Hvala curkee, Rose pratimo se da 😊😊😍 Brzo je prošlo ovih 6, al sad kad gledam još 3 mjeseca čini se ko vječnost pogotovo u ovoj izolaciji, ja bih svoju curku sutra ☺️
.
Mrvičak vidiš ja sam pak imala drugi problem, jedva sam zaspala jer se moja nije uopće javljala… To me tako propadne, jedan jedini dan sam doživjela da me lupa i okreće se i svašta nešto, ostalo sve je premirna. Kad čitam vas i slušam druge kako ih bebe mlate baš se zabrinem 🤔 Osjetim ja nju svaki dan al baš baš slabe udarce… Možda je i do prednje posteljice.
Kažu da se bebe manje osjećaju kada je posteljica sprijeda. A možda se okrenula prema unutra pa lupa po organima. Moja je okrenula prema vanka, glavom dolje i posteljica straga. Iako, moram priznati da sam i ja imala tih mirniji dana i isto bila zabrinuta nikada mira zapravo. Bit o je da osjećaš pa koje god snage bili ti udarci.
Dora sinoć sam razvaljena zaspala na kauču i trebala mi je dizalica da me digne i prebaci u krevet.
Jesi ti jutros bolje?
Fenjer, drago mi je da si bolje ti najbolje znaš za sebe.
Na zadnjem pregledu je bila okrenuta glavom prema dolje i prema trbuhu, ali to je bilo prije 3 i pola tjedna tako da moguće da se okrenula.. Kad budeš ažurirala popis, moj pregled je 23.4. 😊
I moj 😊
Lupkanjr, ja sam jucer za dorucak jedva sjedila i jela koliko se on protezao i sirio mi rebra. Glavom je dole jos jer osjetim kad stuca, guza na desnom rebru noge na lijevom. Pa kad se krene protezati i lupati lupa sa obje strane.
Javlja se puno puta na dan, stuca bar 1-2x nekad 3x4.
Jucer je bas i sin stavio ruku i osjecao stucanje.
I da… Po njegovom sam bracina wc skoljka 😂😂😂😂ja san narucila dugu pidamu za bolnicu sa bonprixa, cekam da dode. Moram jos jednu kratku i jednu ljetnu spavacicu.
Nocas mi bilo toliko toplo da san si skinula donji dio pidame.
Ovaj tj def pocinjem spremati torbe.
Bar ono osnovno.
Mozak mi stao pojma nemam sta moram u apoteci uzeti,. Pitala svoju patronaznu od malog za pupak kaze da se tu jos uvjek koristi tyrosur
Apoteka- bočicu fiziološke 100 ml, sterilne gaze( kod prematanja za njegu pupka, a i ako je dečko da pokriješ pimpirlinića da te ne zapiša dok čistiš guzu ( Iako se može i pamučnom vaticom, ovisi što će ti bit pri ruci) octenisept i tyrosur prašak ( to dvoje po potrebi, praksa tretiranja pupka se razlikuje od bolnice do bolnice i od patronažne do patronažne) . Lupocet ili neku drugi lijek za ubl. boli na bazi paracetamola. Bademovo ulje je super za kupanje novorođenčadi, ako nema u drogeriju možda ima u ljekarni , al tu stavku stigneš kupiti
Sreća mamina
Dobrodošao
Rose predobra je ova Micky spavacica 😍 bit ce i prakticno za dojenje. Sad si uzmi neku kratkih rukava ili bez rukava, ja sam neki dan u rodilistu bukvalno prokljucala od vrucine. Tamo stvarno posebno griju, jos kako ce biti u 6. I 7. mj vrelo 😬 Nesto razmisljam da je najbolje da uzmem sebi potkosulju za dojenje i kratke hlace, ali vidjet cu jos.
Bebac, Amneris, Maggy, Zmya, Polly curke čestitam na ulasima u više tjedne i više mjesece trudnoće, vrijeme zbilja leti 💞💞💞 Oprostite ako sam koga zaboravila 🤦♀️
Indy dada, nestali ovi susjedi izgleda 😁
Fluffy haha, hvala draga 🙃 Reci starcima da bace pogled imaju li ovi kakvih nasada trave ili tak nešto, pa ako im budu baš smetalo, evo pogledaj kako se svi boje krim policije 😂🙈🤦♀️
Fenjer jako mi je drago mi je da si ok, joj ja sam paničar na krv, ja bi vjerojatno već bila na pregledu 🙈
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Lupkanjr, ja sam jucer za dorucak jedva sjedila i jela koliko se on protezao i sirio mi rebra. Glavom je dole jos jer osjetim kad stuca, guza na desnom rebru noge na lijevom. Pa kad se krene protezati i lupati lupa sa obje strane.
Javlja se puno puta na dan, stuca bar 1-2x nekad 3x4.
Jucer je bas i sin stavio ruku i osjecao stucanje.
I da… Po njegovom sam bracina wc skoljka 😂😂😂😂ja san narucila dugu pidamu za bolnicu sa bonprixa, cekam da dode. Moram jos jednu kratku i jednu ljetnu spavacicu.
Nocas mi bilo toliko toplo da san si skinula donji dio pidame.
Ovaj tj def pocinjem spremati torbe.
Bar ono osnovno.
Mozak mi stao pojma nemam sta moram u apoteci uzeti,. Pitala svoju patronaznu od malog za pupak kaze da se tu jos uvjek koristi tyrosurApoteka- bočicu fiziološke 100 ml, sterilne gaze( kod prematanja za njegu pupka, a i ako je dečko da pokriješ pimpirlinića da te ne zapiša dok čistiš guzu ( Iako se može i pamučnom vaticom, ovisi što će ti bit pri ruci) octenisept i tyrosur prašak ( to dvoje po potrebi, praksa tretiranja pupka se razlikuje od bolnice do bolnice i od patronažne do patronažne) . Lupocet ili neku drugi lijek za ubl. boli na bazi paracetamola. Bademovo ulje je super za kupanje novorođenčadi, ako nema u drogeriju možda ima u ljekarni , al tu stavku stigneš kupiti
Ahahahha jao moj me rijetko kad zapisao ali patronaznu skoro pa svaki put 😂😂😂dobro pa mi je patronazna bila skolska kolegica pa nam je bilo smijesno. Nakon2puta je pocela uzimati rezervnu majicu da se odmah kod nas presvuce 😂😂😂
Dobro jutro mamice!
Cestitam svima na punim velikim tjednima💕
Ja sam jučer pretjerala da malog nisam bas ni osjetila i naravno žgaravica me ubila. Povraćala tu kiselinu i onda nikak zaspat, onda mačke došle u krevet i eto😅
Vrapcic ti si njih bome fino sredila kad su nestali😂
Dora i Rose i meni je plan pojest neki lagani smoothie ili jogurt i banana.
Pepilli prekrasno ti kruh izgleda.
Fenjer drago mi je da nema vise nikakvog krvarenja!
Polly skroz te razumijem. Ja sam zato i nabavila Baby watcher. Posteljica mi je sprijeda i okrenuta je na zadak, zato ju manje osjetim. I s malim mi je bila posteljica sprijeda ali je od 17. tjedna bio okrenut glavom dolje, od 30.tjedna su udarci bili opaki, stalno se ritao pa one price "bit ce boksac, bit ce nogometas" 🙄 a on bio bas beba za pozeljeti, nikad preaktivan, dapace, bas stalozeno i oprezno dijete, nikad divlji ili hiperaktivan.
Ja ti nju nekako osjecam kao u dubini ispod pupka, to su joj valjda noge pa samo odjednom osjetim pritisak na mjehur. Meni je to ginekolog lijepo objasnio, da zamislim da mi je jastuk ispod trbuha, tako i posteljica i zato su udarci slabije izrazeni.
Drago mi je da ste sve uspjele probaviti hranu 🤣ja sam se navecer ispovracala pa popila Reflustat i na kraju super spavala 😅 Ali vrijedilo je...
Dobro jutro svima
Kao prvo zelim vam svima sretan Uskrs 🐣🐣🐣
Nisam bila danima ovdje pa nisam nikako u toku jer ima 200 stranica od mog zadnjeg posjeta 🥶
Jucer zaista nisam puno jela ali mi je bilo tesko od rucka i navecer odlucila pojest samo tanjur juhe..
Mislila sam da cu umrijeti od muka,do 4 ujutro sam bila bidna koliko me zeludac bolio..pocuclala i za zeludac ali nista..
Danas me strah uopce ista stavit u usta.🙁
Rose predobra je ova Micky spavacica 😍 bit ce i prakticno za dojenje. Sad si uzmi neku kratkih rukava ili bez rukava, ja sam neki dan u rodilistu bukvalno prokljucala od vrucine. Tamo stvarno posebno griju, jos kako ce biti u 6. I 7. mj vrelo 😬 Nesto razmisljam da je najbolje da uzmem sebi potkosulju za dojenje i kratke hlace, ali vidjet cu jos.
Hvala🤗da, da, hocu, jos 1na kratke. A isto mislila i kratku piđamicu, toga imam puuuno
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji