Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    13. Travanj 2020. 12:28

kaktusica

Dora hvala ti na rijecima utjehe 😘 Bas sad razgovaramo i dogovaramo, vjerojatno ce doci sestra i necak po mene i maloga (i psa, ofkors) cim otvore ceste, spakirat cemo samo najnuznije, moji imaju sve sto nam treba. Tako da se ja nadam kroz mjesec dana da sam na svojoj terasici pod suncem u Crikvi 🏡 Razumijes, mene je samo strah da mi se nesto ne dogodi dok smo sami mali i ja, uzasavam se tih pomisljanja, zato doista samo skuham rucak, mali potrpa u masinu i ostatak dana lijevi bok.
    Da, danas nam pecem uskrsnji ruckic, miruse janjetina po cijelom stanu.
    Sto se tice spavacica u rodilistu, mislim.da vam nema smisla nositi dvodijelne pidjame, vizita izgleda tako da bar jednom dnevno dodje ginekolog pogledati dolje medjicu i ostatak 🍑, zato je spavacica prakticna. I jos nesto, ja sam uzela onaj mali slauf, kolut za plivanje. Na njemu sam sjedila kad bi bio dorucak/rucak/vecera jer malo boli dolje kad sjednete na tvrdo odmah iza poroda. Mene je spasio!
    Dok se meso pece, mi gustamohttps://ibb.co/ZcHdfC9

Samo vi uzivajteeee🥰

💙

Vrapčić123
    13. Travanj 2020. 12:28

Mimoza haha, može i taj naziv 😂😂😂
    Reserved ima dobrih stvari, hm, pa vidiš tamo ima i dječija robica, jel tak?
    Fenjer držim fige da se riješiš tih problema sa zubima 🤞🤞🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    13. Travanj 2020. 12:30

Vrapčić123

Mimozahaha, može i taj naziv 😂😂😂
    Reserved ima dobrih stvari, hm, pa vidiš tamo ima i dječija robica, jel tak?
    Fenjer držim fige da se riješiš tih problema sa zubima 🤞🤞🤞

Ima i za bebice u Reservedu

💙

Vrapčić123
    13. Travanj 2020. 12:35

Kaktusica pesek je presladak ❤️ Uživa 😍
    Rose hvala, baš ću malo pogledati 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• indy34
    13. Travanj 2020. 12:35

Mislim da torba za porodiliste zaviisi od bolnice do bolnice.najbolje bi bilo da pitas nekog ko je skoro rodio tamo gdje treba ti da rodis ,sto se tice velicine mrezasti gacica i sama sam nadarena al sam uzela L one se svakako rastezu samo moje pakovanje ima 20 kom.pa sam uzela samo jedno pakovanje ,al i to zavisi koliko ces da krvaris ima neko ko malo samo pa im i ne treba mnogo ni ulozaka i mnogo vesa ...ja cu najvise da se potrudim za hranu cokolade krekere vodu i sok ..inace pijem samo vodu al sam sad u trudnoci luda za sokom moram sta cu ..i ono sto bi svima preporucila je labelo neko..jel svi kazu da posle porodjaja usne se bas isuse a ja inace imam sa tim problem ..Sve se tjeram da bar spisak napravim al sam tako lijena ..pa samo odugovlacim 😏valjda cu sutra da dobijem motivaciju kad vidim daje punih 30 😆😆😆

Pepilli
    13. Travanj 2020. 12:36

fenjer

Pepilli

Šogoru se kruh toliko svidio da je uzeo pola .. šta ću sad s tako malo kruhaaa

Kako si ga radila? Meni nijedan ne ispadne kao nekad bakin domaci

Odokativno ,lol. Prosijala od oka kilo brašna  i 2 i po žličice soli. Posebni stavila malo zagrijati tipa 4 dl mlijeka i vode kojom sam isprala bocu , 10dag maslaca i žličicu dvije šećera. U to usula suhi kvasac da ga aktiviram jer mi se dalo( inače bi samo usula u brašno  i promiješala ).  Kad se kvas nadigo, dodala žutanjak i kvas u brašno i zamijesila tijesto,po potrebi dodala vode/brašna... Isprva je bilo jako ljepljivo,al nakon 8-10 min se prestane lijepiti za ruke ,a ostatke tijesta skinula tupim nožićem. Prebacila na radnu površinu, očistila zdjelu od tijesta i malo još promijesila...malo nauljila zdjelu ,stavila tijesto odmarati jedno uru vremena (za to vrijeme oprala suđe od jučer i farbrala slikice u bojanki na mobu ) kad se diglo opet premijesila i stavila u kalup za kruh na pek papir, premazala bjelanjkom i posula sezamom.... Stavila da se još pol ure odmara i u pećnicu na 180 kojih 45-50 min... Moja pećnica je čudljiva pa se kruh čudno dignuo ,jedno strana je sa sezamom ,druga bez pa sam se malo smijala dok sam ga izvadila

Sreća mamina

Dobrodošao

• anav05
    13. Travanj 2020. 12:44

mimoza

Vrapcic mozda ipak neko opasnije ime haha Zlocasta mama 😂
    Dora volim ti ja sve sto se lako skida 😈😂 inace spavam u gacicama i u potkosulji.
    Ja juce cijeli dan ljudima cestitam Bozic, a ne Uskrs. Trudnicka pamet. Sinoc bili kod susjeda na kolacima i kavi i mali od susjede (5g) pita zasto mi je tako veliki trbuh, reko imam bebu unutra, a on me uhvati za sisu pred svima i kaze “Je li ovo glava” 😰😆

😅😂😂😂

Leonie90
    13. Travanj 2020. 12:50

Mimoza hahahahhaa, bas si me nasmijala.
    Cestitke svim curama na punim tjednima..
    Meni se to spremanje torbe cini tako daleko 🙆🏻‍♀️
    Ja jos cekam spavacice s boohoo, yvette jesu li tvoje stigle?
    Rose, super mi je ova s mickeyjem.
    Ja sam se jucer prejela isto svega, i na kraju decko i ja pojeli cijeli quattro, e to me dotuklo onda.. ali sam napokon prospavala cijelu noc s dva ustajanja- zaspala oko pola 2.

kaktusica
    13. Travanj 2020. 12:55

Rose ima.super stvarcica u Reservedu, donji ves im je odlican i kvalitetan a ona spavacica je predivna, steta da nema brojeva vise.
    Ja narucila jos dvije u Oyshu
    https://ibb.co/P48cdK8 

mimoza
    13. Travanj 2020. 12:55

Ja se sva zacrvenila 😬 Sto te dijete moze osramotiti, ne moze niko 😂
    Ja isto nisam nista kupila za rodiliste, osim spavacica, koje su mi prevelike 😰 Juce sam narucila lampu, da imam nocu za dojenje, danas cu madrac za krevetic, autosjedalicu i jos jednu posteljinu. Je li neko mozda kupio onaj vrtuljak sa igrackama za krevetic? Htjela bih neki koji svira, ali nemam pojma koji 🤨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.