Vucice 4D je uzv a anomaly se radi i s obicnim uzv izmedju 19. i 23.tt. kada se mjeri sve morfoloski. Mozda je gin. mislila da odes na 4D uzv? Kod nas jw obavezno mjerwnje nihalnog bez obzira na neinvazivne testove, ja sam radila Nifty ali sam svejedno isla na mjerenje nuhalnog, bedrene i nosne kosti. S malim mi je nuhalni bio 2,6 a sad 1,2.
Dora bolje da sutim s tehnikom i Matejem, kupili mu mi novu tipkovnicu, neka bijesna sto svijetli i ja radila za vrtic nesto s vrucim ljepilom, otisla na wc i ljepilo se prevrnulo i otopilo pa spojilo nekoliko tipki 🙈🙈 Al je bio ljuuuut, jaooo! Ali njega to kratko drzi, kaze on sad meni kad je oprao pa osusio kosu "a oprosti mama sto sam bio ljut al stvarno si me dobro zezla" onda sam mu pokazala Matt Damona i rekla mu da je isti on, a stvarno ima svijetlu kosu i plave velike oci. Ni ja ni muz nismo plavooki, a da ne bude suvisnih pitanja, ni postar nema plave 😂😂
Mrvicak mislim da visak secera dobro utjece na tebe, bas si dobre volje i raspolozenja 🥰🥰
Dora, danas si u elementu 😁 neka.
I ja bi ko mrvicak utrpala svasta u sebe, al danas vaga ide u crveno pa samo mastam 😂😂😂
Amneris, fuckas koju striju ako je sok pozitivan 😅 bitno da je cica!
Vucice 4D je uzv a anomaly se radi i s obicnim uzv izmedju 19. i 23.tt. kada se mjeri sve morfoloski. Mozda je gin. mislila da odes na 4D uzv? Kod nas jw obavezno mjerwnje nihalnog bez obzira na neinvazivne testove, ja sam radila Nifty ali sam svejedno isla na mjerenje nuhalnog, bedrene i nosne kosti. S malim mi je nuhalni bio 2,6 a sad 1,2.
Dora bolje da sutim s tehnikom i Matejem, kupili mu mi novu tipkovnicu, neka bijesna sto svijetli i ja radila za vrtic nesto s vrucim ljepilom, otisla na wc i ljepilo se prevrnulo i otopilo pa spojilo nekoliko tipki 🙈🙈 Al je bio ljuuuut, jaooo! Ali njega to kratko drzi, kaze on sad meni kad je oprao pa osusio kosu "a oprosti mama sto sam bio ljut al stvarno si me dobro zezla" onda sam mu pokazala Matt Damona i rekla mu da je isti on, a stvarno ima svijetlu kosu i plave velike oci. Ni ja ni muz nismo plavooki, a da ne bude suvisnih pitanja, ni postar nema plave 😂😂
Mrvicak mislim da visak secera dobro utjece na tebe, bas si dobre volje i raspolozenja 🥰🥰
Hahha hahha jesam, udario šećer u tikvu 😂😂😂🤯🤯
Cao ljudi cestitam svim mamama , nova sam , vidim da vas tu ima pa me zanima vase misljenje...decko i ja nismo radili na bebi nego smo kao kontracepciju koristili samo metodu " prekinuti smosaj " ...uglavnom prosla menstruacija je bila 4.3 , ovu sam trebala dobiti 3.4 ali se jos nije pojavila , kasni 3 dana ...nekad su mi znale kasnit menstruacije ali se bilo stabiliziralo ...vec tjedan dana su mi bolne grudi , sad malo slabijeg inteziteta ali su i dalje osjetljive i bolne ...jucer dok sam doruckovala mi se povracalo na mesni narezak koj inace obozavam , dva puta sam zagrizla i nisam mogla vise , i kasnije tokom dana sam osjetila mucninu ...temperatura mi je malo povisena 37,3 najvise ...danas imam i glavobolju i laganu bol u trbuhu ...test cu napravit ako za 5 dana ne dobijem menstruaciju , pa me zanima vase misljenje 😊
Ivcy super za pregled bas mi je drago to procitati da je sve ok i da je mali deckic 😍😍
Kika prerano je za sve te simptome koje navodis, osjetljive grudi u to vrijeme mogu biti od pms-a, mucnine se pocnu javljati tek kad hormoni pocnu jace raditi, neka 2 tjedna nakon kasnjenja menstruacije. Isto je i s temperaturom. Prije da je neka zelucana viroza. Ali napravi test da budes mirna, sretno!
Ivcy čestitam na urednom pregledu 🎆🎆🎆 To je krasna vijest! 💞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ivcy super za dobar pregled!! 🥳 jaooo jos i dozvola za setnju, di ces bolje! 🥰 mislim da si super s mjerama, moji bebaci su na tocno 28tt bili jedno 1000g, drugo 1300g!
Daisy jesam propustila ili se jos nisi javila? Kako je tvoj pregled prosao? Sorry ako si vec tipkala 😬
Curly je je, ide me od jutra 🙃
Amneris ma samo neka bujaju i nek bude lijeka u potocima 🤗
Kaktusica hahaha vruce ljepilo je opasno za igru! 😛
Matt..hm dooobar dan 😎
Mrvičak tebi bi trebalo bar svaki drugi dan dat malo glukoze u rano jutro, hahah vidis kako ti pase 🤭 ma nije do tebe, vjerovatno se Dorici svidjelo ujutro pa cijeli dan trazi jos, ali nista nije tako jako kao taj ranojutarnji šus glukozice nataste 😋🤭
Kaktusica hvala na odgovoru , moguce da je i viroza da ,ali se nadam da nije 😊 pricekat cu jos koj dan pa cu napravit test
Kila slažem se sa Kaktusicom. Svakako napravi test! Sretno ti bilo!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji