Trancie mislim da si u pravu vezano za spavanje i umor, evo sinoć sam bolje spavala i evo odmah mi se čini da mi je nekako i boji dan i da sam ok... Tako da san puno znači. Joj što će biti kad budemo male bebe imale... Cijele noći nema spavanja... 🤦♀️🙈❤️🤷♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
bebac, trudy :*
Lavice, da na taj dio sam mislila da ostaje isti, ovaj od 80cm, očito sam se krivo izrazila,tim širim dijelom smo i probali u sobi u prolazi, ali nama su svi otvori od vrata 90-95 cm.
Kako si ti zadovoljna s krevetićem?
ancy i mi smo planirali čekati, ali eto ja vidim akcija ili sniženje i odmah nađem izgovor za kupiti hahaha.
Trancie, da noona, ali sad se više ne zove tako
Baby girl 💜
Trancie mislim da si u pravu vezano za spavanje i umor, evo sinoć sam bolje spavala i evo odmah mi se čini da mi je nekako i boji dan i da sam ok… Tako da san puno znači. Joj što će biti kad budemo male bebe imale… Cijele noći nema spavanja… 🤦♀️🙈❤️🤷♀️
Ja od kad sam rodila nisam spojila noć u komadu, tako da jedno više manje buđenje mi neće bit problem naviknuti se, jer moja curica evo 3.g. spojila je noć sve skupa 20 puta.
Ja isto moram oprati kolica (doduše to moram odvesti di se peru sjedala od auta jer se sa moje konstrukcije ljetne ne može skinuti navlaka; u košari se može sve otkvačiti iznutra, madrac i to je još super novo pa sam mirna. Svakako mi to sve nekako daleko još. Sve kontam ima do 8. mjeseca još puno.
Pcelica i moji su madrac sacuvali😲 al ne bi bas spavala ni ja na madracu starom 30+ godina 😄
Trancie nadam se da ce ova beba bit onda bolji spavac 😉 mene je sve strah kako ce ce bit sa spavanjem, hoce li imat grcice i sl 😕 s prvim smo prosli bez toga, spavao je relativno dobro (bolje nego sam ocekivala), a od cca 14 mjeseci mi spava cijelu noc. Tako da razmazila sam se 😁
Trancie joj kak funkcioniraš!? Uf, teško mi je to čitati uopće... Jake smo mi žene zaista.☺️ Tako je isto moja sestra rekla kao i ti vezano za spavanje, odnosno ne spavanje.. 🙈🙈🙈
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Trudy nadam se i ja da će bit bolje... samo da ne bude gore, jer je i to moguće :)
Vrapčić navikneš se s vremenom , lako je bilo dok je bila s nama u sobi samo bi dodala cucu i nastavila spavati, dok je jela bocu dala, ili podojila... sve mi možemo izdržati, samo nek su oni živi i zdravi.
Kad spoji noć ja se onda dižem ko luda gledati jel ima 40 temperaturu jer mi je neobično... hahaha
Ma sve je to u granicama normale, nije to ništa prestrašno, sada je malo iscrpljujuće jer moram se dignuti u dr. sobu po nju i tako; još se budim za wc.
Trancie najgori je isprekidani san i opet imas koncentraciju i zapamtis sve ko je sta pisao, svaka cast 😁
Kaktusica ti moras u kupovinu kao za prvo dijete 🤨
Kod nas je jako tmurno vrijeme danas, mislim da ostajemo u kuci cijeli dan.
CurlySue, jesi li zadnji put imalo pazila dan prije ogtta ili nisi pa ti je zato bio malo veci?
I ja planiram u petak, mislila sam u dom zdravlja, ako saznas za jos kojeg privatnika da radi javi. Znam da to nije skupo, ali kod mene u domu zdravlja te ne pustaju nigdje 2 sata, pa znam barem da ne moram voditi nikoga sa sobom. Ali jos nisam odlucila 100% gdje cu. Vise me brine to da moram biti nataste, jer se budim usred noci gladna, a kamoli da ne smijem jesti od 19 pa nadalje 😁
Meni su rekli da jedem normalno sto i inace prije ogtt jer inace nema smisla… I ja sam se brinula za ne jest tako dugo jer ujutro ne funkcioniram prije dorucka i kave a zna me i nesvjestica hvatat, ali nakon sto sam to slatko popila to me drzalo bez problema, nisam ni bila gladna a i fino mi je bilo za popiti. Vise su me isplasili s time nego sto je stvarno bilo.
Ja sam normalno isla okolo se provozat i prosetat pa se vracala na vadjenje krvi, uz sve te viruse ne bih se zadrzavala po domu zdravlja ako ne moram 😅
Meni su rekli da ne jedem bas slatko da mi ne bi pokazalo bezveze, tako da sam isto isplasena 😂
Imas pravo za zadrzavanje, ali meni je sestra bas naglasila da nek mi baterija bude puna i da kupim casopis jer me nece pustiti od tamo 2 sata pa da se ne iznenadim.
Mozda se sada nesto promjenilo bas zbog toga.. jos kad me cuju da kasljucnem pokoji put- mozda me bas potjeraju 😂
Kasljucaj i dodji s maskom za svaki slucaj 🤣
Meni zna nekad secer malo preskociti granicu, cca 5 I nesto ali stvarno volim slatko 😁 na kraju bas na ogtt bio super sve u granicama 💪💪
Trancie najgori je isprekidani san i opet imas koncentraciju i zapamtis sve ko je sta pisao, svaka cast 😁
Kaktusica ti moras u kupovinu kao za prvo dijete 🤨
Kod nas je jako tmurno vrijeme danas, mislim da ostajemo u kuci cijeli dan.
Vjeruj mi nemam , nego imam dva ekrana na poslu otvorena, pa čitam na jednom, a na drugom pišem :)
Inače pola toga pozaboravljam.
Drage moje evo da se i ja javim 🤗 mi smo hvala bogu super al kako vikendima čuvam jednog dječaka on mi je ima visoku temperaturu pa smo bili koma od ne spavanja i obilaska doktora, al i to je prošlo.
Drago mi je da ste sve dobro i da su svima super pregledi, čestitam na djevojčicama, novootkrivenim dječacima 🤗☺️ nama je sutra pregled nadam se da neće biti iznenađenja. Dora4 vidim ti opet u bolnici, drži se, neću ni mislit kako ti je al izdržati ćeš ti sve, ti si žena 🐉🤗.
Čitam sve koliko stignem al toliko brzo se nakupi stranica da ne stignem sve popratit, nova tema nam super 🤭🤭👌
TiKi92 draga hvala ti što si nam se javila, ne sumnjam da smo sve proživile ovo s tobom u mislima i molitvama makar se ne poznajemo, želim ti sve najbolje i da što prije ostvarite svoje želje. 🤗🙏♥️ Drži se 😘
Sutra se javimo s pregleda, moji dečki su jako aktivni, ima par dana su i seka i tata osjetili preko trbuha kako lupkaju. 🤗 Čuvajte se 🤰🌺💙🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji