Hahaha mimoza! Bas me nasmija! Radoznalo dijete 🙂
Mi smo evo 4km prosetali po kvartu idem sad zakuhat juhicu, i neku puretinu i pire od brokule pristavit da mozemo papat :)
Cure sta su spremile il ce spremit torbu za rodiliste, koliko onih chicco a koliko vir paketa nam treba? Jel mi dosta paket jedan mrezastih? Tosama? Kazete da su manji kalupi a ja sam guzata pa sr nadam da cu stati u L 🙈
Ja sam ti kupila neke u apoteci Abri fix L, jedan paket, isto me ima u guzu😅😁
Uzet cu jedan taj paket Chicco, paket ima 30 komada, bit ce dosta vjerujem.
Gel za tuširanje, šampon, losion za tijelo jer ja bez toga ne mogu, britvica, dvije spavaćice kratkih rukava i potkosulje za dojenje dvije i kratke hlačice (nisam bas neki fan tih spavacica inace i uzivotu). Japanke gumene, par običnih gaća.
Punjač za mobitel, nešto tipa corny-a...
Ovako što mi pada na pamet na prvu, sigurno mi nesto fali😁
Evo i drugehttps://ibb.co/2jLLSR8
Vrapcic jvala za peseka mog 🥰
Jako je lijepa😍
Ivcy što se tiče Švarče, ja ne znam pošto mi je ovo prva trudnoća pa me tek sve čeka, ali pitaj na proljetno ljetnim bebama drugi nastavak, tamo ih ima par što će na Švarči roditi i upravo su u tjednima pred porod
Kaktusica ove spavaćice su divne 😍😍
Ja nista jos nisam ni kupila ni narucila i ne mislim jos mjesec dana a i nadam se da ce se tada vise ducani otvoriti 😁
Sto se tice torbe za bolnicu,sve sam zaboravila ato je potrebno od prvog poroda. Znam samo da sam mrzila biti tamo ta 3 dana i bila su mi ko vjecnost 🥴
Hahaha mimoza! Bas me nasmija! Radoznalo dijete 🙂
Mi smo evo 4km prosetali po kvartu idem sad zakuhat juhicu, i neku puretinu i pire od brokule pristavit da mozemo papat :)
Cure sta su spremile il ce spremit torbu za rodiliste, koliko onih chicco a koliko vir paketa nam treba? Jel mi dosta paket jedan mrezastih? Tosama? Kazete da su manji kalupi a ja sam guzata pa sr nadam da cu stati u L 🙈
Ja sam ti kupila neke u apoteci Abri fix L, jedan paket, isto me ima u guzu😅😁
Uzet cu jedan taj paket Chicco, paket ima 30 komada, bit ce dosta vjerujem.
Gel za tuširanje, šampon, losion za tijelo jer ja bez toga ne mogu, britvica, dvije spavaćice kratkih rukava i potkosulje za dojenje dvije i kratke hlačice (nisam bas neki fan tih spavacica inace i uzivotu). Japanke gumene, par običnih gaća.
Punjač za mobitel, nešto tipa corny-a…
Ovako što mi pada na pamet na prvu, sigurno mi nesto fali😁
Četkica i pasta za zube, dezić neki neutralni ,krema za cice (purelan/melem ili na tu foru), neki keksići tipa grancereale koju su ti fini .
Sreća mamina
Dobrodošao
Kaktusica predivne spavaćice, super mi je ova kao košulja😍😍
Mimoza koju si lampicu uzela? Imam jednu lampu koja baš jako osvijetli, treba mi nešto tek toliko za noćno presvlačenje da se što manje razbudimo. Ja gledam ovu, baš mi je slatka i ima daljinski.
https://ibb.co/JR4wk4Q
Ja se sva zacrvenila 😬 Sto te dijete moze osramotiti, ne moze niko 😂
Ja isto nisam nista kupila za rodiliste, osim spavacica, koje su mi prevelike 😰 Juce sam narucila lampu, da imam nocu za dojenje, danas cu madrac za krevetic, autosjedalicu i jos jednu posteljinu. Je li neko mozda kupio onaj vrtuljak sa igrackama za krevetic? Htjela bih neki koji svira, ali nemam pojma koji 🤨
Ovo s cicama je super 😂
Vrtuljak za krevetic imam neki iz mullera. Malom se uopce nije svidio, bio kod frendice, ni njenom se nije bas svidio 😂😂😂 tako da, bas cu vidjet hocu ga opet samo vratit u kutiju ili mozda koristit ovaj put.
Ja se sva zacrvenila 😬 Sto te dijete moze osramotiti, ne moze niko 😂
Ja isto nisam nista kupila za rodiliste, osim spavacica, koje su mi prevelike 😰 Juce sam narucila lampu, da imam nocu za dojenje, danas cu madrac za krevetic, autosjedalicu i jos jednu posteljinu. Je li neko mozda kupio onaj vrtuljak sa igrackama za krevetic? Htjela bih neki koji svira, ali nemam pojma koji 🤨
Mi smo lani dobili onaj mobil iz Ikee za 40 kn(priroda) i sve likove nazvali po članovima familije koja nam ga je donesla.. Jedno vrijeme je bio omiljena igračka mojoj toddlerici, to čudo je nepoderivo.
Sreća mamina
Dobrodošao
Rose predobra je ova Micky spavacica 😍 bit ce i prakticno za dojenje. Sad si uzmi neku kratkih rukava ili bez rukava, ja sam neki dan u rodilistu bukvalno prokljucala od vrucine. Tamo stvarno posebno griju, jos kako ce biti u 6. I 7. mj vrelo 😬 Nesto razmisljam da je najbolje da uzmem sebi potkosulju za dojenje i kratke hlace, ali vidjet cu jos.
Ja sma u Petrovoj s Davidom trebala biti u spavaćici, jer pregledavanju dolje nakon poroda👇 ne znam je li i dalje takva praksa???
Sortiraj odgovore
Najstariji