Mozda da malo slikas da se bolje vidi, u 7.tjednu bi se trebala vidjeti jasno gestacijska vrecica i plod. Mozda je manja trudnoca pa se zato jos ne vidi dobro.
Dana divan krevetic 🥰 brzo ce doci vrijeme kad ce se bebica u njemu ususkati 😊
Mely meni se cini da je ovo puno manje od 7tj trudnoca. Vjerovatno je bila kasnija ovulacija. Vise izgleda kao trudnoca od 4tj eventualno 5tjedana, kad uporedim s mojim fotkama. Je li doktorica vidjela srcanu akciju na tom vecem plodu?
Manja je trudnoca kaze odg za 4+3. Ne cuje se jos srce zato mi je rekla za 2-3 sedmice da ponovimo kontrolu
https://ibb.co/gvdhX4G
Eto slika malo udaljen nalaz možda se bolje vidi. To oznaceno hemijskom je sigurno beba
Mely to je sasvim ok onda za te tjedne, malo si ranije uradila prvi ultrazvuk i zato sad moras biti u neizvjesnosti 🙃 ista sam takva bila, pogotovo ako ti je prva trudnoca. Nista ti ne preostaje nego da se strpis jos, jer inace treba prvi pregled zakazati sa 8tj i onda se vidi sve. Definitivno imaju dvije tackice koje ukazuju na blizanacku trudnocu, ali i ne moraju 🤨 Javi nam svakako, u 6 tjednu ce vidjeti soktorica sve mnogo jasnije. Sretno 🤨
Dana prekrasan krevetić 😍
Kaktusica hvala na info 😘
Mely ja ti ne mogu pomoći jer nemam iskustva sa blizancima. Sretno ti bilo!
Laku noć svima želim!
Sretno na pregledima sutra! 🤞🤞🤞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dana 😍😍 i ja cu taj.
Kaktusica on raste s djetetom. Najljepsi je ovako mali ☺️ I sljedeca velicina lijepo izgleda. Prvo je 66 cm, pa se prosiruje na 126.
Dana predivan krevetic.. Bas je presladaaaaaak. 😍😍😍
Vrapcic ja isto imam dvoje tajice iz H&m.. Jedne su bile 12€, a druge su 24€ ali imaju na sebi dzepove. Prezadovoljna sam trudnickom robom iz h&m..
CurlySue, jesi li zadnji put imalo pazila dan prije ogtta ili nisi pa ti je zato bio malo veci?
I ja planiram u petak, mislila sam u dom zdravlja, ako saznas za jos kojeg privatnika da radi javi. Znam da to nije skupo, ali kod mene u domu zdravlja te ne pustaju nigdje 2 sata, pa znam barem da ne moram voditi nikoga sa sobom. Ali jos nisam odlucila 100% gdje cu. Vise me brine to da moram biti nataste, jer se budim usred noci gladna, a kamoli da ne smijem jesti od 19 pa nadalje 😁
Dana super je krevetic, jeli bio snizen? Ja se jos mislim...Super mi je sto ima kotacice pa bi ga mogli voziti po kuci i plus mi je sto je malen baf u pocetku jer imamo manju bracnu sobu. Ono radi cega se premisljam je to kada ga pretvorimo u krevet od 126 cm, hoce li moci kroz vrata? Sto mislis? Mi svakako nebi koristili vise od prve dvije velicine krevetica odnosno baby i mini, ali ako ce mi samo prolaziti kroz vrata dok je baby a kasnije vise ne, onda mi bas i nije vrijedno novca. Iako ruku na srce, prekrasan je.
Sortiraj odgovore
Najstariji