Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    13. Travanj 2020. 09:53

Yvette muž već s lagano sijede dobiva 😂😂😂 A bome i ja 🤦‍♀️
    Bebac, Amneris i Maggy čestitam na ulasku u pune tjedne! 💞 Vrijeme leti 😍
    Polly i Zmya čestitam na ulasku u 8.mjesec ❤️❤️
    Fluffy ja vjerujem da je problem riješen u potpunosti 🙏 A ti starcima savjetuj ako im baš budu ometali jako da bace pogled, možda i oni imaju kakve nastade na balkonu, terasi ako ih mogu vidjeti, jer vidiš kak se svi uplaše krim policije 🤔
    Fenjer drago mi je da si ok 🙏 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    13. Travanj 2020. 09:56

Ovo je jedino sto imam za bolnicu... spavacica na dugmice, ovo su leđa, dugi su rukavi, koji imaju dugmic da budu i 3/4, ali je ful lagana
    https://ibb.co/x22FF3P
    Jos jednu planiram kupiti na kratke...

💙

Amneris
    13. Travanj 2020. 09:57

Polly napisala si ono što i ja mene malo muči zadnjih dana. Moja se stalno javlja, ali baš kako je Rio rekla damski i podnošljivo, nikad me nije još izmlatila kako tu vidim da cure prijavljuju. Evo i sad se javlja, ali baš kao nekakvo kuckanje uvijek. Nježna je prema svojoj mamici. Jedino me par puta baš neugodno šutnula u mjehur i 🍑. Ja sam isto mislila da je do prednje posteljice.

Rose1
    13. Travanj 2020. 10:00

Amneris

Polly napisala si ono što i ja mene malo muči zadnjih dana. Moja se stalno javlja, ali baš kako je Rio rekla damski i podnošljivo, nikad me nije još izmlatila kako tu vidim da cure prijavljuju. Evo i sad se javlja, ali baš kao nekakvo kuckanje uvijek. Nježna je prema svojoj mamici. Jedino me par puta baš neugodno šutnula u mjehur i 🍑. Ja sam isto mislila da je do prednje posteljice.

I kod mene je to podnosljivo, stvarno se cesto javlja, ali za sada nisu to jaki udarci...udari i u rebra, ali nije to jako i bolno...meni je isto s prednje strane posteljica

💙

13. Travanj 2020. 10:00

Polly

Hvala curkee, Rose pratimo se da 😊😊😍 Brzo je prošlo ovih 6, al sad kad gledam još 3 mjeseca čini se ko vječnost pogotovo u ovoj izolaciji, ja bih svoju curku sutra ☺️
    .
    Mrvičak vidiš ja sam pak imala drugi problem, jedva sam zaspala jer se moja nije uopće javljala… To me tako propadne, jedan jedini dan sam doživjela da me lupa i okreće se i svašta nešto, ostalo sve je premirna. Kad čitam vas i slušam druge kako ih bebe mlate baš se zabrinem 🤔 Osjetim ja nju svaki dan al baš baš slabe udarce… Možda je i do prednje posteljice.

Kažu da se bebe manje osjećaju kada je posteljica sprijeda. A možda se okrenula prema unutra pa lupa po organima. Moja je okrenula prema vanka, glavom dolje i posteljica straga. Iako, moram priznati da sam i ja imala tih mirniji dana i isto bila zabrinuta nikada mira zapravo. Bit o je da osjećaš pa koje god snage bili ti udarci.
    Dora sinoć sam razvaljena zaspala na kauču i trebala mi je dizalica da me digne i prebaci u krevet. 
    Jesi ti jutros bolje?
    Fenjer, drago mi je da si bolje ti najbolje znaš za sebe. 

Polly
    13. Travanj 2020. 10:03

mrvičak

Polly

Hvala curkee, Rose pratimo se da 😊😊😍 Brzo je prošlo ovih 6, al sad kad gledam još 3 mjeseca čini se ko vječnost pogotovo u ovoj izolaciji, ja bih svoju curku sutra ☺️
    .
    Mrvičak vidiš ja sam pak imala drugi problem, jedva sam zaspala jer se moja nije uopće javljala… To me tako propadne, jedan jedini dan sam doživjela da me lupa i okreće se i svašta nešto, ostalo sve je premirna. Kad čitam vas i slušam druge kako ih bebe mlate baš se zabrinem 🤔 Osjetim ja nju svaki dan al baš baš slabe udarce… Možda je i do prednje posteljice.

Kažu da se bebe manje osjećaju kada je posteljica sprijeda. A možda se okrenula prema unutra pa lupa po organima. Moja je okrenula prema vanka, glavom dolje i posteljica straga. Iako, moram priznati da sam i ja imala tih mirniji dana i isto bila zabrinuta nikada mira zapravo. Bit o je da osjećaš pa koje god snage bili ti udarci.
    Dora sinoć sam razvaljena zaspala na kauču i trebala mi je dizalica da me digne i prebaci u krevet.
    Jesi ti jutros bolje?
    Fenjer, drago mi je da si bolje ti najbolje znaš za sebe.

Na zadnjem pregledu je bila okrenuta glavom prema dolje i prema trbuhu, ali to je bilo prije 3 i pola tjedna tako da moguće da se okrenula.. Kad budeš ažurirala popis, moj pregled je 23.4. 😊

Rose1
    13. Travanj 2020. 10:06

Kao sto sam u komentarima pisala, definitivno mislim da nije bitno koliko su jaki udarci. Ja kad kazem da je bio aktivan, mislim na to da sam ga stalno osjecala, ali ne da su udarci bili bolni i neugodni jer zapravo i nisu za sada...2dana je bio skoro cijeli dan aktivan i to me zabrinulo jer sam mislila da ga nesto muci...ali udarci nisu bili jaki da bi mi bili neugodni
    Najbitnije je da bebice osjecamo❤🥰
    Idem sad malo na zrak⛅🌲🌳🌸🌺🐕

💙

Ivcy1306
    13. Travanj 2020. 10:12

Jutro curke, hvala svima na cestitkama za puni tjedan! Takoder cestitam curkama koje su napunile tjedne, usle u zadnje tromjesecje itd. 
    Ja brojkam jos malo po prognozama, jos 7tjedana ali imam osjecaj da cu dogurat do termina. Nadam se da me osjecaj ne vara.  
    Curke koje idu na Svarcu rodit, jel znate kad se tamo krece sa ctg-om? Ja sam malog rodila tamo ali sam s njim bila od 32 tjedna na pregledima i ctg-u zbog otvorenosti pa mi to nije neko mjerilo. 
    Sad tek kuzim da nemam spavacice a navodno trebamo svoje imati, tako mi potvrdila i prijateljica koja je rodila prije kojih tjedan dana. 
    I jos pitanje, ima li neka curka da je isla na crski dogovoreni na Svarci? Zanima me ksd se sazna jel se ide na carski ili ipak prirodno? 
    ..
    Fenjer, ja sam isto panicar i vjv bi bila isla na hitnu. Kad imas pregled? 

• Bebac24
    13. Travanj 2020. 10:19

Lupkanjr, ja sam jucer za dorucak jedva sjedila i jela koliko se on protezao i sirio mi rebra. Glavom je dole jos jer osjetim kad stuca, guza na desnom rebru noge na lijevom. Pa kad se krene protezati i lupati lupa sa obje strane. 
    Javlja se puno puta na dan, stuca bar 1-2x nekad 3x4.
    Jucer je bas i sin stavio ruku i osjecao stucanje. 
    I da... Po njegovom sam bracina wc skoljka 😂😂😂😂ja san narucila dugu pidamu za bolnicu sa bonprixa, cekam da dode. Moram jos jednu kratku i jednu ljetnu spavacicu. 
    Nocas mi bilo toliko toplo da san si skinula donji dio pidame. 
    Ovaj tj def pocinjem spremati torbe. 
    Bar ono osnovno. 
    Mozak mi stao pojma nemam sta moram u apoteci uzeti,. Pitala svoju patronaznu od malog za pupak kaze da se tu jos uvjek koristi tyrosur 

Pepilli
    13. Travanj 2020. 10:19

Meni je isto sprijeda posteljica ,ali ga zadnjih dana baš jako osjećam, mali boksač....Bit će da je dobra klopa, pa se ugojio i ojačao. Jučer me malo šutao u breskvicu ,sva sam se isprevijala, a kad legnem u krevet počinje šou... Buba na sve strane, jedina razlika je da stvarno ne mogu utvrditi kojim dijelom , dok sam kod male uvijek mogla reći jel ritica noga ili rukica,( posteljica straga)....  Štucao je jučer za vrijeme deserta, to je bilo veoma smiješno nazočnoj obitelji jer sam imala kremšnite na tanjuru na trbuhu, sva sam poskakivala ko žele.... 

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.