Rio fiziolosko znaci normalno, laicki 😁 tako da je dobar nalaz.
Rose joj ovaj tvoj plan prehrane nije los, ni ja ne pojedem toliko haha moram pojacati obroke 😂
Tea super za pregled. I moj malac je bio na zadak u 28.tt i evo juce na pregledu dubi na glavi. Ja sam tacno osjetila kada se okrenuo, u pola noci me probudio, pa eto cekam da i ti javis 😊
Ena super za dobar pregled 🤗 pa sta kazu kad ti je termin? Vidjrla sam na onoj listi od mrvicak da ti je isti dan kao meni, a ja imam osjecaj da je moj bebac mrsav ( 1850gr)
Eddie ja imam ista kolica, ali smo ih smjestili u podrum, da ne smetaju gore i muz je to sastavljao i opet rastavljao. Hajde da ti javim u toku dana, dok njega uhvatim.
Mi danas i sluzbeno u 8. mjesecu 🥰 Kaze mi aplikacija da bih trebala pakovati torbu za rodiliste 😱 nisam nista kupila za to, ja samo za bebu spremila haha
Mimozice tebi sam htjela posvetit poseban post jos prije 5 stranica, nikako da ga natipkam..🤓
Najeli se prascici mojih zaliha od prije pa vaga ne mrda puno, al kunem ti se trbuh izgleda +16kg, a ne 6, al nije vazno, samo da oni lijepo rastu 🥰
Nego sam ti svecano htjela poslat 🎁 (🍾🥂 i 🎂) za tvojih zbilja VELIKIH 32 tjedna! 🥰 💙🥳🥳
Ciao cure drage, mali, pas, muz i ja proveli cijelo jutro na nasem parkingu (to je do nase zgrade, okruzeno sumicom, nwkad bio poligon od kasarne i nikad nikoga nema, izolirano pa kao da je nase privatno, dano tu i tamo netko proseta psa), sin i muz se dodavali loptom, ja sjedila i suncala se, nas nam je bilo lijepo 🥰 Onda mi dosla dostava, stalni usisivac, ludilo je, super vuce, lagan je i bezican, dosle mi neke gluposti iz apoteke i nekakva antena. Dora jel mozes vjerovati da mu jos nije stigla stolica, lud je ko mjesec, to smo prvo narucili a zadnje ce doci, kaze mail da stize dana, bas cemo vidjeti.
Ena, Zmya, Tea super za dobre preglede i za velike bebace 🥰🥳😘
Rio pesica je super, bas mi je drago da se super oporavlja 🥰😍
Dora super za autosjedalice, sad si manje vise sve krupne stvari nabavila, zar ne?
Cure da vas pitam, koje stranice imaju trudnicku robu osim H&m, Zara, Mango, Asos? Narucila sam beke majice i haljine sa Asosa i h&m-a ali bi jos nesto pogledala, na Zari je katastrofa izbor za trudnice.
Eddie kaze muz da sa strana kotaca neke kvakice na klik da se stisnu i tako skines kotac. Znaci u isto vrijeme ih stisnes s obje strane kotaca.
Skakavac cestitam na uspjesnoj polovici puta!! 🥰 drago mi je da ti se i bebica javlja, sad ce to sve cesce, opusti se i uzivaj 😍
Zaraa nam se nije javila kako je prosao ogtt, jel da? Ili sam preskocila..nadam se da je dobro!
Dora moja draga hvala ti. Bas cu uzivati u ovom poklonu. Nadam se da je bezalkoholni sampanjac, pa doleti na jednu casicu 😁
Kaktusica lijepooo, treba iskoristiti dan🌞jao, jos nije dosla stolica, bome se dugo ceka🤔Zara nema bas izbora da, jedino su mi trapke super, udobne su ful. Pogledaj malo C&A, toliko sam toga pogledala da vise ne znsm di sam sto gledala
Mimoza hehehe, pa da, nije los plan prehrane
💙
Hvala svimaa❤❤ljubim vas😘
Mimoza, nadam se da nemam razloga za brigu,jos kad od tebe cujem iskustvo da se bebac okrenuo odmah mi je lakse..stvarno si to osjetila?🙈🙈
Dora, Alisa i ja ima da ludujemo po Vinogr.sa curkama😂😂ima da se i porodimo na isti dan😉😂😂😘😘
Anja🌸🌸
Ciao cure drage, mali, pas, muz i ja proveli cijelo jutro na nasem parkingu (to je do nase zgrade, okruzeno sumicom, nwkad bio poligon od kasarne i nikad nikoga nema, izolirano pa kao da je nase privatno, dano tu i tamo netko proseta psa), sin i muz se dodavali loptom, ja sjedila i suncala se, nas nam je bilo lijepo 🥰 Onda mi dosla dostava, stalni usisivac, ludilo je, super vuce, lagan je i bezican, dosle mi neke gluposti iz apoteke i nekakva antena. Dorajel mozes vjerovati da mu jos nije stigla stolica, lud je ko mjesec, to smo prvo narucili a zadnje ce doci, kaze mail da stize dana, bas cemo vidjeti.
Ena, Zmya, Tea super za dobre preglede i za velike bebace 🥰🥳😘
Rio pesica je super, bas mi je drago da se super oporavlja 🥰😍
Dora super za autosjedalice, sad si manje vise sve krupne stvari nabavila, zar ne?
Cure da vas pitam, koje stranice imaju trudnicku robu osim H&m, Zara, Mango, Asos? Narucila sam beke majice i haljine sa Asosa i h&m-a ali bi jos nesto pogledala, na Zari je katastrofa izbor za trudnice.
Jao divno draga! Bas lijepo prijepodne 😍🌳☀️
Muke po gejmanju, nije lak zivot osnovnoskolca 😅
Super za usisavac i ostale stvari 🥳 danas opet neki dostavni dan u grupi izgleda..
Ja sad chekiram taj M&A Desire sto su cure pisale, imaju spavacica, nisu za past u nesvjest, ali veci izbor nego drugdje..ali cekam da mi netko odgovori kakva je situacija s dostavom 😬
Da, mislim da smo sad od ovih bas velikih stvari uzeli sve, kolica cemo nakon sto rodim..aha i kadicu nemam, al to ne racunam pod veliko (veliko su mi skupe stvari, ovo je samo glomazno hahah)
Muce me benkice, imam samo par komada, nije mi cak ni bitno sto su muske (to ovo sto mi je frendica poslala svasta 50-56) nego su samo 3-4 benkice, sve ostalo bodiji koje moram preko glave navlacit..planiram to iz bolnice ili ako izdrzimo do cca 32-33tt narucit online ako igdje vise bude..to bi bio pocetak svibnja..a mozda do onda jos netko nesto skupi pa proslijedi 😬😁
Sortiraj odgovore
Najstariji