Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    09. Travanj 2020. 11:18

Dora zavidim na mekicu, ja mastam o sladoledu 😕
    Curly ja sam se u prosloj trudnoci stavila na tu dijetu samostalno i moram priznat da uopce nisam gladna bila

• CurlySue
    09. Travanj 2020. 11:18

BackinBlack… Vidjet cemo sta kazu 😊 nadam se da ce sve bit ok.
    Rio, drzim fige da i ostanu cisti (i lijepi 😁). 

Rose1
    09. Travanj 2020. 11:24

Zasto imgbb na funkcionira???ili je to samo meni. Pokusavam ucitati plan prehrane

💙

Rose1
    09. Travanj 2020. 11:31

Rio13

Vucicane da mi je jedan ginekolog to reko, nego njih nekoliko. Sve ce to trudnoca izregulirati😂 ajde da i to sad vidim. Ja sam ti isto uvijek bila na granici pothranjenosti, al sam se prije trudnoce uspjela malo zdebljat ipak pa sam dosla u normalu. Doduse ja sam bila na pilulama koje su kod mene stvarno odradile posao, ne mogu nista negativno za njih reci. Kad smo odlucili poceti raditi na bebi, prestala sam ih piti i dok nisam trudna ostala sve jedna menga mi je u dan dosla. Jajnici mi nikad nisu bili tako lijepi (da, jako su lijepi bili 🤣) i cisti.

Meni su isto sumnjali neki na pcos, neki govorili ma nemas pcos...hormoni ok, mrsava kao sto i ti kazes, malo dlacica, jedino akne zbog kojih sam i pila pilule i da isto rekli trudnoca ce to dovesti u red...secer je ok🙏

💙

Vucica
    09. Travanj 2020. 11:33

Rio Curly 😂😂 sad cemo saznat 😁😁 ja sam zbog glavobolja morala prestati piti kontracepciju, srecom volim googlati i istrazivati i otkrila sam Evine kapi koji mi reguliraju ciklus jer Duphastoni mi odavno ne djeluju. Iiiiii ocito su jaaaako dobro sredile moje jajnike jer nakon par mj + 😁

Rose1
    09. Travanj 2020. 11:33

Proradilo🥳 
    https://ibb.co/MRYL8s8
    https://ibb.co/7SmGPGh 

💙

Rose1
    09. Travanj 2020. 11:36

Iznad Plan prehrane koji mi prijateljica poslala 

💙

Rose1
    09. Travanj 2020. 11:48

Rio13

Sveahvala 😁 bas sam se bojala e.coli al dobro je.
    Roseda ti ne pricam o svojim dlakama 😂 em sam crna, em dlakava. Imas srece po tom pitanju. Meni su hormoni u totalnom disbalansu bili, pre strasno nesto. Jako mi je to na psihu utjecalo i mislila sam da nesto nije u redu samnom u glavi. Na kraju se ispostavilo da su samo hormoni u pitanju bili i to je mama skuzila. Ona je problem s hormonima imala pa me vodila na pregled kod svoje gin koja je sve pretrage odma napravila.
    Vucicaja nikakvih nuspojava nisam imala. Doslovno nista. Doduse, ja sam na najslabijima bila pa je trajalo dok se to sve izreguliralo, al da su me spasile stvarno jesu. Znam da jako puno cura ne moze pogodit terapiju i imaju brdo nuspojava.

Nisam ni ja imsla nuspojava, ali akne bi se vratile kad bi ih prestala piti. Sad u trudnoci mi super lice

💙

tea1401
    09. Travanj 2020. 11:49

Pozdrav curke.❤
    Evo mene s pregleda..sve je u redu,zatvorena, mjere odgovaraju tjednima neke mozda i za 3-4 dana vece, beba je momentalno na zadak..ali kaze dr.da nista ne brinem to se sve stigne jos okrenuti..1200g ima..🥰
    I potvrdeno je curkaa😊😊

Anja🌸🌸

• CurlySue
    09. Travanj 2020. 11:54

Rose, hvala 😘
    Ma mene pcos muci vec 20 godina i svakakve terapije sam prosla pa sam odustala od svega prije nekih 6-7 godina... I sad sam imala ogromnu cistu, ali je nestala do 12 tt, otad je sve cisto pa se zaista nadam da ce se regulirat. 😊
    Sad idem malo u setnju po ovom lijepom vremenu jer se ocito moram puno vise kretat 😂 vidim da je pocela shopping ludnica za uskrs pa mozda i ja nesto nadem u ducanu 🙈 ako dodem na red. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.