Rio ne daj se, mozes ti nju jos stici 😂
Curly nazalost, povisena guk nema toliko veze sa ishranom, mislim kao uzrokom svega toga. Sad smanji uh na minimum i to ce nakon poroda sve doci u normalu. Imas i pozitivnu stranu svega toga, nece ti trebati dijeta nakon poroda, jer ce sve nestati, a mi ostale cemo se tad muciti.
Dora cuj +6kg ma previse je to za samo dvije bebe u trbuhu 🤨 vjestice jedna, ne das se haha
Zmya cestitke na dobrom pregledu 🥰 nisi radila ctg?
Slatkebrige cestitke na deckicu 😊
Tnx curke!
Stvarno mi je duša na mjestu :) Mali moj djecak, neka nam dodje ziv i zdrav!
E, ginicka nema ctg, nisam radila. Sad cu ic provjerit jel to fakat tako za TA ili ne. I skroz sam je zaboravila pitat sta sa patronaznom i kad se to uopce zove - prije nego rodis, kad? Zagreb Zapad patronaza valjda funkcionira kolko sam citala.
Je neka od vas primjetila da nemoze doci do zraka kao prije ? Evo od sinoc ko da nemogu punim plucima udahnuti i ko da mi fali zraka stalno. Vec si mislim aufak korona!! 🙈🤣🤣
Znaci prije dva dana drzim prezentaciju, imam 20 ljudi na call-u, pricam li ga pricam kako im je mreza dobra i molim boga kad ce me netko nesto pitat da pokrijem mikrofon i da udahnem zraka. Jos se to snima. Znaci katastrofa, zvucim ko da zamuckujem i da sam nesigurna a meni samo jako fali zraka! :D
Je neka od vas primjetila da nemoze doci do zraka kao prije ? Evo od sinoc ko da nemogu punim plucima udahnuti i ko da mi fali zraka stalno. Vec si mislim aufak korona!! 🙈🤣🤣
Yesssss svako malo. Ali meni to od pocetka, osim odbojnosti prema cigaretama prvi simptom mi bio lupanje srca i pritisak u prsima. Mislila sam da imam srcani, decko nije mogao vjerovati kako lupa i nakon par dana plusic na testu... Kaze dr da je sve to normalno, i sad ostajem bez zraka cim je neki napor ili recimo pricam puno 😅
Vrapcic čestitke!
SlatkeBrige čestitke na dobrom pregledu i💙!! Osjećaj za dečka mi je jako poznat, nama je rekao kao za sad je dečko reko nek samo tak i ostane, skoro sam s stola skočila kad smo saznali
naravno dok god je sve u redu, spol nije bitan, samo nek su nam oni živi i zdravi i nek napreduju!
Čestitke svima na okruglim tjednima!!
Maggy ovak nešto (brem mislim) ima moja baka od mog tate i kasnije sam ja izašla u tome pa me sad pitala da li hoću za našu bebu. Reko prvo ti to meni pokaži pa ću onda odlučiti, ali ideja za novu navlaku mi je super!!
Kod nas je danas na redu proljetno čišćenje pa se vam javljam kad to sve završim!
Pčelica tako sam i ja bila skeptična, sa onom starinskom navlakom sa čipkom mi je baš bio odbojan 😂
No prošle godine ga je koristila šogorica sa malenim i isto je sašila navlaku ali plavu za dečka i kad sam vidjela bio mi je baš simpatičan, tako da sam ga i ja odlučila iskoristiti. Ona je bila jako zadovoljna jer je dosta čvršći od ovih koji su danas, a i bit će ljeto tako da vjerujem da neće dugo biti u njemu.
Slatke Brige čestitam na dečkiću, krasna vijest 💙
Rio eto bilo ti je veselo sa psom i još si trening odradila 😊
Pčelica hvala draga 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Slatke brige cestitam na deckicu 💙
Zmya wooohooo za dobar pregled, napokon da si docekala!
Curly ja ti imam plan prehrane za GD sta mi je dala sestra od gin. Vec sam ga poslikala ovdje za neke cure pa ako ti treba opet cu
Rio haha to su prefrigane bestije. Dan dva nakon sterilizacije moja me gleda pokunjeno kao pa ne mogu ti ja kakati na povodcu, ja je pustim a ona sprint. Slabo mi doslo, mislila sam da ce svi savovi popucati kad je startala.
Danijela nikita gdje ste zene, jeste dobro?
CurlySue I meni je ogtt bilo malo iznad granica pa sam dobila sam uputnicu za guk na Vuk Vrkhovcu. Nakon onog njihovog "tecaja", prvi put sam se kuci pikala i nosila im gore, i tada su mi nalazi bili u redu. Iduci tjedan trebam ponovno raditi guk, no kad sam isla po nalaze dali su mi onaj aparatic, glukometar, da s tim izmjerim i posaljem im rezultate na mail tako da ne dolazim gore. A inace, situacija mi je kao i tvoja, i prije trudnoce sam pazila sta jedem, sve integralno, kruh integralni samo povremeno, slatko rijetko, sokove uopce ne pijem, samo caj, vecinom bijelo meso puretine i piletine i sl. I bas me iznenadio takav ogtt.
38+6
Dora joj nisam ni ubrala da ulazim u 6. Mjesec 🤣🤣🤣samo tjedne brojim 🤭
Slatke brige cestitke na deckicu!!!! Zmya cestitke na uspjesnom pregledu ❤️❤️
CurlySueja sam se isto s pcos borila godinama. Secer i to su povezani koliko ja znam. Ja sam ti nakon sto me slag strefio skoro od visokog secera izbacila ugljikohidrate, sve slatkise, jela 5 obroka dnevno po malo, nisam kasno navecer jela itd. Pogledaj si malo tu prehranu pa si nastimaj po sebi. Ja sam i svekrvu trazila savjet jer je ona seceras pa mi je neke prospektice dala da malo prostudiram to.
Rio i Curly i ja se borim s PCOS od 13-e godine ali nikad nisam imala problema sa secerom, cak i sada ogtt bio super. A obozavam slatko nakon svakog obroka skoro imam desert :) no citala sam dosta o tome i cesto predlazu smrsaviti (ja sam od uvijek na donjoj granici bila s kg pa to nisam mogla). Jesu i vama govorili da ce to sve proci kad rodite? Bas me zanima 😁
Ma kakvi, rekli da se sa svakom trudnocom moze okrenut za 180*, za prvu trudnocu utjesno 😂 nemam problema s viskom kg da bi morala mrsavit, no zato sam prije imala problem sa zadrzavanjem vode. Zacudo, u trudnoci nemam problema s tim.
Snoopy, mislim da sam si to cak spremila (ona dva papira ako se ne varam) 😘
Dobar dan 🥳🥳🥳 cestitke na pregledima,vidim ima novih momaka u team.Aaa moj posjet je bio otkazan pa smo imali video poziv par sati ,a jutros je kod nas bila ponuda neko cvjece koje sam htjela da sadim na balkon otisla tamo bilo ih 50 odmah pred otvaranje i nista ..sve sam uspjela da isticam ...Treba li da kazem da sam pomalo razocarana sto mi nije bila sestra al sta cu kad je situacija takva kakava jeste ...Vidim danas ima mnogo pregleda ja sam tako nestrpljiva jedva cekam srjedu ..Mene iskreno ovaj moj stomak tako boli,razvlaci se siri puca ajme ..al sta cu sutim i trpim ..kod nas je tako lijep i suncan dan,cak nema ni vjetra a on nam je uvjek glavni problem ..Ja se nisam castila sa sladkisima al al ima dorucak onako po mom avokado jaja i sad sam se presaltala sa soka od narandze na ananas sok ..😋😋😋zelim vam lijep dan ..uzivajte u vasim paketima sto stizu i u ovako lijepom danu 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji