Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    13. Travanj 2020. 11:11

Rio13

Suzikako ti je Pcelica rekla, drugi mlaz 😁 meni su rekli da se malo i operem dolje cistom vodom, ako stignem naravno 🤣 ja sam se stigla malo oplahnut u kadi prije piskenja.

Suzi ovo kak su Rio rekli tako su i meni. 👍 Trebalo bi biti čisto dolje 😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    13. Travanj 2020. 11:20

Vrapcic neka si ti njih potjerala, bravo! 🤩👮🏻‍♀️
    Kaktusica ajde danas imate fini rucak, ako sam dobro shvatila jucer? Zao mi je sto ti je muz bas na prvoj crti ovog svega s koronom, sigurna sam da mu nije lako, tesko je hendlat to sve, em takva izvanredna situacija zdravstvena, em odvojenost od vas i jos trudnoca..ali proci ce i to sve, nadam se da ce se uskoro sve primirit bar toliko da moze doma doc i bit s vama, a onda jos malo i Petruska stize i selite, krenut ce sve na bolje!! Samo strpljenja i snage 🙏🏼😘😘
    Amneris hahahah pi(n)ce 😂
    Mrvičak zao mi je sto je i tvoja noc bila kaos, kakvo je sad stanje? Mozes li si priustit neki popodnevni odmor/spavanac? 😘 bolje sam od ovih sat i pol u komadu! 
    Da ti je ne kazem da sam odlicno jer je muz evo prije pola sata imao akciju, mislim da je to najblize 🍑 sto je bio od ne znam kad, hahah svojom masinicom mi je malo skratio dlakice da sutra ne nosim cesljic doktoru za pregled 🤣🤣 
    Pepili mmm fino izgleda kruh! 🍞
    Fluffy draga mislim da ti krece sirenje svega i bebica si pravi mjesta, nije bas najugodnije, ali traje koji dan pa se smiri na neko vrijeme i onda opet! 😬 samo si tad vec spremna, prvi put je najnelagodnije jer ne znas sto se dogadja..
    Rose ajmeee divna je spavacica!!! Obozavam mickeya (i minnie) 🥰
    Bebac ja sam isto odlucila da cu ovaj tjedan, a pogotovo nakon sutrasnjeg pregleda spremit torbu za bolnicu..mislim, ja jos od kad sam se vratila kuci imam spremnu torbu za bolnicu, ali sad cu spremit za porod bas, ovo je za slucaj da opet nesto bude pa zavrsimo na hitnoj i to..oprale su mi se spavacice i gace i imam vir uloske, moram jos nabavit one mrezaste gace i to je to, drugo je zapravo vec spremno u ovoj torbi..
    Mimoza daaa, svakako si uzmi potkusulju i dolje hlacice ako neces morat imat spavacicu zbog pregleda..mislim da ce ti bit udobnije 🙃 jesam s tobom pricala da vise volis dvodjelne pidjame nego spavacice?😬
    Indy kakvo je sad stanje sa svrbezom?
    Meni je bome trbuh toliko izrazen sad da je duplo veci od cica, a cice nisu za bacit hahaha 🙈🙈
    Daisy nadam se da je danas laksi dan pred tobom 💪🏼
    Vucica hahahah glavno da je vrijedilo 😂🤭
    Zuza hahaha jaooo i meni zao francuske, morat cu se zrtvovat i jest je dok je jos "svjeza" 😬🤣
    Suzi ujutro pod tus, isprat se u vodi i ulovit drugi mlaz! 😉
    Vrapcic = mama bear, nema zezanja!! 🐻 🐼

13. Travanj 2020. 11:22

Ivcy1306

Jutro curke, hvala svima na cestitkama za puni tjedan! Takoder cestitam curkama koje su napunile tjedne, usle u zadnje tromjesecje itd.
    Ja brojkam jos malo po prognozama, jos 7tjedana ali imam osjecaj da cu dogurat do termina. Nadam se da me osjecaj ne vara.
    Curke koje idu na Svarcu rodit, jel znate kad se tamo krece sa ctg-om? Ja sam malog rodila tamo ali sam s njim bila od 32 tjedna na pregledima i ctg-u zbog otvorenosti pa mi to nije neko mjerilo.
    Sad tek kuzim da nemam spavacice a navodno trebamo svoje imati, tako mi potvrdila i prijateljica koja je rodila prije kojih tjedan dana.
    I jos pitanje, ima li neka curka da je isla na crski dogovoreni na Svarci? Zanima me ksd se sazna jel se ide na carski ili ipak prirodno?
    ..
    Fenjer, ja sam isto panicar i vjv bi bila isla na hitnu. Kad imas pregled?

Ma isla bi i ja na hitnu da sam bila sigurna da je bilo vaginalno krvarenje u pitanju. Mama mi ima  probleme s hemeroidima vec godinama i isto joj tako znaju krvariti, samo sto nju i bole. Mene eto nista ne boli. 🙄
    Pregled imam 20.4., ako me bude probala odgodit necu joj dati 😂
    I nakon tog pregleda pocinjem sa shoppingom za bebicu, pa makar ni tad ne saznala spol 😅 

Dora4
    13. Travanj 2020. 11:25

fenjer

Ivcy1306

Jutro curke, hvala svima na cestitkama za puni tjedan! Takoder cestitam curkama koje su napunile tjedne, usle u zadnje tromjesecje itd.
    Ja brojkam jos malo po prognozama, jos 7tjedana ali imam osjecaj da cu dogurat do termina. Nadam se da me osjecaj ne vara.
    Curke koje idu na Svarcu rodit, jel znate kad se tamo krece sa ctg-om? Ja sam malog rodila tamo ali sam s njim bila od 32 tjedna na pregledima i ctg-u zbog otvorenosti pa mi to nije neko mjerilo.
    Sad tek kuzim da nemam spavacice a navodno trebamo svoje imati, tako mi potvrdila i prijateljica koja je rodila prije kojih tjedan dana.
    I jos pitanje, ima li neka curka da je isla na crski dogovoreni na Svarci? Zanima me ksd se sazna jel se ide na carski ili ipak prirodno?
    ..

Ma isla bi i ja na hitnu da sam bila sigurna da je bilo vaginalno krvarenje u pitanju. Mama mi ima probleme s hemeroidima vec godinama i isto joj tako znaju krvariti, samo sto nju i bole. Mene eto nista ne boli. 🙄
    I nakon tog pregleda pocinjem sa shoppingom za bebicu, pa makar ni tad ne saznala spol 😅

Tebe ocu vec danima pitat jesi gotova s klavocinom i kakvo je sad stanje sa zubekima?? 

13. Travanj 2020. 11:52

Dora4

fenjer

Ivcy1306

..

Ma isla bi i ja na hitnu da sam bila sigurna da je bilo vaginalno krvarenje u pitanju. Mama mi ima probleme s hemeroidima vec godinama i isto joj tako znaju krvariti, samo sto nju i bole. Mene eto nista ne boli. 🙄

Tebe ocu vec danima pitat jesi gotova s klavocinom i kakvo je sad stanje sa zubekima??

Sutra ujutro mi je zadnji pa prekosutra idem zatvorit napokon ta dva zuba. Ma i dalje curi gnoj, ne jako kao prije, ali nije ni stalo. Strah me sto se biti kad mi opet zatvori, da se ne upali ponovo. Ne bole me sad, navikla sam se i jesti sa vaticama unutar njih 😂 

Pepilli
    13. Travanj 2020. 11:56

Šogoru se kruh toliko svidio da je uzeo pola ..  šta ću sad s tako malo kruhaaa

Sreća mamina

Dobrodošao

mimoza
    13. Travanj 2020. 12:02

Vrapcic mozda ipak neko opasnije ime haha Zlocasta mama 😂
    Dora volim ti ja sve sto se lako skida 😈😂 inace spavam u gacicama i u potkosulji.
    Ja juce cijeli dan ljudima cestitam Bozic, a ne Uskrs. Trudnicka pamet. Sinoc bili kod susjeda na kolacima i kavi i mali od susjede (5g) pita zasto mi je tako veliki trbuh, reko imam bebu unutra, a on me uhvati za sisu pred svima i kaze “Je li ovo glava” 😰😆

13. Travanj 2020. 12:02

Pepilli

Šogoru se kruh toliko svidio da je uzeo pola .. šta ću sad s tako malo kruhaaa

Kako si ga radila? Meni nijedan ne ispadne kao nekad bakin domaci 

13. Travanj 2020. 12:03

mimoza

Vrapcic mozda ipak neko opasnije ime haha Zlocasta mama 😂
    Dora volim ti ja sve sto se lako skida 😈😂 inace spavam u gacicama i u potkosulji.
    Ja juce cijeli dan ljudima cestitam Bozic, a ne Uskrs. Trudnicka pamet. Sinoc bili kod susjeda na kolacima i kavi i mali od susjede (5g) pita zasto mi je tako veliki trbuh, reko imam bebu unutra, a on me uhvati za sisu pred svima i kaze “Je li ovo glava” 😰😆

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH i, jel bila glava? 😂😂😛😛😛

Rose1
    13. Travanj 2020. 12:10

Žuža, Vrapčić, Dora hvalaaaa🤗Reserved...i ja obozavam sve Disney, a Mickey i Minnie pigotovo. Women secret ima isto predivnu jednu, ali nisam znala kako ide dostava
    Suzi cure su sve rekle😉
    Vučica, Suzy, Daisy jooooj, bas mi je zao zbog zgaravice, sigurno smo jucer s hranom sve pretjerale s hranom pa je i zgaravica napadala
    Pepili bravo za kruhic
    Fenjer joj ti zubi, mogu misliti kako ti je, mene sve nesto na sve strane boli i samo molim Boga da se ne upali

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.