Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2020. 13:35

Cure, da vas pitam jel se koja nasla u ovoj situaciji. Bila sam maloprije na wc, nisam se nista naprezala, i kad sam se obrisala od naprijed prema iza bilo je krvi,na wc papiru, veca kolicina svjeze crvene krvi. Poslije nista, pokusavala sam skuzit odakle je ta krv dosla, ali kasnije nije nista islo. Nista me ne boli, jutros sam imala obilan bijeli gusti iscjedak. Nemam ni hemeroide nit me tu dolje sta boli, nit me boli trbuh. Beba se jutros javila, sad trenutno je ne osjetim. Ne znam sta da radim, jel moguce da je iz crijeva? Jel imala koja tako krvi nakon stolice? Poludit cu

Rose1
    12. Travanj 2020. 13:39

Vrapčić123

Curke mene jutros pika dolje desno, doduše jučer na večer sam imala jednu vrlo stresnu situaciju pa vjerujem i nadam se da je od toga i da će proći. Pika me kao da me netko s iglicom pika. Nije bol jaka, al tu je i pika i pika.. Ležim, mirujem i ne mrdam. Ali sam vam zbilja htjela reći da pokušate izbjeći stresne situacije zbog bebica… Ja sam se uvjerila da stres može škoditi…

Mene je jucer i prekjucer lijevo pikalo, ali sam pokusala ne misliti, nije bilo jako, trbuh mi se i jako povecao pa sam to i tome pripisala, danas za sada ne...stres je grozan da, ali ne moze se uvijek nazalost izbjeci

💙

Rose1
    12. Travanj 2020. 13:40

fenjer

Cure, da vas pitam jel se koja nasla u ovoj situaciji. Bila sam maloprije na wc, nisam se nista naprezala, i kad sam se obrisala od naprijed prema iza bilo je krvi,na wc papiru, veca kolicina svjeze crvene krvi. Poslije nista, pokusavala sam skuzit odakle je ta krv dosla, ali kasnije nije nista islo. Nista me ne boli, jutros sam imala obilan bijeli gusti iscjedak. Nemam ni hemeroide nit me tu dolje sta boli, nit me boli trbuh. Beba se jutros javila, sad trenutno je ne osjetim. Ne znam sta da radim, jel moguce da je iz crijeva? Jel imala koja tako krvi nakon stolice? Poludit cu

Moze biti od hemeroida, imas li s njima problema? Probaj kao sto ti je Svea rekla

💙

Rose1
    12. Travanj 2020. 13:43

anav05

kaktusica

Daisy100

Drage moje, sretan Uskrs vam želim!Sve dekoracije, jaja, slastice su vam prekrasne! Uživajte u lijepom danu.Kaktusica evo treća noc za redom, bez kontrole izletava kiselina po krevetu😓 očajna sam i štogod sam probala, ne pomaze mi. Uopće ne znam vise kako je živjet bez zgaravice.
    Daisy bas mi je zao da i tebe muci 😔 Mene jw nwku noc probudila ta povracotina u ustima, prepala sam se da se ne ugusim tako na spavanju… Nema nam sruge nego jesti manje i polako, ja nekako vidim da ako ne jedem iza 19h bude mrvicu manje.

Meni se full smanjila kad sam izbacila nakon 17 voće i mliječno, a ne jedem nakon 19.
    Pa probajte…

I ja navecer nikako mlijecno, inace ne jedem puno mlijecnog jer mi ne radi dobro, ali me sirni namaz navecer unisti. Također, palacinke. Samo mi to za sada napravi žgaravicu zato probajte pratiti, aktivira li ju određena hrana

💙

Dora4
    12. Travanj 2020. 13:44

Krafnice moje!
    Kratko naletila samo da vidim jeste mi sve dobro, a vidim da je veselo, nadam se da ce se svi bolovi, bockanja, zgaravice i mukice ostalih vrsta primirit pa da imate mirnu uskrsnju nedjelju! Mene prime oni bolovi isijasti kasnije popodne na momente, a kako dan ide kraju onda sve cesce i intenzivnije..tako vec par dana, a jucer bas kaos..jutros opet sve okej, ocito ce to sad bit neki novi ritam..
    Danas sam uspjela prvi put nakon valjda puna tri mjeseca, ako ne i duze, sjest 10min za stol i pojest dorucak s muzem 🥰 ali bome rucak planiram na kaucu polulezeci..
    Divni su vam peseki Kaktusica i Danijela, a jos divniji trbusici Zmya i Pepili!! 😍
    Fenjer ja sam imala takva krvarenja iz 🍑, obilno i svjeza krv, a bez apsolutno ikakvih bolova i da nisam bacila oko prema wcu ili pogledala papir ne bi ni skuzila jer stvarno nisam osjetila..s obzirom i na iscjedak jutrosnji..evo probaj kako ti je svea napisala, al iskreno, ja ne bi imala mira dok me netko na hitnoj ne pregleda! Znam da je Uskrs i da ti se ne provodi vrijeme u bolnici i da je s tom glupom koronom sranje i sve skupa znam, ali mislim da ces bit mirna jedino da ti netko lijepo napravi pregled i nadam se kaze da je pukla neka zilica uslijed sirenja maternice jer si bas u tim tjednima kad se ona dize vislje!
    Samo se nemoj prepast ako te iz hitne upute na pregled u radjaonu, nakon 16tt je takva procedura (bar bila sa mojim odlascima)! Sretno draga, smiri se i javi nam kakvo je stanje 😘😘

kaktusica
    12. Travanj 2020. 13:49

Fenjer meni je znalo biti ali od unutarnjih hemeroida ali znala sam.da je to jer bi se jako naprezala za wc. Ali, buduci da ne znas da imas problema s istima ja bi ipak otisla na hitnu, ipak je to krv. Da ipak budes mirna. Nadam se od srca da je nesto bezazleno 😘😘

Rose1
    12. Travanj 2020. 13:50

Fenjer ponovno isla citati i vidim da si napisala da nemas problema s hemeroidima, a ja bas to pitala, oprosti. Pokusaj sto je Svea rekla. I ja bih na hitnu ako nisam 100%sigurna otkud je krv...izluđivat ces i neces biti mirna

💙

Vrapčić123
    12. Travanj 2020. 13:55

Zmya nadam se da će se smiriti 🤞 Samo lezi i miruj, sutra si ko nova! 😘
    Kaktusica joj vjerujem da nije ništa strašno i da će proći. A zbilja se moramo paziti koliko možemo... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    12. Travanj 2020. 14:01

svea

Rose dragička čestitam na punih 28 🎉

Hvalaaaa, napokon u trece tromjesjecje usla🥳🙏

💙

Dora4
    12. Travanj 2020. 14:02

Iiii malo 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 za danasnje zaokruzene i napunjene tjedne!! Rose, Ivcy, fenjer, Pcelica i sorrkac ako sam koju preskocila!! 💙💜💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.