Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    10. Ožujak 2020. 22:48

Mozda da malo slikas da se bolje vidi, u 7.tjednu bi se trebala vidjeti jasno gestacijska vrecica i plod. Mozda je manja trudnoca pa se zato jos ne vidi dobro.

mimoza
    10. Ožujak 2020. 22:52

Dana divan krevetic 🥰 brzo ce doci vrijeme kad ce se bebica u njemu ususkati 😊
    Mely meni se cini da je ovo puno manje od 7tj trudnoca. Vjerovatno je bila kasnija ovulacija. Vise izgleda kao trudnoca od 4tj eventualno 5tjedana, kad uporedim s mojim fotkama. Je li doktorica vidjela srcanu akciju na tom vecem plodu? 

• mely26.11
    10. Ožujak 2020. 22:55

Manja je trudnoca kaze odg za 4+3.  Ne cuje se jos srce zato mi je rekla za 2-3 sedmice da ponovimo kontrolu

• mely26.11
    10. Ožujak 2020. 22:59

https://ibb.co/gvdhX4G
    Eto slika malo udaljen nalaz možda se bolje vidi. To oznaceno hemijskom je sigurno beba

mimoza
    10. Ožujak 2020. 23:04

Mely to je sasvim ok onda za te tjedne, malo si ranije uradila prvi ultrazvuk i zato sad moras biti u neizvjesnosti 🙃 ista sam takva bila, pogotovo ako ti je prva trudnoca. Nista ti ne preostaje nego da se strpis jos, jer inace treba prvi pregled zakazati sa 8tj i onda se vidi sve. Definitivno imaju dvije tackice koje ukazuju na blizanacku trudnocu, ali i ne moraju 🤨 Javi nam svakako, u 6 tjednu ce vidjeti soktorica sve mnogo jasnije. Sretno 🤨

Vrapčić123
    10. Ožujak 2020. 23:05

Dana  prekrasan krevetić 😍
    Kaktusica hvala na info 😘
    Mely ja ti ne mogu pomoći jer nemam iskustva sa blizancima. Sretno ti bilo! 
    Laku noć svima želim! 
    Sretno na pregledima sutra! 🤞🤞🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Leonie90
    10. Ožujak 2020. 23:47

Dana 😍😍 i ja cu taj. 
    Kaktusica on raste s djetetom. Najljepsi je ovako mali ☺️ I sljedeca velicina lijepo izgleda. Prvo je 66 cm, pa se prosiruje na 126.

ena0206
    10. Ožujak 2020. 23:55

Dana predivan krevetic.. Bas je presladaaaaaak. 😍😍😍
    Vrapcic ja isto imam dvoje tajice iz H&m.. Jedne su bile 12€, a druge su 24€ ali imaju na sebi dzepove. Prezadovoljna sam trudnickom robom iz h&m..

Leonie90
    10. Ožujak 2020. 23:59

CurlySue, jesi li zadnji put imalo pazila dan prije ogtta ili nisi pa ti je zato bio malo veci? 
    I ja planiram u petak, mislila sam u dom zdravlja, ako saznas za jos kojeg privatnika da radi javi. Znam da to nije skupo, ali kod mene u domu zdravlja te ne pustaju nigdje 2 sata, pa znam barem da ne moram voditi nikoga sa sobom. Ali jos nisam odlucila 100% gdje cu. Vise me brine to da moram biti nataste, jer se budim usred noci gladna, a kamoli da ne smijem jesti od 19 pa nadalje 😁

yvette
    11. Ožujak 2020. 00:36

Dana super je krevetic, jeli bio snizen? Ja se jos mislim...Super mi je sto ima kotacice pa bi ga mogli voziti po kuci i plus mi je sto je malen baf u pocetku jer imamo manju bracnu sobu. Ono radi cega se premisljam je to kada ga pretvorimo u krevet od 126 cm, hoce li moci kroz vrata? Sto mislis? Mi svakako nebi koristili vise od prve dvije velicine krevetica odnosno baby i mini, ali ako ce mi samo prolaziti kroz vrata dok je baby a kasnije vise ne, onda mi bas i nije vrijedno novca. Iako ruku na srce, prekrasan je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.