oni kroz 2tj vrate kunice
Yvette da, i ovisi kako se namjeste, bas se ful vidjrlo, ja sam odmah skuzila cim sam vidjela...i isto krv potvrdila
Kaktusica obavi to pa ces biti na miru
Sto se tice korone, kazu da se zadrzi neko vrijeme, ali sumnjam, oprala si i dobro
💙
Hvala puno cure!! Znam da je rano jos ja neku dijagnozu i znam da se moze jos podignuti pa se nadam da bude. Ako i ne bude nek bude sve dobro s bebom i ja sretna!
Bas sam sva euforicna nakon UZV, kad vidim bebu u 7. sam nebu, pogotovo jer je jos uvijek ne osjetim (bar mislim) 😅🙈
Jesu vas ginekolozi slali na morfoloski UZV u bolnicu ili me to salje zbog posteljice jer mi na uputnici pise placenta depressa pa ne znam jel uobicajena praksa ici 20-22 tj tako ili je ovo iznimka
Ja sam isla u bolnicu jer je doktorica koja mi radila ivf inzistirala da dodjrm kod nje u 20i30.tj. Znaju te u bolnicu poslati ako nemaju dobar uzv
💙
Ena jos uvijek mi je smijesno dok za bebu govoris “on” 😂 nisam se navikla haha mogu misliti kako je tek tebi.
Rose kod tebe je onda pravi frajer, nema mjesta stidu i sramoti, odmah sve pokazao 😂
Fenjer cure su ti rekle za placentu, a sto se candide tice, skroz normalna pojava u trudnoci i ja je vec treci put lijecim vaginaletama i ocekujem je jos bar 2 puta do poroda, a nikad prije trudnoce nisam imala problema s njom. U trudnoci se luci mnogo estrogena i zbog toga one nastaju.
Sad sam procitala na forum.hr svih 23 stranice o TORCH-u, stvarno bi to trebao svatko napraviti, najvise zbog tog citomegalovirusa, pa to je strasno. Jel koja od vas koje ste napravile pretragu ima vec antitijela na CMV? To je IgG
Hvala, cure, na odgovorima!💞Sad cu nazvat dr pa vidit s njom.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sad sam procitala na forum.hr svih 23 stranice o TORCH-u, stvarno bi to trebao svatko napraviti, najvise zbog tog citomegalovirusa, pa to je strasno. Jel koja od vas koje ste napravile pretragu ima vec antitijela na CMV? To je IgG
Meni je u prvoj i sad to odmah na pocetku radio, u prvom tromjesecju. Ja sam pozitivna na lgG, i to je taj cmv koji je kao "opasniji" i cesto kruzi medju mladjom djecom. Rekla mi je doktorica da smo ga uglavnom svi preboljeli a da mozda nismo ni znali
Ja sam radila i bilo sve ok
💙
Tnx cure ☺️ Bilo bi idealno kad bi ga radili i dvaput u trudnoci, oko svega skrtare...
Buduci da radim vec dugo u vrticu vjerujem da sam i ja imuna ali zar je takav problem poslati na tu pretragu... A mononukleoza je cesta u vrticu, ja sam ju preboljela s nogu da nisam ni znala.
Sortiraj odgovore
Najstariji