I da, nisam nigdje nasla bueno od kokosa. Di to ima za kupit? Dora samo mi zazubice radis jos od one fotke slatkisa 🙈
Yvette lako za tvog muža koji se budi zbog tvog šetanja na wc, moj ide spavati nakon mene odnosno ne ide zbog mog hrkanja 😂😂 Nikad nisam hrkala, počela prije mjesec dana kako je i spavanje počelo biti izazovnije 😆 Čitam ovo za 600g u 2 tjedna, meni to isto zvuči puno previše 😯 Ili se netko zaje.. ili ćeš roditi veeelikog bebača 😁
Zmya ma ni ne opterećujem se kilama, znam da ću ih skinuti jer žudim za visoko intenzivnim treningom, jako mi fale.. Samo se na sekundu zbediram kad pročitam koliko manje druge cure dobivaju, imam osjećaj da mi 20kg do kraja ne gine 🙈
Jeli netko otvarao komplikacije u zadnje vrijeme da znam sto me ceka? Naime poslala sam mailom skenirano svom socijalnom ginekologu ono sto mi je preporucio privatni a to je otvaranje komplikacija i mirovanje.
Ako sam dobro shvatila:
1. Cekam doznake da mi posalje moj ginekolog
2. Doznake saljem knjigovodi na poslu
3. Knjigovoda ispunjava neki R1 obrazac
4. To sve saljem hzzo
?? Jesam li nesto krivo shvatila
Na komplikacijama cu biti 15 dana i onda me vec hvata otvaranje porodiljnog. Glava me boli, uopce ne kuzim sto onda od papira niti koga pitati.
I treba ti kopija tekuceg i osobne, iako su mi na kraju kopiju osobne vratili pa im mozda to vise ne treba, ali tekuci obavezno
Na komplikacijama cu biti samo 15 dana, nakon sto ih uspijem otvoriti, kako se zatim otvara porodiljni? Kome se prvo javljam, ginekologu, poslodavcu ili hzzo.
Meni je na HZZO tražila i Ugovor o radu. Ginekolog ti daje onda dvije doznake. Jedna za koml. u tvom slučaku za travanj a drugu od početka datuma zs porodiljnji bez zaključenjs datuma
Ja sam slala prošli tjedan na mail u pisanicu hzzo. Znači.. Ginekolog izdaje doznake u 2 primjerka i potvrdu o otvaranju bolovanja.
Doznake,jedan primjerak i potvrdu šalješ poslodavcu. Poslodavac mora ispuniti R1 za prošlih 6 mjeseci. Hzzo se salje: kopija osobne, tekući račun, kopija ugovora, R1, doznake.
Zbog epidemije su dopustili slanje mailom za sad. Inače trebaju originali
Hvala svima na odgovorima, screenshotala sam sve.
Jelekoliko si ti trudna, kad otvaras rodiljni? Sad sam nasla podatak da trebam za obavezni rodiljni dopust traziti od ginekologa izvjesce o ocekivanom datumu porodaja 15 dana prije nego trebam otvoriti rodiljni i poslati to na hzzo.
S obzirom da bi zakonski s komplikacija trebala ici na porodiljni 45 dana prije porodaja, znaci moram rodiljni otvoriti vec za 16 dana, dakle to izvjesce moram traziti vec danas ili sutra i poslati na hzzo da znaju. Pas mater sto su iskomplicirali.
Yvette, gdje si našla taj podatak? Isto to i mene čeka. Trenutno koristim ovogodišnji godišnji od 33 dana...
Curka je ❤
Ivcy super za pregled i da su ti popistilo mjere da se mozes kretati ❤️❤️
Joooj Dora robica 😍🥰😍ja sam neki dan izvadila jedan komplatic od male i sokirala se kako je mal,-a i on joj je velik bio na pocetku 🤭
“Laku noc cure ❤️❤️
... Pričale ste o bradavicama. Moje su u zadnjih par tjedana jako narasle. Baš su nekako tamnjikave, a ispod njih su se stvorili kao neki smeđi prištići.. Ne znam jesu li to potamnjene mont. žlijezde?
Da li se koja susrela sa time?
A cicke ko takve su prošarane crvenim linijama...
Moram priznati da su mi baš seksi moje proširene bradavice 😆
Curka je ❤
Rose,Dora nisam jos dobila rezultate zato vam nisam pisala, receno mi je da ce sutra biti,pa cu pogledati na e gradani portalu zdravlja...nadam se dobrim rezultatima jer sam se danas svakako pocastila cokoladom (malo vise odpola milke one velike sam sprasila) 😜😜
url=https://lilypie.com]
Jeli netko otvarao komplikacije u zadnje vrijeme da znam sto me ceka? Naime poslala sam mailom skenirano svom socijalnom ginekologu ono sto mi je preporucio privatni a to je otvaranje komplikacija i mirovanje.
Ako sam dobro shvatila:
4. To sve saljem hzzo
Na komplikacijama cu biti 15 dana i onda me vec hvata otvaranje porodiljnog. Glava me boli, uopce ne kuzim sto onda od papira niti koga pitati.
I treba ti kopija tekuceg i osobne, iako su mi na kraju kopiju osobne vratili pa im mozda to vise ne treba, ali tekuci obavezno
Na komplikacijama cu biti samo 15 dana, nakon sto ih uspijem otvoriti, kako se zatim otvara porodiljni? Kome se prvo javljam, ginekologu, poslodavcu ili hzzo.
Meni je na HZZO tražila i Ugovor o radu. Ginekolog ti daje onda dvije doznake. Jedna za koml. u tvom slučaku za travanj a drugu od početka datuma zs porodiljnji bez zaključenjs datuma
Ja sam slala prošli tjedan na mail u pisanicu hzzo. Znači.. Ginekolog izdaje doznake u 2 primjerka i potvrdu o otvaranju bolovanja.
Doznake,jedan primjerak i potvrdu šalješ poslodavcu. Poslodavac mora ispuniti R1 za prošlih 6 mjeseci. Hzzo se salje: kopija osobne, tekući račun, kopija ugovora, R1, doznake.
Jelekoliko si ti trudna, kad otvaras rodiljni? Sad sam nasla podatak da trebam za obavezni rodiljni dopust traziti od ginekologa izvjesce o ocekivanom datumu porodaja 15 dana prije nego trebam otvoriti rodiljni i poslati to na hzzo.
S obzirom da bi zakonski s komplikacija trebala ici na porodiljni 45 dana prije porodaja, znaci moram rodiljni otvoriti vec za 16 dana, dakle to izvjesce moram traziti vec danas ili sutra i poslati na hzzo da znaju. Pas mater sto su iskomplicirali.Yvette, gdje si našla taj podatak? Isto to i mene čeka. Trenutno koristim ovogodišnji godišnji od 33 dana…
Na lupilu, u kutku za roditelje tako pise 🤔 probaj proguglati izvjesce o ocekivanom terminu, mislim nemam pojma sto je tocno. Poslala sam mail hzzo, nadam se da ce mi brzo odgovoriti pa javim
Amneris, ma biti ce sve ok. Nista ne brinii. Najbitnije da odu te bljak bakterijice 😅
Alisa, moje bradavice su isto se prosirile 🤭 sad su mi krenule jos okolo tih areola ko smede fleke neujednacene...izgleda da se to jos planira sirit 😂
I mene zgaravica cijeli dan muci, i sad je jos najgora ovako navecer. Ja ne znam kako ce to izgledati kod mene za mjesec dana kad sam vec sad ko babac..
noc svima 😘
Ako sam dobro shvatila:
4. To sve saljem hzzo
S obzirom da bi zakonski s komplikacija trebala ici na porodiljni 45 dana prije porodaja, znaci moram rodiljni otvoriti vec za 16 dana, dakle to izvjesce moram traziti vec danas ili sutra i poslati na hzzo da znaju. Pas mater sto su iskomplicirali.Yvette, gdje si našla taj podatak? Isto to i mene čeka. Trenutno koristim ovogodišnji godišnji od 33 dana…
Na lupilu, u kutku za roditelje tako pise 🤔 probaj proguglati izvjesce o ocekivanom terminu, mislim nemam pojma sto je tocno. Poslala sam mail hzzo, nadam se da ce mi brzo odgovoriti pa javim
Ok, svakako javi, hvala ti ☺️
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji