Yvette ja se do sad ne mogu zaliti na lidl, uspjela sam i tajice uzet, i bodici kad su bili i posteljinu ne muz uzeo iako je vsv ovo pocelo. Ne znam jel danas ludnica ker je prosao 5. Pa su bile place, ali bas ovoliki red, bilo je sigurno 50 ljudi 😮
Daisy super za pregled ❤️
Amneris, drago mi je da je s bebicom sve odlicno 🥰🥰
Dora, bas mi je dfago da si dobila robice, znam da bi stigla i obaviti shopping al ovako si psihicki vjerujem mirnija.
Mrvicak, danas je i meni tako. Cijeli dan jedem nesto slatko. Sve umjereno i onda sam pojela skoro cijelu domacicu od kokosa, pa mi naravno bilo malo zlo 😂🤦♀️ u zadnjih tjedan cu dobit vise kila nego cijelu trudnocu.
Ivcy bravo za dobar pregled 😘
Sto se tice strija, ja sam ih pred par dana dobila na cicama, ali vise s donje strsne ispod bradavica :( jos su onako bas crvene 😕 mazala sam se, pijem bas puno, oduvijek, ali eto, ja sam ocito sklona njima. Odnosno, dobila sam ih prije koju godinu kad sam naglo izgubila 5 kg i bas izgledala koscato😑 naknadno sam ja dobila nazad te kile i jos viska 😂 i tad nisam dobila strije. A vidjet cemo sto ce biti s trbuhom.
Evo i ja danas osjecam slabije nekako bebu, jucrer je bas divljala, javi se ona i danas al sad bi ja kao i jucer. Nadam se ds ce sutra biti bolje, ili se jednostavno okrenula. Necu misliti nista lose.
Baby girl 💜
Amneris, sorry sta tek pisem. Cijeli dan sam u nekom poslu doma pa evo tek sad se uhvatila citanja. Fosfomicin…hmmm, pa smatram isto da nije bas mozda lijek prvog izbora kod trudnica, posebno mi je nejasno da je tek tako odredena antibiotska terapija bez dodatnog pravljenja urinokulture 😅 ali svejedno, ako on smatra da postoji dobar razlog da uzmes taj antibiotik, ja bih to i napravila. Razlog zasto se on eventualno ne preporucuje kod trudnica ko prvi izbor nije zato sta se pokazalo da moze uzrokovati neke probleme, nego nije jednostavno toliko ucestalo koristen kod trudnica da bi se mogle napraviti neke detaljnije analize...kao sto je slucaj s nekim drugim antibioticima. Medutim, definitivno nije zabranjen za uzimati kao sta je slucaj s nekim antibioticima tako da ne moras se brinuti 😊
Kod mene mozak baj baj, odgovorila Daisy medju prvima i onda zaboravila i cekam cijelo popodne kad ce se javit 🙈 vrijeme za spavanac, da ne kazem nocni pisanac party..ali hej, bolje i pisanac nego korona party 🥴💪🏼
Dana da stvarno sam odahnula malo! Ne brini, pod dojmomom smo od subote, al cim se ona javlja tu je i sve okej, mozda si jucer i bila aktivnija i nesto drugacije i jela, jos ako se i okrenula, znas da sve to utjece 😉
Laku noc krafnice 🥰
Cure na mene očito ova gluloza ludo djeluje. Kao da sam na nečemu 😂😂
Odoh sada spavati, da ne otvaram frižider opet😋🐽, ovako sam mirna. Laku noć svima 😘😘
Amneris i ja imam te neke nedefinirane mrlje, crtice, točkice... i to ispod bradavice, uglavnom na donjem dijelu cicke.
Kaktusicai ja bi trebala muza sisat a isto ima neku gustu kosu i strši nekak čudno... mislim da će ishod biti katastrofalan😅
Dora javio sam se!!! Sve je dobro😘
Mrvičak moj idući pregled je 30.4.
ivcy cestitam na urednom pregledu! Ja sam na +5 🙈 odkad je počelo ovo ludilo s koronom i odkad je muž doma, samo jedemo😓
Dana nemoj brinuti, možda ti je guzicu okrenula pa ju slabije osjetiš 😘
Dora, daisy hvala curke na lijepim rijecima. I ja se nad da se samo okrenula 😘
Zelim da ss sutra nastave dobri pregledi i lijepe vijesti.
Laku noc drage zenice i ugodne snove vam zelim ❤️
Baby girl 💜
Amneris, sorry sta tek pisem. Cijeli dan sam u nekom poslu doma pa evo tek sad se uhvatila citanja. Fosfomicin…hmmm, pa smatram isto da nije bas mozda lijek prvog izbora kod trudnica, posebno mi je nejasno da je tek tako odredena antibiotska terapija bez dodatnog pravljenja urinokulture 😅 ali svejedno, ako on smatra da postoji dobar razlog da uzmes taj antibiotik, ja bih to i napravila. Razlog zasto se on eventualno ne preporucuje kod trudnica ko prvi izbor nije zato sta se pokazalo da moze uzrokovati neke probleme, nego nije jednostavno toliko ucestalo koristen kod trudnica da bi se mogle napraviti neke detaljnije analize…kao sto je slucaj s nekim drugim antibioticima. Medutim, definitivno nije zabranjen za uzimati kao sta je slucaj s nekim antibioticima tako da ne moras se brinuti 😊
Hvala draga Fluffy na odgovoru. Popit ću večeras pa će valjda biti ok. Nisam još dosad pila antiobiotike u trudnoći pa mi je malo muka🙈
Mrvicak aha, onda cekamo sutra...joj, ja bas i nemsm nesto pojacani apetit, inace dosta jedem, ali nis vise nego inace
Ivcy jeeee, cestitam💙🥳
Dana glavno da bebicu osjetis, bit ce to sve cesce, nisu svaki dan jednako aktivne, i kod mene je variralo, pogotovo u ranijim tjednima
💙
Laku noc svima!! Mene opet zgaravica, nasla sam nesto sto mi ful pomaze samo ostala bez, sutra cu poharati dm 😅 https://ibb.co/cN3JR1T
Kao neki mix soka od jabuke i mineralne 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji