Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eddie
    09. Travanj 2020. 13:12

Hvala Dora4 
    Evo uspjela sam nekako, jadno žensko mora i s alatom znat... javite ako koja ima problema s kolicima, sve cu sad proučit 

• LUX
    09. Travanj 2020. 13:21

Cure pomoć, išla sam provjerit jetrene probe jer me koža svrbi i peče a mackam se s uljima i ne pomaže. U prilogu je nalaz i dobar je ali mi je 1 stavka niska dosta, jel to za zabrinut se?
     https://ibb.co/CMQ6j1T

[link=https://lilypie.com][/link]

Skakavac
    09. Travanj 2020. 13:25

Dora4, Rose1 hvala lipa 🤗💓

Ely
    09. Travanj 2020. 13:27

Samo da prijavim da mi je OGT u granicama, jupiiii ☺️
    Cure čestitam na okruglim tjednima, tako lijepo nam sada izgledaju ove trakice s tjednima :)) 

kaktusica
    09. Travanj 2020. 13:30

Skakavac tebi cestitam na velikoj polovici a tebi draga Mimoza ne puna 32 tjedna, bravo curke 😍🥰😘🥳
    Ja uzivam da mi nekako polako prolaze tjedni jer proslu trudnocu cim sam prosla 30. tjedan sve mi je nekako proletilo, svaka 2 tjedna kontrole, pa zgaravice, pa se jedva kretala, ko slon sam si bila. Sad bas uzivam u ovim tjednima ❤

mimoza
    09. Travanj 2020. 13:39

Tea stvarno sam osjetila. Probudilo me u pola noci, cak sam i ovdje to pisala prosli tjedan, ali tad nisam znala da je i ostao u tom polozaju. Bas je ono bilo kao da radi kolut naprijed i gura se nogama da to uspije 😂 cijeli trbuh se okrenuo.
    Dora kad otpakujes sjedalice, uslikaj. I mi hocemo maxi cosi da narucimo, al zbog kolica, mora biti u sivoj boji, pa da mozemo korpu i na kolica pristekati kad negdje na brzinu izlazimo. Sto se benkica tice, ja ih isto nemam puno, vise su mi obicni bodiji preko glave. Pogledaj na yt neke trikove za oblacenje tih bodija i stvarno je jednostavno.
    Skakavac sad ce da ti lete tjedni 😊 Cestitke na pola puta 🤗
    Ely super za ogtt, sad se lakse dise 😁
    Kaktusica hvala draga, a i meni je bilo najljepse vrijeme od 20-28tt. Sad vec ne mogu puno hodati i stajati na nogama, kao prije, ali se forsiram i dalje 😂 I opet je pocelo ucestalo mokrenje, ali mogu reci da jos uvijek uzivam u trudnoci 🤗

Rose1
    09. Travanj 2020. 13:41

Ely

Samo da prijavim da mi je OGT u granicama, jupiiii ☺️
    Cure čestitam na okruglim tjednima, tako lijepo nam sada izgledaju ove trakice s tjednima :))

Jeeeeeej🥳

💙

Rose1
    09. Travanj 2020. 13:43

LUX

Cure pomoć, išla sam provjerit jetrene probe jer me koža svrbi i peče a mackam se s uljima i ne pomaže. U prilogu je nalaz i dobar je ali mi je 1 stavka niska dosta, jel to za zabrinut se?
    https://ibb.co/CMQ6j1T

Ja ne znam za to, mozda ce cure znati, za ovo sto ti je ok, znam, cesto vadila

💙

09. Travanj 2020. 13:44

Krafnice, dobar vam dan! Cestitam na punim tjednima, radujem se vasim punim tjednima skoro kao svojima! ☺️ 
    Skakavac sad ce te sve vise lupati, svakim danom sve vise, meni se vec vidi na trbuhu kad se mice, predivno nesto 🥰
    Moj dragi i ja smo kupili boje za jaja i budemo se igrali sutra, preksutra s tim, jedva cekam da male rucice za godinu dvije mrljaju jaja s nama, vise po stolu i zidu vjerojatno nego po jajima, ali jedva jedva jedva cekam 😃 Bas sam jako sretna, mislim da napokon krecem sa uzivanjem u trudnoci, dosad uvijek neka briga 😂 
    Sta kuhate? Danas ste slabe sa slikama ruckova 😛 pripremate se za Uskrs, znam ja 😂 
    Divan dan vam zelim, mi idemo u setnju, vani je prekokrasno!!! 😍😍

zmya
    09. Travanj 2020. 13:50

fenjer

Krafnice, dobar vam dan! Cestitam na punim tjednima, radujem se vasim punim tjednima skoro kao svojima! ☺️
    Skakavac sad ce te sve vise lupati, svakim danom sve vise, meni se vec vidi na trbuhu kad se mice, predivno nesto 🥰
    Moj dragi i ja smo kupili boje za jaja i budemo se igrali sutra, preksutra s tim, jedva cekam da male rucice za godinu dvije mrljaju jaja s nama, vise po stolu i zidu vjerojatno nego po jajima, ali jedva jedva jedva cekam 😃 Bas sam jako sretna, mislim da napokon krecem sa uzivanjem u trudnoci, dosad uvijek neka briga 😂
    Sta kuhate? Danas ste slabe sa slikama ruckova 😛 pripremate se za Uskrs, znam ja 😂
    Divan dan vam zelim, mi idemo u setnju, vani je prekokrasno!!! 😍😍

Aha, znamo mi svi kako te igre sa bojanjem jaja završe! Cccc!
    Ja skuhala juhicu sa lešo mesom, muz jos napravija pire, sad cu srknit nes od vanilije, malo slajica i jos malo sastancit, ah mah.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.