Neeego, meni sad predvecer muz skocio do prijateljice s kojom sam se cula prije par dana, dakle toliko se angazirala da je iscimala jos jednu svoju frendicu i evo stigle su mi 2 velike kutije robice, sve 50-56 velicina jer su im bebice taman prerasle to, obje su rodile decke, ali uopce mi nije vazna ni boja ni nista nego da imam svoje bestijice obuc u nesto!! Bas mi je ogromno olaksanje sad, ajmeee koliko je to sve majušno..tek mi je sad s tom robicom nekako sve realnije da ce se sva ova zbivanja unutar trbuha i mene u dogledno vrijeme preseliti van trbuha i da bebe stvarno stizuuuu k nama 🥰🥰🥰🥰 ocarana sam!!! Hiiijooooj kako je sve preslatko!!!!! 🥰🥰🥰🥰 i zbilja lakse disem, ovih dana sam se bas zabrinula ocu li zbilja u rucniku imat umotane kakva je ludnica nastala oko te robe
Bas mi je drago zbog tebe vidis kako je sve maleno i lijepo ..Ja iskreno sam zaljubljena u svaku stvar koju pogledam i sto kazes tek kad uzmem te stvari sa gledam onda nekako osjecam daje to zaista tako i da ce uskoro da dodju nase bebice 😍😍
Vucice 4D je uzv a anomaly se radi i s obicnim uzv izmedju 19. i 23.tt. kada se mjeri sve morfoloski. Mozda je gin. mislila da odes na 4D uzv? Kod nas jw obavezno mjerwnje nihalnog bez obzira na neinvazivne testove, ja sam radila Nifty ali sam svejedno isla na mjerenje nuhalnog, bedrene i nosne kosti. S malim mi je nuhalni bio 2,6 a sad 1,2.
Dora bolje da sutim s tehnikom i Matejem, kupili mu mi novu tipkovnicu, neka bijesna sto svijetli i ja radila za vrtic nesto s vrucim ljepilom, otisla na wc i ljepilo se prevrnulo i otopilo pa spojilo nekoliko tipki 🙈🙈 Al je bio ljuuuut, jaooo! Ali njega to kratko drzi, kaze on sad meni kad je oprao pa osusio kosu "a oprosti mama sto sam bio ljut al stvarno si me dobro zezla" onda sam mu pokazala Matt Damona i rekla mu da je isti on, a stvarno ima svijetlu kosu i plave velike oci. Ni ja ni muz nismo plavooki, a da ne bude suvisnih pitanja, ni postar nema plave 😂😂
Mrvicak mislim da visak secera dobro utjece na tebe, bas si dobre volje i raspolozenja 🥰🥰
Da da i kod nas se radi s obicnim a na kraju baci par slika na 4d uzv ako ga ima, mi ga zato zovemo 4d - pod mi mislim moje prijateljice koje su rodile :) nuhalni nabor ne sjecam se da je spominjala ni moja ginekologica ni privatna, a mozda ga je i izmjerila samo nije spomenula. Znam da je trajalo puno vise od pola sata i da nam je sve organe opisivala detaljno.
Ivcy pa to su super vijesti!!! Sada odmah baci laganu šetnju, i za mene isto 🙏😘
Hvala Indy 😊
Kika ako si nestrpljiva i zelis biti sto posto sigurna, najbolje ti je izvadit beta hcg hormon iz krvi, to je najpouzdanije i odmah znas na cemu si 😉 sretno i zelim ti bebicu ako si je i ti zelis 🥰
Ivcy super vijesti. Moj bebac je bio priblizno tezak kao i tvoj, 27+5tt 1150grama, pa cemo vidjeti sutra koliko je dobio u 4 tjedna.
Dora samo dodji, necu ti nista 🤨😝
Mrvicak bas si dobro drustvo danas bila 😂 nemoj da bi rekla nesto na plusic na vaganju. Joj ja sam od proslog pregleda na +3 😂 al sta me briga. Debeli i sretni 😁
Moji pregledi su 21.4 i 5.5. ja sam vec rekla da sam na pocetku trudnoce dobila sve termine do kraja, cak imam i onaj termin za 6 tjedana nakon poroda 😊
Neeego, meni sad predvecer muz skocio do prijateljice s kojom sam se cula prije par dana, dakle toliko se angazirala da je iscimala jos jednu svoju frendicu i evo stigle su mi 2 velike kutije robice, sve 50-56 velicina jer su im bebice taman prerasle to, obje su rodile decke, ali uopce mi nije vazna ni boja ni nista nego da imam svoje bestijice obuc u nesto!! Bas mi je ogromno olaksanje sad, ajmeee koliko je to sve majušno..tek mi je sad s tom robicom nekako sve realnije da ce se sva ova zbivanja unutar trbuha i mene u dogledno vrijeme preseliti van trbuha i da bebe stvarno stizuuuu k nama 🥰🥰🥰🥰 ocarana sam!!! Hiiijooooj kako je sve preslatko!!!!! 🥰🥰🥰🥰 i zbilja lakse disem, ovih dana sam se bas zabrinula ocu li zbilja u rucniku imat umotane kakva je ludnica nastala oko te robe
Tako sam se i ja čula s frendicom, ona treba sad roditi.
Kaze niti ne kupuj, sve ti proslijedim.
Huh.
Jer gledam po netu....full puno toga je rasprodano.
Ali daa, sve je miniii😊😊
Dora jakoo sam nestrpljiva , ali cu probat pricekat jos par dana , jer kasni vec 3 dana , pa cu napravit test , hvalaa ti punoo i naravno da zelim bebicuu 😊
Ajme ja sam luda s otvorenim apetitom danas. Jutros skoro umrla od gladi 😂😂 pa pojela dvije krafne, pa kinder maxi king, pa ručala, pa pola Mikado velike čokolade s rižom, pa tri reda Milka lješnjak velike, pa sok od naranče, kivija i cikle (4 dcl) pa sada veliki smoki. Znači eksplodirati ću 🤯 svinja 🐽 baš mi cijeli dan traži neke gluposti jesti. Užas
Bome, kakav ludi meni!
Bitno da je sve zdravo😂
Hvala curke svima.
E da, mrvicak iduci pregled mi je 27.4., ja sam svaka 3tjedna na pregledu. I ja sam dobila kilu i pol, tako da sam sad na +6 kila.
Sortiraj odgovore
Najstariji