Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    10. Ožujak 2020. 11:52

Snoopy2

Hello!
    Evo i mene pocelo zazati to slanje, pokusavala sinoc i jutros ali nece i nece..
    Cestitke curama na dobrim nalazima i pregledima za jucer i danas da ne imenujem svaku posebno 🙂
    Dora kako si?
    Kaktusice mali? Ide li na bolje?
    Nove curedobro dosle 😊
    Sta se pregleda tice mene moja od 14 tjedna otprilike pogleda brzinski da li sam zatvorena i isjedak pod mikroskop i onda uzv.
    Nikitajesi ih uspjela dobiti na telefon? Dosadna sam samoj sebi koliko puta sam vec zvala

Nisam Snoopy, jučer sam im poslala mail pa ću im dati do kraja tjedna vremena da odgovore, ako ne ići ću tamo... 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Ribica12
    10. Ožujak 2020. 11:54

Rose1

Dana, Ancy, Anavo, Trudyonda superrr, nisam jedina, hvalaaaa🤗
    Eovyn, Maggy, Kaktusicahvala cure na odgovorima🤗

Ja sam trudna 26 tjedana i pregledava me samo vanjskim ultrazvukom, nikad prstima niti vaginalno niti ista slicno😏 cak sam se i ja malo zabrinila, jer sam cula da cure pricaju o cerviksu, a meni to nikada nije pogledala dr, valjda nema razloga

26+3❤️

Fluffy
    10. Ožujak 2020. 12:02

Eovyn, pa bas ju pitaj sutra za tu toksoplazmu. Znam da ovisi sve od ginekologa do ginekologa, medutim ako neki daju te uputnice za taj pregled pod obavezno znaci da ipak ima razloga zasto to rade...posebno sta te pretrage nisu ni skupe. Zvala sam ja hzjz i rekli su mi da ovisno o vrsti pretraga cijena se krece izmedu 200 i 600 kn. Pa dode mi da najrade sutra sama si odem tamo i izvadim to bez uputnice. Cak sam citala u Americi da pod obavezno trudnica ide dva puta na tu pretragu tokom trudnoce. Brisevi su i meni napravljeni 2 mjeseca prije trudnoce i to nije ponavljala. Sto se tice vaginalnog pregleda, mene moja na kraju svakog ultrazvuka samo kratko gurne prste izvadi, kaze super cerviks je zatvoren i to je to. Nije mi nikad iscjedak pod stakalce stavljala i slicno. Mada mislim da ni to valjda nebi bilo lose s vremena na vrijeme 

Vrapčić123
    10. Ožujak 2020. 12:03

Dana čestitam na urednom pregledu, jako mi je drago da je sve ok sa bebom. Također čestitam na curici 😍
    Svea čestitam na 27.tjedana 🎉🎉🎉
    M_marree draga žao mi je zbog ružnih snova, ja više sanjam neke lude i jako čudne. No kako je Dana rekla, samo se sjeti da je po Freudu sve obrnuto te da u stvarnosti neće doći do takvih grozota nikada... Bez brige M_marree, samo udahni 🥰🥰🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    10. Ožujak 2020. 12:10

Fluffy

Eovyn, pa bas ju pitaj sutra za tu toksoplazmu. Znam da ovisi sve od ginekologa do ginekologa, medutim ako neki daju te uputnice za taj pregled pod obavezno znaci da ipak ima razloga zasto to rade…posebno sta te pretrage nisu ni skupe. Zvala sam ja hzjz i rekli su mi da ovisno o vrsti pretraga cijena se krece izmedu 200 i 600 kn. Pa dode mi da najrade sutra sama si odem tamo i izvadim to bez uputnice. Cak sam citala u Americi da pod obavezno trudnica ide dva puta na tu pretragu tokom trudnoce. Brisevi su i meni napravljeni 2 mjeseca prije trudnoce i to nije ponavljala. Sto se tice vaginalnog pregleda, mene moja na kraju svakog ultrazvuka samo kratko gurne prste izvadi, kaze super cerviks je zatvoren i to je to. Nije mi nikad iscjedak pod stakalce stavljala i slicno. Mada mislim da ni to valjda nebi bilo lose s vremena na vrijeme

Ti si bar radila prije trudnoće briseve; ja osim bris za hpv nikakav nikad nisam radila, osim papa testa. Nit to na stakalcu nisam ni vidila kako se radi; a u globalu je ok ginekolog. Baš se zabrinem kad pročitam što se desi od tih bakterija. Jedino urinokulturu vadim često.

Vrapčić123
    10. Ožujak 2020. 12:16

Vučica ja na žalost nisam baš upućena u te stvari pa ti ne mogu pomoći. 
    Nikita žao mi je čuti da si nezadovoljna sa ginekologinjom, meni je fascinantno da žene mogu biti takve, zar one nebi trebale biti susretljivije i drage prema drugim  ženma... Uglavnom htjedoh ti reći da još imamo vremena za promijeniti ginekologa... Jesi li razmišljala o tome?
    Ručak danas teletina i krumpirići iz pećnice.
    Pregled kod mene: uvijek prstima provjeri stanje (brzo to bude gotovo), zatim ide na abdominalni uzv. A u ranijim tjednima mi je znam vaginalni uzv napraviti. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Nikita206
    10. Ožujak 2020. 12:35

Vrapcic123

Vučica ja na žalost nisam baš upućena u te stvari pa ti ne mogu pomoći.
    Nikita žao mi je čuti da si nezadovoljna sa ginekologinjom, meni je fascinantno da žene mogu biti takve, zar one nebi trebale biti susretljivije i drage prema drugim ženma… Uglavnom htjedoh ti reći da još imamo vremena za promijeniti ginekologa… Jesi li razmišljala o tome?
    Ručak danas teletina i krumpirići iz pećnice.
    Pregled kod mene: uvijek prstima provjeri stanje (brzo to bude gotovo), zatim ide na abdominalni uzv. A u ranijim tjednima mi je znam vaginalni uzv napraviti.

Vrapcic, razmišljala sam al nekako sam mislila da još par pregleda imam kod nje i onda počinju pregledi u bolnici svejedno. A i u Puli nemam baš bajan izbor socijalnih ginekologa, svi najbolji su ili u bolnici ili privatno, tako da sam odustala. Ali znam da drugu trudnoću definitivno ne vodim kod nje  

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Fluffy
    10. Ožujak 2020. 12:38

Trancic, da to mi je stvarno fascinantno kako im je to takav problem za napraviti. A onda ako se ne daj Boze dogodi nesto te salju i na te vrste pretraga. Ne znam zasto nije bolje sprijeciti nego lijeciti. Ili ih moramo sve pitati sami da se sjete 🤷🏻‍♀️

10. Ožujak 2020. 12:52

Nikita meni je jedna poznanica koja je isto kod nje rekla da nece jos dugo ona raditi..sad ne znam od kud to njoj ali stignes se prebaciti ako si nezadovoljna, uvijek mozes probati pitati dali bi te primili jer si u drugom stanju a poprilicno nezadovoljna..
    Koliko si cekala termin kod dr.markanovic u croatia poliklinici?

mimoza
    10. Ožujak 2020. 12:52

Sve ovisi od doktora do doktora. Mene svaki put pregleda prstima i provjeri mi pH i iscjedak na ogledalce, a od 20.tt mi radi i vaginalni ultrazvuk, a kada sam prosli pregled obavila na odmoru u Hr, dr je samo abdominalni uzv radio. Danas mi je rekla da kod mene ne postoji mogucnost prijeteceg prijevremenog poroda, a ja ne bih imala nista protiv sa 37.tjedana roditi 😁 Jako me strah velike bebe i jos veceg obujma glavice za prirodan porod.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.