Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2020. 12:09

zmya

U mene danas neki uzasni grcevi/menstrualni bolovi. Taman sam sudje oprala i ulovilo me dok sam stajala i sad me po ure i dok lezim sarafi ne mogu sebi doc. Pa popusti pa opet dodje pa popusti oa opet dode. Trebala sam manje radit ovih dana, uvijek se scimam kad ovako stegne ne znam jel to normalno il se poradjam bas je neki panic mode ukljucen odmah, jesam luda il nisam🙈😭
    Sad sam Mg direkt cvaknila i jos cu mineralne sa magnezijem.
    Pet puta sam se prejela vec danas!

Moguće da su tu to lagane kontrakcije. Ako te bude jače bolilo i bude u jednakim razmacima javi se na hitnu. Ali vjerujem da će ti pomoći ležanje i Mg. Sada miruj!!! 

• indy34
    12. Travanj 2020. 12:10

zmya

U mene danas neki uzasni grcevi/menstrualni bolovi. Taman sam sudje oprala i ulovilo me dok sam stajala i sad me po ure i dok lezim sarafi ne mogu sebi doc. Pa popusti pa opet dodje pa popusti oa opet dode. Trebala sam manje radit ovih dana, uvijek se scimam kad ovako stegne ne znam jel to normalno il se poradjam bas je neki panic mode ukljucen odmah, jesam luda il nisam🙈😭
    Sad sam Mg direkt cvaknila i jos cu mineralne sa magnezijem.
    Pet puta sam se prejela vec danas!

Moras da nadjes polozaj koji ti najbolje odgovara i da pokusas odmoriti,meni su rekli kad imam tako bolove da pokusam da odmorim najmanje 2 sata moras da sacekas .Mislim daje kod tebe komb.previse posla i kako si sama rekla dasi mnogo jela ..ja sam se samo jednom prejela i mislila sad je kraj 😆koliko sam bolove imala u stomaku i mislila sam explodiracu zato sad samo pomalo znam saje tesko al moramo da pazimo ..Mi cesto zaboravimo da ne smemo mnogo da radimo i da se forsiramo i tek kad nas stigne vidimo sta smo ucinile same sebi..Samo polako odmori vidjeces bice ti bolje 

kaktusica
    12. Travanj 2020. 12:10

DanijelaBB

kaktusica

https://ibb.co/Mcq5kJH jedna cestitka 💞🐰🥚🐶
    Vrapcic meni jutros super, onaj Reflustat gel me spasio sinoc. U prvoj trudnoci me isto tako mucila zgaravica ali 2 mj.pred porod, znala sam spavati sjedeci i plakati koliko bi me peklo. Tako i sinoc. Buduci da sad spavam u dnevnom stavila sam one velike jastuke od kutne ali svejedno se kiselina vracala do usta. A nista, sad cu taj gel uzimati kad bude kriza.

https://ibb.co/PrHf4fB

Ajoooj 💞🐶❤

Rose1
    12. Travanj 2020. 12:20

Zmya draga, lezi, miruj, Mg, pretjeramo, mislimo da mozemo
    Kaktusica, Danijela preslatke cestitke s vasim ljubimcima❤🥰
    Dora kako si?

Rio drago mi je da si danas dobro😉
    Ninnek daaaa, jedva cekam❤

💙

DanijelaBB
    12. Travanj 2020. 12:26

Rose1

Zmyadraga, lezi, miruj, Mg, pretjeramo, mislimo da mozemo
    Kaktusica, Danijelapreslatke cestitkes vasim ljubimcima❤🥰
    Dorakako si?

Rio drago mi je da si danas dobro😉
    Ninnek daaaa, jedva cekam❤

Rose, ovo je prvi Uskrs s ljubimcem, a sljedeći će bit još lipši... s bebicom 😊

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

12. Travanj 2020. 12:30

Sretan Uskrs drage krafnice! ❤️ Da idući bude sa našim malim štrucama.. 😍
    Mene su jutros u 3 probudili jaki grčevi, imala sam osjećaj da mi se čitav stomak grči, i nije popustilo idućih 40ak minuta, jako sam se zabrinula 😭 nadam se da je sve dobro. ❤️

DanijelaBB
    12. Travanj 2020. 12:31

Ja san se nakon Ancynog gubitka malo makla jer san baš bila anksiozna...proplakala san se taj dan kao da se to dogodilo nekom mom i nisan mogla čitat poruke podrške jer mi se želudac stalno grčia od muke i tuge. Tako da stvarno nisan u toku i neman pojma šta se događa, nadan se da ste sve dobro, i vi vaše bebice jer je to najbitnije. Nisan vas zaboravila, šaljem vam puno poljubaca 💗

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Amelie 1
    12. Travanj 2020. 12:36

Drage moje, sretan Uskrs vam želim! 
    Sve dekoracije, jaja, slastice su vam prekrasne! Uživajte u lijepom danu. 
    Kaktusica evo treća noc za redom, bez kontrole izletava kiselina po krevetu😓 očajna sam i štogod sam probala, ne pomaze mi. Uopće ne znam vise kako je živjet bez zgaravice.

Vrapčić123
    12. Travanj 2020. 12:51

Zmya kako si sada? Jesu li u pravilnim razmacima? Sada baš miruj skroz, samo wc i krevet i stavi jastuk među noge. 
    Danijela znači čestitka je divna 💞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    12. Travanj 2020. 12:52

Daisy100

Drage moje, sretan Uskrs vam želim!Sve dekoracije, jaja, slastice su vam prekrasne! Uživajte u lijepom danu.Kaktusica evo treća noc za redom, bez kontrole izletava kiselina po krevetu😓 očajna sam i štogod sam probala, ne pomaze mi. Uopće ne znam vise kako je živjet bez zgaravice.

Daisy bas mi je zao da i tebe muci 😔 Mene jw nwku noc probudila ta povracotina u ustima, prepala sam se da se ne ugusim tako na spavanju... Nema nam sruge nego jesti manje i polako, ja nekako vidim da ako ne jedem iza 19h bude mrvicu manje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.