Maggy meni se mjesecima nije pomakla ni za milimetar. Ja bi se jos ponadala da se to tu i tamo podiglo, al zaista kao da je zacementirana ovdje. Imam jednu kolegicu kojoj je kao tebi bila oko 2cm i do poroda je otisla cak na 3-4cm i rodila je normalno vaginalno. Tako da ne brines, moguce da ce to totalno otici gore i da ces roditi vaginalno. Drzim fige 🙂
Žuža nadam se da će i kod mene tako. Što se tiče stanja kod tebe, bolje je tako na carski nego da se nešto nedaj Bože zakomplicira. Točno ćeš znati datum kada ćeš upoznati svoju bebicu 🥰
Dosla mu stolica, dosad smo je sastavljali, umorna sam kao da sa polumaraton istrcala 🥴
Mokvica super za pregled i da nam imenjakinja lijepo napreduje 😘
Vrapcic hvala ti, bas idem skicnuti da vidim sto se nudi, trebam par majica, sve mi je postalo usko.
Ely čestitam na urednom nalazu 😊 Sad nešto fino slatko 🍰
Lux sad si me prepala skroz, ja se baš od jučer žalim da me nekako svrbucka tijelo. Ja se ne razumijem u to, pa ti ne mogu pomoći. Ali ako saznaš što javi pliz.
Vučica baš sam to pitala jučer doktora i kaže da se u ovim tjednima beba još može vrtiti gore, dolje, svuda. A naravno bilo bi super da se odmah smjesti dolje, no to nije nikakav problem, jer još ima vremena za prešalrat se.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure evo mene sa pregleda ☺
Sve je u redu uterus mekan (valjda je to ok nije nista rekla)cerviks odrzan,usce zatvoreno i na +4kg sam za sada to je sve sta je zapisala na UZV sve ok sve mjere odgovaraju i rekla da je najvjerovatnije curica ali opet da ju ne drzim za rijec ma dok ne rodim necu znati izgleda haha ali nema veze neka je bebica samo ziva i zdrava sve ostalo je ne bitno 🥰...sljedeci pregled tek 20.05 uhh tko ce cekati 7 tjedana 😑
Cestitam ostalim curama na pregledima 🥳
url=https://lilypie.com]
Mokvica i Zuza pa cestitam na lijepim zdravim bebicama!! 🥰🥰
Mokvica taman da sutra mirno zaokruzis tjedan 😀
Zuza bas si zgodna 😀 nas dvije bi se mogle i srest na Duhu, bez brige, bit ce kod mene u koferu hrane, hahaha ali mali disclaimer: kinderic dijelim samo ako imam potvrdu da stize nova zaliha 🤣😋
Vrapcic zivo me zanima jel to zapravo zatisje pred buru i skupljanje snage za nove batine 🤭 da, mislim da su mi ostala od velikih stvari jos kolica koja cemo uzet kad rodim, bar se nadam da nisam nista veliko zaboravila 🙈
Pcelice, si prezivjela ciscenje? 😬😘
Mrvičak s lidlom nikako potrefit da neceg ima kad napokon i docekam da dodje na red trudnicko, zao mi je ko psu za tajice nekidan, u 9 sveki bila u 2 lidla i samo L velicina 😑 cak ni za klince nije ulovila brojeve koje trebamo..ah!
Kadica, sve si mislim da to narucim od nekog za poklon haha i par patkica ..jako mi se svidja ona sto je dana stavila sta ima onu mrezu da ne mogu skliznut premda znam da je sve stvar drzanja, al nekako vec vidim da ce bit kaos s tim kupanjem jer nam je kupaona zbilja na knap i ne mozemo stat muz i ja jedno pored drugog i kupat jedno po jedno(plus, tko ce gledat na ono vristece drugo dijete haha) slatke brige 😅
Dora evo ja sam svoje kuglice za danas polizala, a ti?
Zuza prekrasni ste!
A te spavacice, ako ne bude nista do kraja mj na C&A il Lidlu cu narucit iz MA desire,a ako su vama kratke kako ce tek meni...
Nadam se da ce dolazit nova roba, pa mora tek je 4.mj., nema sanse da ne bude jos tih ljetnih stvarcica.
Slj tjedan cu narucit/kupit stvari za torbu za rodiliste, nadam se da ce do utorka obnovit zalihe u Bubamari.
Cestitam svima na dobrim pregledima! :)
Žuža I moja je situacija slicna tvojoj, posteljica do usca, cak mozda malo i prelazi, od samog pocetka je tako. Na proslom pregledu su samo natuknuli da cemo najvjerojatnije na carski, ali kao cekat cemo iduci pregled, koji bi trebao biti iduci tjedan, pa da to potvrdimo. Po mom nekom racunu onda bi to trebalo biti krajem svibnja, ako ne i prije, samo ja cu roditi na Merkuru.
Jel zna koja od vas ako se ide na carski treba li torbu za bolnicu drugacije pripremiti ili sve ostaje isto? Pretpostavljam da mi onda ona manja torba za radaonu ne treba, nego mi je dosta jedna.
38+6
Missy bravo za super stanje i pregled, zao mi je sto nikako da saznas spol, ali zbilja najvaznije da se bebica uredno razvija i raste!! Uh 7 tjedana..sreca da sad lupaju i mrdaju sve vise pa znas da je sve dobro, inace bas dug razmak izmedju pregleda 😬
Zmya ja jos jutros i to s preljevom 🤣🤣😛
BackInBlack ti lijepo spakiraj i manju torbu, samo ne za salu nego za poslije carskog, hrana hrana hrana, ne iz nekog hira nego moras kvalitetno da mlijekeco bolje nadodje 🙃 dakle, mlijecne cokolade 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji