Dobro jutroOoOoOoo 🥰🍾🍬🎂🧁🍦🍫🍭🍰
Jos jedan veseli utorak!!!!! 🥳🥳💗💙🥰
Indy, Trudy i Zaraa bome drage moje evo nas na finih 29!!!🥳🥳🥰🥰
Vucice, Curly, Zuza, marmar, Renata, Barby, dana cestitam na punim tjednima🥳🥳🥳🥳🥰
Svea cestitam na okruglih 30 🥳🥳
Sretno na pregledima danas tko ima i cekamo ogtt rezultate Mrvičak i Missy 🍩🍩
Vucica i Rose ja sam pisala da mislim da mi je zgaravica od jabuke jer sam jedino to od bolnice promijenila i nemam je od kad sam doma, a tamo me satrala!
Yvette hahaha jaoo https://ibb.co/RTg9yGC
Moj jadan oguglao vec i na dizanje, al se isto cima na hrkanje, a ja se dignem bar 4-5x i kad ga vidim kako mirno spava samo pomislim Spavaj mileni dok mozes jer kad ti jos dodje jedan kinderbet s tvoje strane gotovo je sa spavanjem 🤣😅🤭
Dobro jutro svima 🥳🥳🥳 zelim svima da pozelim lijepe preglede,vidim bebe koje se dosad nisu nesto javljale pocele su .Bravo ..Cestitke svima na navrsenim nedeljama utorkom nas je najvise mislim.Dora priblizavamo se 🥳🥳🥳iskreno kako koji utorak dolazi tako moje uzbudjenje raste .Zgaravica meni je iskreno najvise sad pocelo ne od hrane vec kad hodam i kad sjedim pa me pritisnu .Inace stomak me boli dok sjedim hodam ..tesko mi je dase krecem al dobro .Vidim sve imate vec neke linije na grudima ,ja imam sa vremena na vrjeme tako buknu i te lila linije se pijave al to su vene ..Al moj stomak 😱😱😱 ja se mazem ,pijem ko neka kamila al sva sam ispucala al sta cu necu da obracam paznju na to nekako sam ocekivala ..Zelim vam lijep dan ja sam se odlucila danas pocastiti sa placinkama za dorucak ..😆.Moracu iduci utorak tortu da pripremim 😆😘😘😘
Dobro jutro nocne ptice 😁
Mi binge watchamo ozark i money heist pa ne stignem navecer od napetosti nista citat 😁
Ivcy, Dora, Zara jos tjedan dana i okruglih 30 🥳🥳🥳
Dana, vucica, curly, zuza, marmar, barby i renata cestitke i vama 🥳🥳
Dora i Rose super za robicu i opremu koju ste dobile. Ja isto imam sve od malog, ali je to u medjuvremenu bilo kod jedno 3-4 frendice, ni ne znam vise tocan broj. I dalje ta robica izgleda ocuvano kad to zbilja malo nose.
Haha, vidim da je jucer bio neki junk day 😁 treba tako s vremena na vrijeme. Ja isto imam osjecaj da sam prvu polovinu dana ok, onda me navecer neka kriza uhvati 🙄 radila sam kolac jucer pa se sad moram zrtvovat i pojest 😂
Jucer mi je inace muz komentirao da mu se cini da mi je trbuh velicine kao kad sam prvog isla rodit 🙀 moram se poslikat da malo usporedim. Ali stvarno sam pomalo vec ko nasukani kit i samoj sebi. U krevetu mi treba 5 minuta da se s jedne na drugu stranu prebacim 🤨
Dobro jutro drage moje!!!🌞🌞🌞
Uh, koliko je vas danas na punim tjednima…čestitam!!!🥳🥳🥳
Ustajanje - kod mene cudna situacija, ali cijelu trudnocu me uopce ne budi mjehur, jedino kukovi...preko dana pijem puno pa i piskim puno, ali noc ne...rekla mi i prijateljica da je tako i njoj bilo iako vidim da to bas i nije cesto
Hahaha Dora neka spava jos koji mjesec, a onda krece akcija
Fenjer kako zubi?
Zmya da, super mi paše taj kompot
💙
Dobro jutro!! 🧁🥳🥳🥳
Sretno svima na pregledima, dobrodosle u nove pune tjedne i prije svega - slatki vam utorak 🥰🥰🥰
Evo kako je Indy pozeljela, ja sam se pocastila s debelim palacinkama s jabukama kako je to nekad moja teta radila..😇😇😇😍😍😍 I to sve zato jer nemam vise zobenih ni kruha pa sta cu onda nego utjesit se na najbolji moguci nacin 😂
Jucer mi je inace muz komentirao da mu se cini da mi je trbuh velicine kao kad sam prvog isla rodit 🙀 moram se poslikat da malo usporedim. Ali stvarno sam pomalo vec ko nasukani kit i samoj sebi. U krevetu mi treba 5 minuta da se s jedne na drugu stranu prebacim 🤨
Ma lako za trbuh, glavno da nase bebice lijepo napreduju🥰ja sam ujutro lijepo okretna, ali do navecer se bas jako napusem i imam osjecaj da ce puknuti
💙
Jutro svima!
Cestitam i svim ostalim curkama danas na punim tjednima 😊 zadnje tromjesecje 🙈 hjooooj!
Nemam nikakvih ovih crti, ali mi je trbuh jucer rastao naocigled i pupak mi je poceo ic na van 😳 primijetila sam to kao novi, dosad nevideni dio koze 😅
Danas se moram suzdrzavat da ne pojedem sve oko sebe, sutra je ogtt 🙈
Dora, ova slicka vrijedi i za mog dragog, al se on scima svaki put kad ustajem i pita jesam li ok 😅 jadan vec sad nemre spavat. 😂
Meni krenula mucnina 😳 ista ko onih tjedana (9-13) u prvom tromjesecju..na srecu imam bademe pored kreveta, al.ooo ne mamma mia, ne bi ja opet 😬
Indy nemam problema sa bolovima dok se krecem jer se vise ni ne krecem, a skoro ni ne okrecem 😅 uzas, sta da ti kazem, ja sam imala dvije velike operacije di mi je otvaran trbuh i kompletno rezani misici onako po duzini od iznad pupka do u gacice, ne moram ti rec da me toliko boli to rastezanje tog oziljka, sirenje i stiskanje priraslica u potrbusnici, neke dane imam osjecaj da ce mi se naprosto rasporit ko vuku iz Crvenkapice i da ce bebe poispadat van 😬🙈🙉🙊 ali nema toga sto mame ne mogu izdrzat!!! Guramo jako, imamo realno sigurno manje od 10 tjedana! Ja bi tako voljela 36 dogurat 🤭
Trudy oooo fin izbor serija, lajkam!! 😎
Prijavljujem da mi muz upravo kaze da sam nocas pilila ko motorna pila hahahah, polomila sam se od smijeha, reko znas sta, falit ce tebi Mala nocna muzika kad ti djecu rodim 🤣 samo se diskretno povukao napravit kavu hahahahahah
Sortiraj odgovore
Najstariji