Dana ovo je sveto pismo!!🤗🤗👌
Cure javim se popodne s vijestima s pregleda, idem sad sredit 🍑!
💕
Sretnoooo, javi!!!!
💙
Jutro curke!
Dora kolegica s posla je rekla kako joj je nakon poroda strašno oslabio mjehur, čim je pun, a u tom trenu kihne ili se nakašlje pobjegne joj. Možda to ne bude slučaj kod tebe. 🤷
Mrvičak sretnooo! Mene sutra čeka ogtt, ali planiram si ponijeti limun za svaki slučaj.
Dana hvala ti za ove popise i savjete, dobro će doći nama neiskusnima. ☺️
Kaktusice žao mi je da te sad i žgaravica zeza, stalno neki problemčići.. 😣
Pčelice drago mi je da se malac na kraju ipak javio. ☺️
Dobro jutro.. Molila bih za savjet. Naime, nocas, dva sata nakon sta san legla, probudila san se. Osjetila sam probadajuću bol negdi oko desnog jajnika (anatomija i ja, dva pojma) intenzivno me drzalo mozda dvi tri min.. U međuvremenu san otisla pomokrit se. Namistila san se na livi bok i uspila zaspat. Budin se ima pola sata, nez u kojem polozaju i dalje osjecan bol. Ne onako intenzivnu ali boli. Cini mi se da donji dio trbuha sad osjecan cili, poglavito desno ..kad prstima napipavan, doli desno od pupka mi se cini da je izvor boli.. Kad npr kihnen, zategne. Jel ima ko slicno iskustvo? Meni prvi put, danas sam 19+4 i pregled mi je popodne. Nez jedan li vec tribala na veliko panicarit.. Sorry na dugom postu.
Cutajuci sta sve zene prolaze, milijun i jedan scenarij ni je prosa kroz glavu.. A i cinjenica da me dosada, hvala Bogu, nista nije bolilo, a danas pregled
Ja ti imam takve bolove jos od 10-11 tjedna. I uopce nema pravila. Evo u noci subotu na nedjelju me tako probolo da sam se probudila i morala sam disati sa zadrzanim dahom i lagano izdahnuti i ponovno lagano udahnuti. U tom trenu mi je najbolje da zgrcim noge u polozaj fetusa.
Ne znam sto je to, ali zna mi se nerjetko dogoditi isto kada kihnem ili kada se zelim dignuti iz lezeceg polozaja. Doktorica nema objasnjenje za to. Bol je brza, ostra, strasno probadajuca i bas tako traje nekoliko sekundi do minute-dvije.
Ali evo, ja danas u 19 tjednu i bebica je ziva i zdrava. Valjda do maternice i misica.
Ima dosta toga, nije sve stalo u jedan post 😂
Hvala za popis😊😊
Sigurno ce dobro doci kao orijentir.
Nema na cemu, kad sam dobila zasto ne prosljediti 😁
Mislim da je ovaj popis i stsriji od godinu dana, jer se u njemu spominje kozmo, a koliko znam njega vec nema koju godinu.
Mrvicak, iskreno nemam pojma kako ide, mozda je prije bila drugacija procedura. 😁 Saznat cemo uskoro 😁
Baby girl 💜
Mislim da je ovaj popis i stsriji od godinu dana, jer se u njemu spominje kozmo, a koliko znam njega vec nema koju godinu.
Mrvicak, iskreno nemam pojma kako ide, mozda je prije bila drugacija procedura. 😁 Saznat cemo uskoro 😁
Mislis daje neko primjetio da pise kozmo???vjerovatno je svako pomislio na svoj lokalni ducan gdje kupuje 😊tako da kako se zove je svejedeno ..al u svakom slucaju je od velike pomoci ..Hvala jos jednom
Mislis daje neko primjetio da pise kozmo???vjerovatno je svako pomislio na svoj lokalni ducan gdje kupuje 😊tako da kako se zove je svejedeno ..al u svakom slucaju je od velike pomoci ..Hvala jos jednom
😁😁
Ma nema na cemu :)
Baby girl 💜
Bebac drzi se, nadam se da ces bit dobro tijekom dana!! 😘
Trancie, Bebac, Indy, Ana, jao ajde kad cujem da je i drugima bar stavim na listu "normalno"..jaooo ma nemam ja toliko gaca da si mogu priustit mijenjanje toliko puta, zato i koristim uloske, uvijek imam one neke bio kao koji disu 🙈 tako da Indy, bez obzira sto normalno stanem u svoje, morat cu narucit nove zbog ovih veselica 😬🙈
Dana ajmeee svaka cast i puuuno hvala na popisima!! Spas!! 🤗😘😘
Svea ja ti isto jedem izvaljena polulezeci na kaucu, bojim se, a i boli me sjest normalno 😬
Skakavac draga, nadam se da je samo od ligamenata i sirenja svega skupa, vidim da si 19i tt, meni su tako ti dolje bolovi najintenzivniji od 19. do 23.tt! Takodjer, znalo je nekim curama biti i do bubrega..Super sto imas bas danas pregled, svakako to napomeni dr., sretno i javi sto kaze! 😘
Amneris, Ivcy, Skakavac, sretno danas!!
Mokvica jaoo nadam se da nece bit slucaj to kod mene i da cu ipak kolko tolko moc kontrolirat, ma odoh ja i to izoperirat ako se moze 🤣
Pcelice drago mi je da se bebica ipak javila i to na vrijeme 🤗 mislim da smo sad sve pod dojmom nase drage Ancy i vjerovatno osluskujemo vise nego inace..ja osjetim malca full jer je zaglavljen dolje glavom pa tocno znam kad je on, ali kako se okrece tijelom i kako je mala gore, onda nikad ne znam jel lijevo il desno isto opet osjetim njega ili i nju, nadam se da su oboje dobro, smori me vise ta briga non stop..
Kaktusica a kud sad i zgaravicaaaaaa 🙈
Di nam je Vrapcic? Ziv ziv sigurno gusta na onoj svojoj terasi s pogledom na grad..
Mrvičak je garant vec pojela obje krafnice..neka, zasluzeno!!
Dana legendooo hvalaa 😎😎 Super je, čini mi se da ipak neću sastavljati popis 🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji