Evo i mene s pregleda, sve super, osim kila, opet 3kg gore, a evo ne znam šta da radim.. Do sad 8 sve zajedno.. I da, i dalje je curica juuuhuuu…
8.4. slijedeća kontrola
Čestitam, odlicno🎉🎉🎉ma lako za kile, ne brini
💙
Fenjer meni je posteljica bila sprijeda nisko i sad je sve ok. Taman sam bila kao i ti otprilike trudna. Sada je sve ok s posteljicom, baš je napisao na zadnjem nalazu da je posteljica b.o. Čestitam na urednom pregledu i zdravoj bebici 😍
Kaktusica izbori se za sve pretrage koje želiš provjeriti, zbog svog mira. A što se glupe korone, voća i povrća tiče: mi neki dan kupili bio jabuke, ja pojela taman jednu, kad ono na pakiranju piše da su iz Italije. Samo ću ti reći da nisam više ni jednu pojela. Ja ih zovem korona jabuke, muž ih normalno jede, ja ne... Priznajem da pretjerujemo, no ne mogu si pomoći. Tako da te razumijem 🤦♀️🙈🤷♀️☺️ Ali onako realno mislim da se ne trebamo brinuti oko toga..
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cao, mame! Imam pitanje vezano za prehranu. Pazite li sto jedete? Mene tako zna cesto uhvatiti da jedem slatko, gotovo da mi dan ne moze proci bar kockicu cokolade da pojedem ili kakao napravim. Jedete li suhomesnato?
25 :)
Tonka čestitke na ulasku u posljednje tromjesečje! 🎉
Lola još nisam u tvojim tjednima, ali moja malecka isto ima dane kad je jako aktivna i one kad se slabije javlja, mislim da je to potpuno normalno.
Fenjer kolegica mi je oko 18. tjedna imala takvu situaciju s posteljicom, no sada se podigla. Ipak, kao što cure kažu, bolje smanjiti tempo.
Kaktusica mislim da su nam svima utjerali dozu straha od te korone, mom mužu u petak stigla torba za tablet iz Italije, raspakirao ju je pred kućom, taj najlon odmah bacio vani u smeće i još ostavio cijeli dan torbu na balkonu da se lufta.
Alisa, eovyn sretno na pregledima!
Rio ja također danas imala "otvorenje" balkona. Stol i stolice izvukla van, sve prebrisala, napravila ledenu kavu i sad guštam na suncu. ☀️
Barby čestitke na uspješnom pregledu! 😊
Što se tiče kilograma, meni fali još jedna kilica da dođem na početnu kilažu, kolači i krafne dobro odrađuju posao. 😁
A sad vam se moram i pohvaliti, danas sam postala strina. 🎊🎉🥰Šogi rodila velikog dečkića, 4200g i 55cm. 💙 Ali sirota se namučila, sinoć u 22 joj je puknuo vodenjak, tek jutros u 11,20 rodila.
Kamilica trudim se jesti što više zdravo, ali si ipak svaki dan priuštim i nešto slatko, ali nezdravo. Suhomesnato inače obožavam, ali sad u trudnoći nisam niti probala. Nadoknadit ću si to kad rodim. 😁
Ena0206 jesi sa bebolino stranice narucivala u RH? Imaju li brzu dostavu, koliko si platila? Ja tamo slinim nad svime, cim saznam spol (valjda bude prije nego se beba rodi hahaha) idem u pohod! 🥰😍🙈
Vrapcic123 nadam se da ce se i moja posteljica dici, jel ti savjetovala da mirujes u tom periodu?
Sto se korone tice ja sam jedna od onih koje uopce ne vjeruju u tu cijelu pricu, smatram to u rangu neke obicne gripe, samo novog soja i deeeebelo prenapuhanim u medijima. Ali bude i to uskoro splasnulo, sada sam gledala da ce temp najmanje 18° u iducim tjednima, tako da koroni nema spasa 😂😷
Tonka čestitke na ulasku u posljednje tromjesečje! 🎉
Lola još nisam u tvojim tjednima, ali moja malecka isto ima dane kad je jako aktivna i one kad se slabije javlja, mislim da je to potpuno normalno.
Fenjerkolegica mi je oko 18. tjedna imala takvu situaciju s posteljicom, no sada se podigla. Ipak, kao što cure kažu, bolje smanjiti tempo.
Kaktusica mislim da su nam svima utjerali dozu straha od te korone, mom mužu u petak stigla torba za tablet iz Italije, raspakirao ju je pred kućom, taj najlon odmah bacio vani u smeće i još ostavio cijeli dan torbu na balkonu da se lufta.
Alisa, eovyn sretno na pregledima!
Rio ja također danas imala "otvorenje" balkona. Stol i stolice izvukla van, sve prebrisala, napravila ledenu kavu i sad guštam na suncu. ☀️
Barby čestitke na uspješnom pregledu! 😊
Što se tiče kilograma, meni fali još jedna kilica da dođem na početnu kilažu, kolači i krafne dobro odrađuju posao. 😁
A sad vam se moram i pohvaliti, danas sam postala strina. 🎊🎉🥰Šogi rodila velikog dečkića, 4200g i 55cm. 💙 Ali sirota se namučila, sinoć u 22 joj je puknuo vodenjak, tek jutros u 11,20 rodila.
Budem mirovala, ionako me neki proljetno-trudnicki umor uhvatio ovih dana i samo mi se lezi. Srecom ni grama jos nisam dobila, ali sad kad se budem samo izlezavala bude se i to promijenilo hahah 😂
Cestitam na novom muskarcu u obitelji 😍🥰🥳🥳
Suhomesnato jela sam mozda prva dva mjeseca, cvarke, malo cajne salame i pastetu. Ima negdje vec 3 mj da ne jedem nikako.
Vrapcic ja sam danas talijansku brokulu doslovce ubila kuhanjem...
Vidim da se pise o torch pretragama. To sam odradila u petrovoj kad sam isla vadit i krvnu grupu, kao dio osnovnih pretraga 🤷♀️, nista posebno doktor nije spominjao.
Sto se prehrane tice, nista posebno ne pazim, jedem sve kao i prije, samo se vise tjeram vode pit i vise voca zbog vlakana 😐 evo me, 24 tt sa +4 🤷♀️ valjda je to dobro, iako svi oko mene vicu da mi je trbuh premali 😂🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji