Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    05. Travanj 2020. 23:52

Polly imam taj prvi set, nisam ga jos otvorila ali ovdje je kod nas u stanu jer je manji paket pa ako treba mogu otvoriti i poslikati ujutro ako te nesto posebno interesira. Uzela sam jer nemam ni vremena ni zivaca a ni znanja traziti odvojeno, a tko zna do kada ce ova situacija s koronom trajati. Termin mi je pocetkom 6.mj, ali realno mogu roditi i prije pa sam htjela imati sve spremno. Izdajalicu smo uzeli elektricnu, ako budem dojila sigurno cu je koristiti.  Jedino ce biti problem ako ne budem imala mlijeka, pricali smo o tome i u tom slucaju opet imamo kome pokloniti pa nam nije zao. Valjda necu i ja i svi oko mene kupovati dohranu.
    Leonie a bas je krasna...vidim nekakvih dodatnih 20 posto pa valjda svi poludjeli. Slikat cu svoje kad stignu. Jesi to bolje?

Leonie90
    06. Travanj 2020. 00:23

Je, 20% dodatnih, sad je pisalo jos sat i nesto da traje taj popust, a ja prekjucer narucila, tada je isto pisalo jos par sati 😁 zato ljudi i pozure vjerojatno. Zao mi je one crne na gumbe sto nisam ulovila. Slikaj, tko zna koliko ce im trebati da dodju.
    Bolje sam, hvala, namazala sam se sad jos jednom s konjskim balzamom, nadam se da ce do jutra biti jos bolje. 

Rose1
    06. Travanj 2020. 06:51

Dobro jutro cure!!!
    Sretno svima na pegledima!!!
    Kaktusica hvala ti draga!!!Drago mi je da si bolje!!!
    Leonie jako lijepa spavacica... glavno da ti je ipak malo bol popustila, danas odmaraj, opet Mg 

💙

dana130
    06. Travanj 2020. 06:54

Dobro jutro zenice drage 😘
    Ja se probudila u 5.30 kad i muz za posao i nikako zaspat nakon toga. 
    Dora i ja se nadam da su zbog toga neaktivne, kao sto kazes meni je ovaj nas forum spas ❤️
    Sretno svima na pregledima dana 🥰

Baby girl 💜

Dora4
    06. Travanj 2020. 06:56

Dobro jutro krafnice najdraze 🌞☕🍩
    Svima koje pune i zaokruzuju tjedne cestitam 🥳🥳
    Cekamo lijepe vijesti s pregleda i da nam dobro otvorite Veliki tjedan!! 🥰🤗
    Curke, malo veci neugodnjak, ali opet, sto ste sve vec cule/procitale od mene, nije da ce vam bit iznenadjenje 🤣😅 pliz ako ijedna ima iskustvo od prije ili sad, pricale ste vec o mokrim gacicama, vi imate iscjedke, jel tako? 
    Meni pocelo bjezat pis pis 😭 
    Znaci nocas odem 300x na wc, vratim se u krevet i kako se okrenem na bok tako mi jos malo curne 😔 nocas sam valjda 4x gace presvlacila, inace stalno imam uloske dnevne, ali reko da malo prodise 🍑, kad ono 💧💧 znalo mi je ponekad ovaj tjedan pobjec od previse smijeha (ah naravno, ja)..ne smijem radit kegelove ni nikakve druge vjezbe i stiskanja dolje..znam da mi je mali na mjehuru i sve, al brate mili, sta jos? Oce proc to poslije poroda, oce se ikad vratit u normalu??? 😱 

dana130
    06. Travanj 2020. 07:05

Rose drago mi je da si uspjela do svojih 🥰
    Jesi vidjela objavi, ako bude srece i taj dio ce se rijesiti. Obersnel hoce da se ri i okolica tretiraju kao jedna cijelina, pa da nema propusnica, meni taj dio nije toliko bitan, ali znam da i tebi i trudy trebaju propusnice pa se nadam da ce ovo uspijet dogovoriti.
    Dora, ja ti nemam iskustva s tim,iako Jucer me je prvi put tako lupila u mjehur da sam jedva suzdrzala da ne pobjegne 🤦‍♀️ kako je pocelo, mozda cu i imati iskustva 😂

Baby girl 💜

Dora4
    06. Travanj 2020. 07:17

Dana toplo se nadam se da neces, luda sam vise od nekontroliranih tekucina iz 🍑🤣🤣
    Super vijesti ovo za propusnice oko Rijeke jer ovo sto cure prolaze za pisljivih 500m, to stvarno nije normalno..kao i nase curke iz VG do ZG, nije mi jasno da makar trudnicama onda nisu osigurali neke dugorocne i sa napomenom za pregled..nije da idu na kave i ne znam sto, mislim da smo bar mi trudnice premda navodno zasticene od korone, stvarno oprezne i zbog bebica i sebe, a onda naravno i drugih ljudi iz okoline..

Leonie90
    06. Travanj 2020. 07:18

Dobro jutroo 😊
    Rose, danas cu popiti duplu dozu ☺️
    Dora, meni je tako bilo kada sam bila prehladjena, pa od kaslja 🙈 nadam se da ce prestati, iako mi je prijateljica rekla da joj je mjehur dosta oslabio poslije poroda. Nadam se da ce neke mame demantirati.

06. Travanj 2020. 07:28

Dora meni je tako otkada sam rodila. Mjehur mi je jako slab. Dok za vrijeme trudnoće to nije bio slučaj, a nije ni sada. Al znam da me to čeka. 
    Evo ja popila glukozu za Ogtt pa meni je skroz ok. Uopće mi nije odvratno, samo je meni jutros jako nizak tlak, a ne smijem ništa jesti pa mi je trenutno slabo i spava mi se i strašno sam gladna. 

• CurlySue
    06. Travanj 2020. 07:29

Jutro 🍩😁
    Dora, ja se iskreno nadam da ce to stat i unormalit se jer se meni ovo dogada i dok hodam, a o trenutku nakon ispijanja case tekucine necu niti pricat 😂😂😂🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.