Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    06. Travanj 2020. 22:39

Cure čestitam na super pregledima 🤗🤗
    Kile - nemojte o kilama molim vas, vidim Ivcy da si ti napisala +6, ja sam prije 3 tjedna bila na +9, tada je počela izolacija znači ležanje i hrana... A pregled za 2 tjedna, sve se bojim vaganja. Srećom je moja vaga umrla, odnosno baterije i nije mi uopće hitno kupovati nove 😆
    Laku noć curama koje idu spavati 🌟 Ja sam postala noćna ptica, prije 2 mjeseca spavanje u 10, sad u ponoć minimalno.. I još s namjerom da kasnije zaspim pa se i što kasnije probudim jer dani u kući su dugii ali kad god zaspala probudim se oko 7 😑

I samo da vam kažem kako sam jako uzbuđena danas cijeli dan, prvi put da baš jače osjetim svoju curicu, čak i ta neka prevrtanja, plivanja po trbuhu, mazimo se cijeeeli dan, prekrasan osjećaj 😍😍

Polly
    06. Travanj 2020. 22:44

Iiii da, niste jedine sa ljubičasto crvenim crtama na cicama, pojavile se i kod mene prije koji dan ✌🏼😎

Rose1
    06. Travanj 2020. 22:47

Vucica

Laku noc svima!! Mene opet zgaravica, nasla sam nesto sto mi ful pomaze samo ostala bez, sutra cu poharati dm 😅https://ibb.co/cN3JR1T
    Kao neki mix soka od jabuke i mineralne 😁

Ja je imam isto veceras jer sam glupaca navecer jela sir, a on me zezne...

💙

Rose1
    06. Travanj 2020. 22:49

Polly drago mi je da osjetis sve intenzivnije svoju bebicu🥰
    Laku noc cure!!!

💙

yvette
    06. Travanj 2020. 22:56

Polly ja sam poremetila dan i noc,  maleni krene ludovati oko ponoc pa me mjehur zeza jer lupa u njega i do nekih 2,3 ujutro sam svako malo na wc. Lako za mene, ali poceo se i muz buditi radi moje ucestale setnje.
    Ivcy moj je u 27 tt bio 1200, a u 29 tt 1800. Nekako mi se ne cini moguce da je dobio bas 600 grama u 2 tjedna, a i to sam bila kod dva razlicita doktora tako da je mozda netko fulao.
    Cestitam svima na urednim pregledima !
    Mrvicak ja sam danas bila dobra do rucka, onda sam rucala pizzu, vecerala opet sto je ostalo pizze, u meduvremenu pojela nekoliko rafaelo kuglica, milk snite, pingvin, nutelu mazala na kruh i popila 4 dcl kole skrivecki da me muz ne vidi 😂
    I sad sam uzasno gladna valjda radi tog silnog secera...I smijesno mi je iako uopce nije smijesno jer ako ne jedem vlaknastu hranu dan, dva, imam uzasnih problema sa hemeroidima. 
    Dora super za robicu 👍🏻👍🏻👍🏻 Bas mi je drago da ste se snasli
    Svea ludnica kako si dobro prosla s kolicima, sad sam ih guglalal bas su lijepa...

Vucica
    06. Travanj 2020. 22:57

Rose1

Vucica

Laku noc svima!! Mene opet zgaravica, nasla sam nesto sto mi ful pomaze samo ostala bez, sutra cu poharati dm 😅https://ibb.co/cN3JR1T

Ja je imam isto veceras jer sam glupaca navecer jela sir, a on me zezne…

I jaaaa kupili konacno toster pa svaku vecer tost sa sirom... Ali sto god pojedem u zadnje vrijeme me zezne. Mislim da si bas ti pisala da ti jabuke rade zgaravicu ako se ne varam? Meni one jedine ne rade bas razmisljam 1 prije spavanja

Rose1
    06. Travanj 2020. 23:02

Vucica

Rose1

Vucica

I jaaaa kupili konacno toster pa svaku vecer tost sa sirom… Ali sto god pojedem u zadnje vrijeme me zezne. Mislim da si bas ti pisala da ti jabuke rade zgaravicu ako se ne varam? Meni one jedine ne rade bas razmisljam 1 prije spavanja

Nisam ja pisala, ali to sam i ja zapamtila da je netko rekao. Ja cesto navecer popijem kompot od jabuka i sljiva  i ne naprave mi zgaravicu...to je sve individualno🤷‍♀️

💙

zmya
    06. Travanj 2020. 23:03

Yvette meni ovaj tvoj dnevni meni super zvuci, ne vidim u cemu je problem :)) 

Vucica
    06. Travanj 2020. 23:05

Rose1

Vucica

Rose1

Vucica

I jaaaa kupili konacno toster pa svaku vecer tost sa sirom… Ali sto god pojedem u zadnje vrijeme me zezne. Mislim da si bas ti pisala da ti jabuke rade zgaravicu ako se ne varam? Meni one jedine ne rade bas razmisljam 1 prije spavanja

Nisam ja pisala, ali to sam i ja zapamtila da je netko rekao. Ja cesto navecer popijem kompot od jabuka i sljiva i ne naprave mi zgaravicu…to je sve individualno🤷‍♀️

A sorry onda pomijesalo mi se :) da bas to sve je individualno :) 

zmya
    06. Travanj 2020. 23:07

Polly draga, ista stvar sa kilama. Od povratka iz Kine nekontrolirano brzo skacu, a lezim po kuci valjam se i premjestam da kauca za stol, tek sam evo danas odradila postenu setnju, nanoge isla doma iz bolnice i s muzem po kvartu prodjirala. Al cak i +9 kila nije puno za te tjedne, tako da se uopce ne sekiraj.
    Gustaj i uzivaj u svom tijelu!
    Rose mi je dala super ideju za kompot koji usput popravlja probavu, morat cu po suhe sljive poc. 
    Curke, laku noc svima, ja se rusim od umora, kad ce taj porodiljni ljudi moji... 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.