CurlySue, jesi li zadnji put imalo pazila dan prije ogtta ili nisi pa ti je zato bio malo veci?
I ja planiram u petak, mislila sam u dom zdravlja, ako saznas za jos kojeg privatnika da radi javi. Znam da to nije skupo, ali kod mene u domu zdravlja te ne pustaju nigdje 2 sata, pa znam barem da ne moram voditi nikoga sa sobom. Ali jos nisam odlucila 100% gdje cu. Vise me brine to da moram biti nataste, jer se budim usred noci gladna, a kamoli da ne smijem jesti od 19 pa nadalje 😁
Meni su rekli da jedem normalno sto i inace prije ogtt jer inace nema smisla... I ja sam se brinula za ne jest tako dugo jer ujutro ne funkcioniram prije dorucka i kave a zna me i nesvjestica hvatat, ali nakon sto sam to slatko popila to me drzalo bez problema, nisam ni bila gladna a i fino mi je bilo za popiti. Vise su me isplasili s time nego sto je stvarno bilo.
Ja sam normalno isla okolo se provozat i prosetat pa se vracala na vadjenje krvi, uz sve te viruse ne bih se zadrzavala po domu zdravlja ako ne moram 😅
Jutro zene! Kako ste?
"Stisa posal" pa se jedva stizem okrenut i procitat sve :)
Jucer su nam dva puta uspjeli otkazali let, zamisli!Tako da smo uzeli nove karte sa Emiratima, put je nesto duzi, 6h presjedanja, sitzemo tek sutradan, al ajde, prezivit cemo i to.
Sto se tice karantene, tj kucne samoizolacije Vrapcic , HZJZ svakodnevno stavlja novosti na temu korona virusa i tamo je valjana uputa. Kolegica mi se bas za vikend vratila iz Japana, ista je procedura za sve Hrvate koji dolaze iz zarazenih podrucja - ako su zdravi, podrvrgavaju se zdarvstvenom nadzoru 14 dana u kucnoj samoizolaciji. Dakle, nema na posao, nema u kina, kazalista, skole, vrtice.. S ukucanima mozes biti normalno. U ducan po hranu, u doktora, prosetat i to je to. Tako mi je zadnja dva mjeseca ovdje, -.-
A za TSH, u 8.mj prije nego sam ostala trudna mi je bio 1,1. Cim sam vidjela plusic nakon mjesec dana bio je 4. Tako da mi postupno dr povecava terapiju ako mi TSH skoci iznad referentne vrijednosti, za zadnjih 6 mj sve preko 2.5
CurlySue, jesi li zadnji put imalo pazila dan prije ogtta ili nisi pa ti je zato bio malo veci?
I ja planiram u petak, mislila sam u dom zdravlja, ako saznas za jos kojeg privatnika da radi javi. Znam da to nije skupo, ali kod mene u domu zdravlja te ne pustaju nigdje 2 sata, pa znam barem da ne moram voditi nikoga sa sobom. Ali jos nisam odlucila 100% gdje cu. Vise me brine to da moram biti nataste, jer se budim usred noci gladna, a kamoli da ne smijem jesti od 19 pa nadalje 😁
Meni su rekli da jedem normalno sto i inace prije ogtt jer inace nema smisla… I ja sam se brinula za ne jest tako dugo jer ujutro ne funkcioniram prije dorucka i kave a zna me i nesvjestica hvatat, ali nakon sto sam to slatko popila to me drzalo bez problema, nisam ni bila gladna a i fino mi je bilo za popiti. Vise su me isplasili s time nego sto je stvarno bilo.
Ja sam normalno isla okolo se provozat i prosetat pa se vracala na vadjenje krvi, uz sve te viruse ne bih se zadrzavala po domu zdravlja ako ne moram 😅
Meni su rekli da ne jedem bas slatko da mi ne bi pokazalo bezveze, tako da sam isto isplasena 😂
Imas pravo za zadrzavanje, ali meni je sestra bas naglasila da nek mi baterija bude puna i da kupim casopis jer me nece pustiti od tamo 2 sata pa da se ne iznenadim.
Mozda se sada nesto promjenilo bas zbog toga.. jos kad me cuju da kasljucnem pokoji put- mozda me bas potjeraju 😂
Dobro jutro svima
Dana presladak je krevetic i banana/jastuk 🥰
Mely, na uzv 5+3tt mi se vidjela 1gv, na uzv 6+2tt 2gv+2žv i tek na 8+3tt su kucala dva vesela srceka 💙💖 , ako ti je sad bio uzv na 4+3tt, razumijem da si nestrpljiva, ali bilo bi ti pametnije ici za 3 nego za 2 tjedna tako da sigurno ulove srcanu akciju, a ne da si opet u nezivjesnosti ako odes prerano! Sretno!
Dobro jutro cure...Krevetac je tako lijep ,mi nas jos nismo sklopili a dobila sam ga na poklon al ja imam onaj normalni malo veci ..Mely ti si super kad si vec uradila ultrazvuk meni nisu htjeli pre 7 nedelje i bilo je mislim 2 ili 3 dana i tad se vec sve vidjelo i srca su kucala tako da kao sto Dora kaze pre 7 eventualno 8 nedelja nemas potrebe da ponavljas kontrolu .jedino sto mozes da uradis je da se nazalost moras strpiti ...Ja sam posle tacno 10 dana od ovulacije uradila test koji je bio pozitivan i javila se dok.koja mi je tek napravila termin za 7 nedelja ..e tih 7 nedelja sam bila kao na iglama to je bilo tako dugo za cekati ,al se isplatilo 👶👶.Zelim ti najbolji moguci rezultat ,javi nam se kad budes imala rezultat
Dobro jutro cure!!!
Sretnooo svima danas na pregledima!!!
Bila je insomnia danas, samo sam se vrtila... pred tv-om sam zaspala pa kad sam dosla u sobu nikako, ali nema veze...danas idem do grada na cugicu,a u zaru mi dosle trudnicke trapke, ali mislim da ce mi biti velike pa da cu ih morati vratiti jer nude samo M i L...
Dana krevetic je bas presladak❤ decko neki dan dobio od nekih poznanika onaj klasicne velicine. I madrac smo dobili, ali nekako mi se cini da cu kupiti novi madrac jer niti ne znsm te ljude i vec je neko vrijeme proslo.Sto vi mislite?
Zmya joooj, bas mi zao da cete morati tako dugo putovati, ali izdrzat ces ti to💪
💙
Di nam je lelibeli, vec par dana se nista ne javlja, nadam se da su ona i bebaci dobro!
Ja cekam vizitu i gladna sam ko vuk hahha dvije vecere jucer su samo otvorile apetit 🍽
Zelim vam svima super dan i odlicne preglede, da se nastavi lijepi niz od jucer
Iiii cestitam svima koje pune tjedne danas 🥳🥰💓
Rose iskreno uzela bih novi madrac, mislim da oni s vremenom izgube na cvrstoci, a koliko sam uspjela istrazit najbitnije da je madrac tvrd i ravan..eh..ali ja sam ti malo frik oko tih nekih stvari pa volim takve stvari (po meni intimne i realno nemoguce za oprat iza nekog) skroz nove mozda curke kazu pametnije i objektivnije 🤔
Zmya, samo da se sretno vratite 😊😘
Dora da, nema ni nje neko vrijeme...nadam se da je samo u guzvici
Ma da, i meni se to nekako malo gadi, ne znam di je ni koliko stajalo, krevetic je stvarno ko nov pa cemo njegs oprati i to mi se cini ok
I ja sam gladnaaa, idem klopati i tebi dobar tek i da donesu nesto donekle fino
💙
kaktusice, hvalaa :* ovo je kolijevka, 83x64, to ti je ovaj krevetić, koji raste. i ama će krevet naš ići do ruba jednog zida, da krevetić stane kraj mene. to je ona noona, iako je sad cutie 4u1. https/proizvod/cutie-komplet-4-u-1/
mimoza,vrapčić, ena, indy
dora :* jastuk je s ethereal, ubacila sam ga samo za potrebe slikanja
leonie, presladak je krevetić, mi nismo imali mira da ga ne složimo a složi se doslovno za 20 minuta.
yvette, ja sam vidjela na stranicama da su sniženi, jer su oizložbeni primjerci, nakraju nisu izložbeni, već imaju greškicu u proizvodnji, s donje strane su bili za kotačiće krivo rupe izbušili pa su to zakrpali i nove izbušili, to je na našem jedina greškica, i to kod ove kolijevke, kad se širi, letvice su bez greške, madraci nisu niti otvarani, tako da smo uzeli, bio je 30% ispao nas 2700 kn. Ima normalno garanciju kao i oni bez "greške"
krevetić ti je uvijek jednako širok pa mislim da nema greške s prolazom kroz vrata, samo se dužina širi :) tako da nemaš problema :D
Rose :* što se tiče madraca, ja sam skeptična oko polovnih,da ne kažem malo bolesna ako već imam mogućnost kupiti novi, ja bi novi, pogotovo ako je klasični krevetić i ako će taj madrac koristiti duže vremena :)
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji