Snoopy, ja sam dobro, hvala ti. Malo sam smanjila tipkanje ali vas pročitam svaki dan. Mi napunili danas 26 tj. I cura fešta cijelo jutro, čak sam uspijela i snimiti iščekujem 4d uzv u utorak. Inače ja sam za ogtt išla u Medico, pa ako se brineš odi kod njih.
Čestitke svima na super pregledima i zdravim bebicima, baš mi je drago zbog svih
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Evo i nas sa pregleda. Sve je u najboljem redu, Petrica mi raste, ima 708g, ja sam potpuno zatvorena. ☺️ Doktorica je danas ponovno sve tako detaljno pregledala i usput meni objašnjavala da sam baš uživala na pregledu. Na povratku smo svratili kod muževe sestrične po kadicu i robicu što je pripremila od njenih curkica. Samo sam dio škicnula, sve je tako slatko i minijaturno. Idem odmoriti pa ću se kasnije pozabaviti tom robicom. 🥰
Dora i ja sam planirala do Megića, ali dok smo obavili shopping u Kauflandu i pokupili te stvarčice morali smo natrag jer muž radi popodne. 😣 Neka si bar ti omastila brk. 😉
Trance, BlackInBlack, Skakavac, mimoza čestitke na punim tjednima! ☺️🎊
Slatkebrige čestitke na dečkiću! 💙🎉
Zmya čestitke na dobrom pregledu! ☺️
Tea čestitke na uspješnom pregledu i curici! 🎊🌸
Ena čestitkeee! Nadam se da će i žgaravica popustiti da možeš potpuno uživati u vijestima s pregleda. ☺️
Ely super za dobar nalaz! 👏☺️
Znaci prije 10ak dana na pregledu mali je bio okrenut glavom prema dole, i stalno bi ga osjecala kako me sutira skoro do desnog rebra i vidjeli bi udarce na stomaku.
E sad od jucer osjecam kako me lupa oko mjehura i prema nazad, jel moguce da se okrenuo nogama prema dolje?
Do kad se bebe mogu bas tako skroz okretati? E i ovo mi je bas neugodan osjecaj 🤣
Što se tiče okretanja bebe, moja mama je 2 dana prije poroda bila na kontroli i sestra je bila okrenuta glavicom prema dolje, a na dan poroda je bila na zadak, a nije bila mala beba imala je 3910 g.
Bokic svima.
Mi smo danas isto obavili pregled. Malac odgovara tjednim, ima 1650g, glavom prema dolje, protoci uredni, plodna voda uredna. Al moja posteljica je neuredna i zlocka! Dobro, obavlja svoju funkciju kako treba i hvala joj na tome, ali je bas down 😬 Definitivno je carski. I to vec vjerojatno u svibnju 😱 Nece se cekati visoki tjedni trudnoce da porod ne bi krenuo sam zbog mogucnosti prevelikog krvarenja. A mene tak strah da on ne bude premali 😭 Morat cu se tamo s doktorima dogovoriti da ak treba lezim u bolnici do punih 37tt pa onda nek rade. Ovo sve prije mi je bas prerano. I moram mirovati da slucajno ne bi prokrvarila. Rodit cu na Sv. Duhu. A poucena Dorinim iskustvom mislim da ce mi se torba za rodiliste sastojat vecinom od hrane 😂
Cestitam svima na dobrim pregledima ❤️
Iz M&A desire mi je stiglo brzo i sve je bilo unutra.
Evo da vidite i nas veeeelike https://ibb.co/rxzyQfT 🥰
Vrapcic čestitke!
SlatkeBrige čestitke na dobrom pregledu i💙!! Osjećaj za dečka mi je jako poznat, nama je rekao kao za sad je dečko reko nek samo tak i ostane, skoro sam s stola skočila kad smo saznali
naravno dok god je sve u redu, spol nije bitan, samo nek su nam oni živi i zdravi i nek napreduju!
Čestitke svima na okruglim tjednima!!
Maggy ovak nešto (brem mislim) ima moja baka od mog tate i kasnije sam ja izašla u tome pa me sad pitala da li hoću za našu bebu. Reko prvo ti to meni pokaži pa ću onda odlučiti, ali ideja za novu navlaku mi je super!!
Kod nas je danas na redu proljetno čišćenje pa se vam javljam kad to sve završim!Pčelica tako sam i ja bila skeptična, sa onom starinskom navlakom sa čipkom mi je baš bio odbojan 😂
No prošle godine ga je koristila šogorica sa malenim i isto je sašila navlaku ali plavu za dečka i kad sam vidjela bio mi je baš simpatičan, tako da sam ga i ja odlučila iskoristiti. Ona je bila jako zadovoljna jer je dosta čvršći od ovih koji su danas, a i bit će ljeto tako da vjerujem da neće dugo biti u njemu.
Meni su npr prekrasni ti starinski i Dorica ce u njemu vanka. Moja mama to zove paketina, a sasila ju je baka za mne. Bas se veselim. Jako je cvrsta i stabilna
Bokic svima.
Mi smo danas isto obavili pregled. Malac odgovara tjednim, ima 1650g, glavom prema dolje, protoci uredni, plodna voda uredna. Al moja posteljica je neuredna i zlocka! Dobro, obavlja svoju funkciju kako treba i hvala joj na tome, ali je bas down 😬 Definitivno je carski. I to vec vjerojatno u svibnju 😱 Nece se cekati visoki tjedni trudnoce da porod ne bi krenuo sam zbog mogucnosti prevelikog krvarenja. A mene tak strah da on ne bude premali 😭 Morat cu se tamo s doktorima dogovoriti da ak treba lezim u bolnici do punih 37tt pa onda nek rade. Ovo sve prije mi je bas prerano. I moram mirovati da slucajno ne bi prokrvarila. Rodit cu na Sv. Duhu. A poucena Dorinim iskustvom mislim da ce mi se torba za rodiliste sastojat vecinom od hrane 😂
Cestitam svima na dobrim pregledima ❤️
Iz M&A desire mi je stiglo brzo i sve je bilo unutra.
Evo da vidite i nas veeeelike https://ibb.co/rxzyQfT🥰
Žuža je li ti posteljica u potpunosti previa ili je ipak malo odmaknuta od ušća?
Ee mimosa cestitam na 32 nedelje wow .takodje i svim ostalima .Bebe se mogu okrenuti za par minuta sve je moguce moji su danas ne moguci,koliko lupaju uspjela sam malo odspavati samo 2 sata 😆al sad me mnogo manje boli jedino sto se udaraju al Boze moj bolje ego da ih ne osjecam ..a Kako ste sve vrjedne sa narucivanjem ja ne sumljam dace sve da stigne na vrjeme Dora nema sikiracije za robu sve ce da nabavis sigurna sam ..uzivajte ..Jesi vidjela sto su mali i lijepi maxi cosi jos skupa tako 🤗🤗
Dora malena danas nije luckasta ko onaj onaj dan, danas se javi, al kulturno 😂
Zmya čestitam na velikoj bebi i urednom pregledu 😊
Tea, Ena curke čestitam vam na urednim pregledima 💙❤️
PCOS curke već sam spominjala Kaktusica jednu doktoricu koja se bavi foto terapijom, znam par cura kojima je sa PCOS pomogla, pa eto proučite malo ako vas zanima, doktorica se zove Ksenija Krajina Pokupec. Malo luckasta, al zbilja zna što radi. Inače je doktorica opće prakse, no već se jako jako dugo bavi samo sa fitoterapijom.
Skakavac čestitam na ulasku u 20.tjedan 💥
Mimoza čestitam na ulasku u 22.tjedan, vauuu.. Još malo brojiš... 😍
Kaktusica drago mi je da ste se tako lijepo družili i proveli dan 🥰🥰🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Maggy pise da rubom dodiruje usce. Nije da prekriva izlaz, ali ipak je na samom rubu i nema sanse da bi beba mogla izaci.
Curke koje niste kupile jaje, evo na Minigreeny je 20% na BeSafe. Ja sam to identicno jaje prije tjedan dana kupila u Choconillasu na 15% snizenja. Divna je uzivo. Inace Besafe ima najbolje rezultate na svim tesitranjima, pa samo preporuka https://ibb.co/kqsYJ4Z 🙂
Zmya pa da znas, vise bi i bilo vrijeme da se poigramo i tako 😉🤭 najprije miruj zbog posteljice, pa kandida, pa zub, susa na najjace 😂 mmm i mi smo danas imali pire, meso i juhicu govedu, a za desert turski kolac.😍
Rose jesam, jucer ujutro sam zadnju tablete za bolove popila, preporod je ovo kad mogu i govoriti i jesti hahahaha pa daj zamisli trudnu zenu u bolovima koja mora sutit i ne moze jesti, tko ne bi bio lose hahahaha 🙈🙉🙊
Dan je bas predivan, zao mi je sto nemamo balkon u stanu da se mogu suncati kao guster. Joooj ja nemam uskrsnji stolnjak i bas mi je bed, nemam cak ni kosaru za ta jaja, ne znam di ih budem izlozila hahah
Mokvica vidis ti kako mala Petra raste kao velika! Cestitam!
Zuza lijepa ti je busa i haljina! Budes i taj carski rijesila kao od sale, a bebac je vec sad veliki i jaki, kamoli dok dode vrijeme za carski, ne brini!! 💪💪
Sortiraj odgovore
Najstariji