Proradilo🥳
https://ibb.co/MRYL8s8
https://ibb.co/7SmGPGh
A gdje je tu Linolada sladoled?
Evo i nas s pregleda... Ctg skroz uredan, tlak malo niži, ali bolje i tako nego da je visoki.
Beba je super, kaze doktor jako jako aktivna beba. Tezak je 1600.. Kaze da je napredniji i da bi beba trebala stici prije ocekivanog termina. 🤭 Glavicom je prema dolje..
Organi su super razvijeni, sve je za 10 dana veće.. Uglavnom zadovoljna sam pregledom, ali ne mogu stat na nogama jer me zgaravica ubila. Nisam spavala ni minutu cijelu noc.
Slijedeci pregled 23.4.
Rio to ti je dobar nalaz UK, ne brinu 😉
Rose bas si zlatna, evo i tu je jasno navedeno da treba imat dva dorucka i dvije vecere i dvije uzine..ne kuzim jedino zasto samo jedan rucak 🤣
Tea divno!!! Cestitam i bas lijepo napreduje curka! Alisa ce bit presretna hihi bas se pratite u svemu! 🤭
Zmya pitanje skroz na mjestu!
Indy zao mi je sto nista od posjete, znam da si se veselila 😐 ali bar ste posten poziv odradile!!
Autosjedalice stigle upravo, em su u kutijama bile em u vrecama zapakirane, mislim da cu ih samo vlaznim.dezinfekcijskim maramicama prebrisat i ostavit na balkonu da se luftaju, nisu direktno na suncu i onda nazad u ciste vrece zapakirat!! 🥳🥳
Evo i nas s pregleda… Ctg skroz uredan, tlak malo niži, ali bolje i tako nego da je visoki.
Beba je super, kaze doktor jako jako aktivna beba. Tezak je 1600.. Kaze da je napredniji i da bi beba trebala stici prije ocekivanog termina. 🤭 Glavicom je prema dolje..
Organi su super razvijeni, sve je za 10 dana veće.. Uglavnom zadovoljna sam pregledom, ali ne mogu stat na nogama jer me zgaravica ubila. Nisam spavala ni minutu cijelu noc.
Slijedeci pregled 23.4.
Juuupiii bas lijepe vijesti draga! 😘🥳
Jaooo kako volim ovu nasu grupicu!!! Jucer prekjucer red divnih trbuscica pa red slastica pa red dobrih ideja za zdrave ruckice pa red dva super pregleda..divno!!!
Čestitam na super pregledima, bebice odlično napreduju 🥰
Jučer čitam na Rodinoj grupi na Facu, da je jedna trudnica na Sv. Duhu čula da će trudnice u TA naručivati tek sa punih 38 tt, do tada pregledi kod ginekologa koji vodi trudnoću.
Tea čestitam na curki, drago mi je da je sve superrr
Zmya hahaha, nazalost u ovom planu nije predviđena, ali zato ce to sve curke s povisenim secerom nakon poroda nadoknaditi
Ena jeeeej, velik decko bome...meni zadnji put tlak bio 80/50
CurlySue i ja se nadam da ce se izregulirati, nisam imala ciste, ali sumnjalo se na pcos, ali nikad do kraja utvrđeno, ali s obzirom na akne, vjerujem da imam jer sam po tom pitanju sve pokusala, od kozmetike, tretmana, cajeva, kapi, prehrane, ma svega...
Dora hahaha da, stvarno nisu u redu, samo jedan rucak, sigurno pogreska😂🤣😂
Cure ovaj mali zivahan poceo u rebra lagano udarati, a od prekjucer mi trbuh toliko iskocio da ce brijanje gospodicne biti nemoguce🙈🙉🙊
💙
Bok cure, treba mi vaša mala pomoć. Imam možda glupo pitanje
Stigla su mi jutros kolica i montiram ja lagano i skuzim da sam s krive strane okrenula prednji kotač. Idem zamijeniti i naravno ne ide tako lako vani
Znate li možda kako se dižu kotači van iz kolica i mogu li uopće? Radi se o Maxi Cosi Adorra kolicima.
Pozdrav cure, samo da se javim da sam i dalje s vama... Ne dodem na forum dan dva i odmah sam u zaostatku 30-50stranica..pa nikako to sve nadoknadit.. cestitke svima na zaokruzenim tjednima i sretno na pregledima.. vidim da je dosta vas u OGGT ja ga odgadam za barem tjedan dana..malo da uzivam u kolacima za Uskrs..jer me ful strah da kasnije nece bit moguce uzivati u slatkom :( al ok..prezivit cemo nekako...
💙
Rose uzivaj dok udara lagano 😅 meni je sad vec trbuh toliki da ni ogledalce ne bi bilo od pomoci jer je predaleko, a kako je pravo breskvasta bojim se ako uzmem ono ogledalo koje povecava da bi pala u nesvjest jer vise ne bi bila ni breskva nego dinja 😄🤣😆
Eddie rado bi pomogla, ali jos ni k od kolica vidjela nisam..
Leptir pametno, ako mozes ljepse je odgodit ogtt kad prodje uskrsnje trpanje 🤭 cestitam na 25!
M&A DESIRE pliz pomoc!!! Jucer ste spominjale i sad nikako ne mogu nac taj post, jel neka od vas napisala da joj pola stvari nije doslo, stigle samo vrece za spavanje il tako nesto???
Narucila bih kompletice za van i sebi spavacice, mozda one jastuke za bebe eventualno jos..ugl nabralo se skoro 900kn pa me strah narucit ako pola toga nema i onda cekat da vrate pare tjednima?!
P.s. ni te spavacice nisam pametna pa bi uzela jednu S i jednu M, tako da ako je koja narucivala jeste uzele svoju standardnu velicinu il broj vece?
Dobar dan svima :) da podilim s krafnicama da sam danas 20 tjedana trudna.. Sican se kad san bila oko 10.,12.tjedna, čitala kako ste uzbudene sta ste napola puta.. Lip je osjecaj. Bogu hvala prekjučer i jucer san par puta osjetila bebu. Bilo je kako je ginek i rekla, ne moze se zaminit sa zelucem ili bilo cim drugim, bas osjeti da je beba. Daj Boze sta cesce da mi se javlja.. Ja spol ne znam, necemo ga niti Pitat do poroda. Vidim da pisete o kilazi.. Zatrudnila san u svojoj najdebljoj fazi.. U ponediljak na pregledu san se vagala i na istoj sam kilazi od prvog pregleda sa 7 t. Kaze da bi se zabrinila da je suprotno, ali sam krenula teska, da je metabolizam u potpunosti prihvatio trudnocu. Na ogtt vidim da cu nesto ranije od vecine, a po vasim iskustvima, bolje da je tako.. Isto sam racunala otic krajem sljedece tjedna.. Nek prode Uskrs. Pojest ce se malo vise, mada me zeludac koci od prevelike hrane tako da sigurno necu pretjerat. Raspisala sam se posteno. 😅 Sretno svima s nalazima i pregledima 🤗💓
Sortiraj odgovore
Najstariji