Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Ožujak 2020. 10:30

Helllooo Zara, tako mi je drago da si se javila ❤️❤️❤️ svi imamo neke tegobe, baš smo trebale nazvati grupu ljetne starice trudnice 😂😂
    Što se tiče nakupljanja vode, nisam sklona i nadam se da ju neću dobiti kao ni u prvoj trudnoći. 
    Položaj za spavanje. Pa ja spavam svakako, i lijevo i desno i malo na leđa pa se prestraši pa brzo natrag na bok pa malo poluležeći. Kod mene svega. Beba sjedi dolje skroz nisko i pritišće me pa mi se stalno piški preko dana kada se krećem. 
    Gledala sam staru trudničku, isto sam u ovim tjednima bila uloživa za članak prsta i beba je bila na zadak, isto sam bila na plus 5 kg, jedino je David imao kraće noge i veću glavu. Očito nosim manekenkicu malu. 

zmya
    07. Ožujak 2020. 10:32

Hehe Rose je pogodila, preksutra punih 27!
    Meni su sve ove nase pupice prekrašne, Vrapcic super mi izgledas!
    Ja cekam jos malo da poskoci trbuh da izgledam trudnije a ne pupastije hehe. 
    Visoka sam ja jako, 181, a i prva trudnoca, zato se trbuh ne nazire toliko iako je bebac veci za nekih tjedan dana!
    Sad kad eksplodira pupa, ajme trta me tih strija ko vraga. Brrrr
    Bila sam na wc, yay, yay yay yay! 

zmya
    07. Ožujak 2020. 10:35

I Danijela i mareee kjut ste i bas su vam jepi stomacici! 
    Curly sue, hvala!
    A, kad krecemo s pregledima u trudnickoj?
    Sad sam zbunjena skroz, di cu rodit 😪

DanijelaBB
    07. Ožujak 2020. 10:49

Vrapcic123

Danijela baš lijep trbuščić, mislim da je tako otprilike meni bio u tom tjednu 😘😘

Vrapcic, navečer je veći i tvrđi dok je sad trenutno kao da san se malo više najela...ne razumin to nikako

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• CurlySue
    07. Ožujak 2020. 10:50

Mislim da krece zadnjih par tjedana, negdje sam cak procitala i 37 t ako nema potrebe ranije 🤔

Maggy_1
    07. Ožujak 2020. 10:53

Pozdrav cure! Pratim vas doslovno od početka trudnoće a to je 24+5, no nikako da se uključim. Imam 32 godine i iz Zagreba sam. Ovo mi je druga trudnoća, prva je nažalost završila spontanim u 8. tt, ni ova nije bezbrižna, ali držimo se moja curka i ja. Uglavnom na mirovanju sam jer mi se prekjučer pojavio smeđi iscjedak uz to što imam nisko posteljicu i miom koji bi mogao raditi probleme. Ovdje ste sve jako pozitivne pa se nadam da će i na mene prijeći ta vaša pozitiva :)! 

Amelie 1
    07. Ožujak 2020. 10:53

Cure moje! Hvala vam svima i moram reci da nam je naziv teme  pre pre dobar🍩🍩🍩
    Muž me umirio i bedinao, pa nisam isla na hitnu. Malo mi je bolje, očito mi je ujutro i navečer najgore.
    Još uvijek važem da li ići na hitnu ili ne... nemam temperature, a glupo mi kao radi kašlja ići. 
    Pratim kroz dan kako će ići pa ću vidjet još. 

Rose1
    07. Ožujak 2020. 10:57

DanijelaBB

m_maaree

Bok curke.. Sa mahnem nabrzinu s posla..

Dora draga samo hrabro,jaka si ti nama,sve ce to biti uredu.
    Novim curama dobrodoslica,a ostalim cestitke na uspjesnom pregledu.

Evo i nas,rastemo.. imam osjecaj da mi je tfbuh vec ogroman,i vec mi se tesko obuvat 🙊

https://ibb.co/c39ccnx
    Maareeja i ti smo dva dana razlike…
    https://ibb.co/chv08RF
    Nekad mislin da je moj stomak mali pa se uvik udpoređujen s nekim ko je tu negdi

Vidim da ti pise 21.tj. I moj je takav bio, sad iskocio, do20tj ga takorec nisam imala...predivna🥰

💙

Rose1
    07. Ožujak 2020. 11:01

Daisy100

Cure moje! Hvala vam svima i moram reci da nam je naziv teme pre pre dobar🍩🍩🍩
    Muž me umirio i bedinao, pa nisam isla na hitnu. Malo mi je bolje, očito mi je ujutro i navečer najgore.
    Još uvijek važem da li ići na hitnu ili ne… nemam temperature, a glupo mi kao radi kašlja ići.
    Pratim kroz dan kako će ići pa ću vidjet još.

Ja mislim da nije jaka upala kad nema temp, ali vidi kako ces biti

💙

Rose1
    07. Ožujak 2020. 11:02

Maggy

Pozdrav cure! Pratim vas doslovno od početka trudnoće a to je 24+5, no nikako da se uključim. Imam 32 godine i iz Zagreba sam. Ovo mi je druga trudnoća, prva je nažalost završila spontanim u 8. tt, ni ova nije bezbrižna, ali držimo se moja curka i ja. Uglavnom na mirovanju sam jer mi se prekjučer pojavio smeđi iscjedak uz to što imam nisko posteljicu i miom koji bi mogao raditi probleme. Ovdje ste sve jako pozitivne pa se nadam da će i na mene prijeći ta vaša pozitiva :)!

Dobro nam dosla🎉

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.