Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelibeli
    11. Ožujak 2020. 09:58

Sad vidim da me Dora4 spomenula 🤭🤭 ♥️. 
    Da ne zaboravim dobrodošle nove cure 🤗🤗

Mocho
    11. Ožujak 2020. 10:09

Jutro cure! :)

Stigli mi nalazi OGTT-a i sve je u granicama 

Nisam čak ni gladovala od 7 navečer, nit sa pazila na slatko tijekom dana. Negdje oko 8 sam pojela večeru, a nakon toga malo kiki-rikija i negdje prije spavanja suhe šljive za probavu. Inače mi je šećer uvijek graničan po nekima 4.9 - 5.1

Odoh prošetati i kupit zelenja na placu i usput se počastiti jednim kroasanom :) Od krafna me nažalost peče žgaravica 

• Bebac24
    11. Ožujak 2020. 10:30

Curke vi se sve uzdate u taj sajam. Ja imam osjecaj da ga nece ni bit ovog proljeca uz ovu situaciju

Trancie
    11. Ožujak 2020. 10:33

Bebac onda će online sve radit :) ja se uzdam u oni u 10 mjesecu, jedino mi kišobran kolica trebaju, a ova što bi budu u city na žut srijeda pa kako ispadne.

Tonka341
    11. Ožujak 2020. 10:46

Evo cure da vas pozdravim prije nego odem u setnju u Maksimir, bas je predivan dan 🤗.
    Ko ima danas preglede sretno i javljajte nam lijepe vijesti ☺.
    Mi smo evo danas napunili 28.tjedana i usli u 29.ti tako da smo sad po svim izracunima usli u 7.mj trudnoce i u zadnje tromjesecje 🤰👶🏻💙.

Ante 💙 Maro 💙

mimoza
    11. Ožujak 2020. 11:18

Trancie pa jos i radis 😰 stvarno ti se divim.
    Tonka eto sad ne smije niko reci da nisi u 7-om mjesecu 😁 cestitam, eto i mene sutra da ti se pridruzim 🤗

Trancie
    11. Ožujak 2020. 11:20

mimoza

Trancie pa jos i radis 😰 stvarno ti se divim.
    Tonka eto sad ne smije niko reci da nisi u 7-om mjesecu 😁 cestitam, eto i mene sutra da ti se pridruzim 🤗

Vjeruj mi bolje mi je na poslu, uzela sam si g.o. jer mi je mala bila još na sirupu, više sam se satrala ta dva dana nego sve na poslu :) doma uvijek imam nekog posla pa se preforsiram i onda me sve živo boli, ovdje laganini sjedim i radim :)

mimoza
    11. Ožujak 2020. 11:31

Trancie vjerujem, u kuci uvijek ima nekog posla, a i ako ga nema, vrlo lako cemo ga izmisliti 🙃
    Ja sam do 14tt radila i sef me poslao na zabranu rada kuci, to tako ovdje ide, jer ti kao on ne smije ugroziti trudnocu poslom, a platu ti regularno u punom iznosu mora placati. Bilo mi je malo krivo u pocetku, jer volim svoj posao i brzo mi je vrijeme prolazilo, al nije ni ovako lose 😊

• lola777
    11. Ožujak 2020. 11:35

Cure, molim vas ako imate iskustva da mi odgovorite
    Uvijek ta briga, bila beba mirna ili preaktivna u trbuhu.Jucer mi je beba bila turbo aktivna, doslovno ne mogu reci da je bar 10 min odspavala.Lupala, rastezala se, trzala... i to svake 2-3 min.I tako nocas od 2 i 30 do 5 sati.
    Jeli vam se to desilo, jeli to nesto zabrinjavajuce? Na pregledu smo bile u petak i tad je bila na zadak.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Rose1
    11. Ožujak 2020. 11:41

Hvala cure ns odgovorima, ma kupit cu novi madrac. Sto se tice kupovine to ne ne mislim prije 5.mj, slucajno dobili taj krevetic, ostalo ce cekati...
    Tonka cestitam🎊🎉, uzivaj u danu
    Ja upravo dosla iz grada, cugica, kratka setnjica i daaa, trapke iz zare mi taman broj🎉sad odmor😂
    Lola ti si puno vise trudna od mene pa ce ti znati reci iskusnije cure, ali meni se to cini normalno, nisu uvijek jednako aktivne

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.