Vrapcic mozda ipak neko opasnije ime haha Zlocasta mama 😂
Dora volim ti ja sve sto se lako skida 😈😂 inace spavam u gacicama i u potkosulji.
Ja juce cijeli dan ljudima cestitam Bozic, a ne Uskrs. Trudnicka pamet. Sinoc bili kod susjeda na kolacima i kavi i mali od susjede (5g) pita zasto mi je tako veliki trbuh, reko imam bebu unutra, a on me uhvati za sisu pred svima i kaze “Je li ovo glava” 😰😆
Hahahahahahaahahahhahahaahhaahhahaahhahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahha
Fenjer ma nemoj unaprijed brinut!! Bit ce dobro! 💪🏼😬
Rose ako slucajno odlucis za WS ili prokljuvis sto je s dostavom pliz javi, ja kod njih uvijek nesto kupujem, obavezno frendicama za rockase bar sitnicu neku, imam pidjama i toaletnih torbica u svim velicinama, oblicima, bojama, strasno nesto 🙈🙈
Dora volim ti ja sve sto se lako skida 😈😂 inace spavam u gacicama i u potkosulji.
Ja juce cijeli dan ljudima cestitam Bozic, a ne Uskrs. Trudnicka pamet. Sinoc bili kod susjeda na kolacima i kavi i mali od susjede (5g) pita zasto mi je tako veliki trbuh, reko imam bebu unutra, a on me uhvati za sisu pred svima i kaze “Je li ovo glava” 😰😆
Umireeeeeemmmmm🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ahhahahah aj umrecu od smjeha
Dan curke. 😘
Evo i nas. Dok smo ustali, popili kavicu, muz naoravio dorucak. Bas gustamo. Nekako nam se oblaci, po prognozi bi danas, a sutra sigueno trebala neka kisa 😑
Cestitke svima na punim tjednima i ounim mjesecima, nisam si lisala, pa nisam ni upamtila 🤦♀️
Mimoza, kako sam se nasmijala, suze mi idu 😂😂
S obzirom na dvoje cice, dobro pa nije pitao jesu dvije bebe 😂😂😂😂

Baby girl 💜
Rose, ma uzas, bas su neki ko truli, a ovako izvana prekrasni bijeli, ne bi covjek rekao da mi ijedan stvara probleme. Morat cu i umnjake vaditi kad rodim 😂😂 Nadam se da ce beba imati zubice na tatu 😅
Dora uzas, da se onakva bol ponovi rekla bi joj da mi vadi oba zuba pa cu biti lijepo bez zubica, ionak se sad svuda furaju maske, nece nitko ni znati 😂😅😅 krezuba mlada mama hahah
Hahaha mimoza! Bas me nasmija! Radoznalo dijete 🙂
Mi smo evo 4km prosetali po kvartu idem sad zakuhat juhicu, i neku puretinu i pire od brokule pristavit da mozemo papat :)
Cure sta su spremile il ce spremit torbu za rodiliste, koliko onih chicco a koliko vir paketa nam treba? Jel mi dosta paket jedan mrezastih? Tosama? Kazete da su manji kalupi a ja sam guzata pa sr nadam da cu stati u L 🙈

Dora hvala ti na rijecima utjehe 😘 Bas sad razgovaramo i dogovaramo, vjerojatno ce doci sestra i necak po mene i maloga (i psa, ofkors) cim otvore ceste, spakirat cemo samo najnuznije, moji imaju sve sto nam treba. Tako da se ja nadam kroz mjesec dana da sam na svojoj terasici pod suncem u Crikvi 🏡 Razumijes, mene je samo strah da mi se nesto ne dogodi dok smo sami mali i ja, uzasavam se tih pomisljanja, zato doista samo skuham rucak, mali potrpa u masinu i ostatak dana lijevi bok.
Da, danas nam pecem uskrsnji ruckic, miruse janjetina po cijelom stanu.
Sto se tice spavacica u rodilistu, mislim.da vam nema smisla nositi dvodijelne pidjame, vizita izgleda tako da bar jednom dnevno dodje ginekolog pogledati dolje medjicu i ostatak 🍑, zato je spavacica prakticna. I jos nesto, ja sam uzela onaj mali slauf, kolut za plivanje. Na njemu sam sjedila kad bi bio dorucak/rucak/vecera jer malo boli dolje kad sjednete na tvrdo odmah iza poroda. Mene je spasio!
Dok se meso pece, mi gustamo https://ibb.co/ZcHdfC9
Mimoza 😂😂😂😂
Ja nemam pojma koliko cega moram nositi u rodiliste, ako rodim vaginalno moramo ostati najmanje 10 dana zbog mog streptokoka, takva je procedura jer beba mora biti na promatranju. Tad ce mi najvise trebati hrane cini mi se...
Fenjerma nemoj unaprijed brinut!! Bit ce dobro! 💪🏼😬
Rose ako slucajno odlucis za WS ili prokljuvis sto je s dostavom pliz javi, ja kod njih uvijek nesto kupujem, obavezno frendicama za rockase bar sitnicu neku, imam pidjama i toaletnih torbica u svim velicinama, oblicima, bojama, strasno nesto 🙈🙈
Hocu, hocu, i ja tamo bas puno kupujem, super su mi
💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji