Ja sam radila Harmony pa nije bilo potrebe za mjerenjem nuhalnog ni kombinirani test, ali rekla mi je da napravim 4d - to ce biti taj anomaly samo mi ga svi zovemo 4d ljepse zvuci :)
Dala mi je ona uputnicu za Rijeku ali nije mi se dalo do tamo pa sam otisla privatno i znam da nam je sve pokazala svaki organ, neke zile, sve opisala detaljno. A te mjere opseg bedrena kost itd to mi skoro svaki puta mjere na redovnom pregledu.
Panda3 meni je na prvom pregledu koji sma isla privatno, odmah rekla za Novalac kapsule, tako da ih otada pijem. Moja mi je danas rekla za ogtt bez da sam pitala.. Nisan Tila jer mrzin vadit krv, to mi je stres ogroman.. Al eto poslala me. Ja san i kombinirani odbila. Bogu u ruke. Uz pomoc CurlySue, uvjerila sam se da neke mjere ipak gleda 😅
Dora4 mislim da si u pravu :) ja sam i kombinirani odbila. Hvala ti sta uvik imas lipe rici i strpljenja za odgovorit svima. Virujem da je ginek svoje odradila i kako je rekla, mirna budi, sve je uredu 😇
Mrvicak,Missy vjerojatno mi promaklo…jeste dobile nalaze Ogtt?
Meni rečeno da će sutra biti gotovi i poslani u dr. Samo ne znam kada radi jer se sada sve promijenilo pa ću zvati odmah ujutro pa budemo vidjeli
Amneris ako te bas brine..baci sisu da se igramo, ups, gledamo 🤣😬
Robica bas, totalno umirujuce i pozitivno jako 🥰
Rose super!! Skupit ce se toga mic po mic i necemo brinut, a djecica nece bit ni gola ni bez iceg sto im stvarno treba!
Missy i Mrvičak nisu nista javile, ali zelim vjerovat da su razlog dobri rezultati pa se sad caste na veliko 🤭
Kaktusice, znam, meni isto malo malo ona u mislima, uzas, nadam se da ce je brzo doma pustit pa je ipak drugacije tugovat i dolazit k sebi nego kad si u bolnici, a i bit ce muz blizu pa vjerujem da ce joj to puno znacit..
Sta si se uhvatila friziranja, ti si nasa mala razbijacica, hm nelosa ideja, objasni Mateju da je bolje da ima losu frizuru nego da si mu razbija nesto od tehnike 🤣 da vidis kako ce bit bolje volje kad skonta da je mogo gore proc!
Ajme ja sam luda s otvorenim apetitom danas. Jutros skoro umrla od gladi 😂😂 pa pojela dvije krafne, pa kinder maxi king, pa ručala, pa pola Mikado velike čokolade s rižom, pa tri reda Milka lješnjak velike, pa sok od naranče, kivija i cikle (4 dcl) pa sada veliki smoki. Znači eksplodirati ću 🤯 svinja 🐽 baš mi cijeli dan traži neke gluposti jesti. Užas
Ajme ja sam luda s otvorenim apetitom danas. Jutros skoro umrla od gladi 😂😂 pa pojela dvije krafne, pa kinder maxi king, pa ručala, pa pola Mikado velike čokolade s rižom, pa tri reda Milka lješnjak velike, pa sok od naranče, kivija i cikle (4 dcl) pa sada veliki smoki. Znači eksplodirati ću 🤯 svinja 🐽 baš mi cijeli dan traži neke gluposti jesti. Užas
Hahahah jaooo ja bi da smo se podruzile danas!!! Bas si fino omastila brk, evo sam i zaboravila na Vrapcicev banana kruh, al to ionako bez prst debelo nutelle nije to..
Nego da te pitam..a sta ces vecerat??🤣🤣
Curke, eto da se i ja javim s pregleda.
Sve je ok, bebica je teska 1160g, jos jednom potvrdjeno da je decko. Meni maknuli utrogestane, vise ne moram samo lezati. Kaze da mogu prosetati malo. Cerviks nije spomenuo ovaj put a ja nisam pitala. Bolje da sto manje znam da se ne zamaram.
Koliko su vase bebice bile teske sa 28tjedana?
Mrvičak budi blaga prema sebi. Tvoje tijelo je jutros doživjelo šok i dala si mu najbolju moguću terapiju i utjehu🤣🤣🤣
Dora prvi put u životu imam cice pa su i one valjda doživjele šok... šta je ovo, tri broja smo veće🤣🤣tako da ajde par strija više manje, ako to jesu strije
Hahahah jaooo ja bi da smo se podruzile danas!!! Bas si fino omastila brk, evo sam i zaboravila na Vrapcicev banana kruh, al to ionako bez prst debelo nutelle nije to..
Nego da te pitam..a sta ces vecerat??🤣🤣
Trenutno se suzdržavam 💪😂 ☺️😷🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji