Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    07. Ožujak 2020. 13:11

Snoopy2

Zmya vrapcic maaree danijela ancy rio curly danazene preslatke steMaggydobro nam dosla, ima nas jako puno ovdje sa spontanim i dr.losim iskustima, ali zato se i formiraju ovakve divne grupice da bi se hrabrile i pomagale jedna drugoj 🙂 Jako lijep trbuscic 😍
    Nikitaja cu u ponedjeljak ujutro prosetati do gore, mislila sam i ja poslati mail ali iskreno ne znam da li ih gledaju a nebi voljela ostati bez mjesta. Joj i meni je pao mrak na oci kad sam se jutros probudila i vidjela vrijeme, cekala da stane da mozemo prosetati bestije pa sam ipak stavila kabanicu i u sumu. I za inat vremenu isla si kupiti 2 haljinice u grad
    Bio je dr.Ambrozic, ok je, drag, nasmijan..ali ocito ja teska 🤦‍♀️
    Odlucila sam jucer da necu ici privatno, malo ipak previse uzv u mjesec dana..bit ce to sve ok!
    Vidi ti sexy nikitebas si slatka
    Missyni ja nazalost ne stanem vise u traperice, stalno sam u tajicama i trenerkama mada to i inace najvise volim nositi. Neki dan na pregledu pita sestra od doktora mogu li malo spustiti hlace nize, kazem ja ne mogu jedva sam ih i navukla 😀

Joooj Snoopy gdje si si našla haljinice, i meni bi trebale neke nove. Muka mi je kad moram staviti neke hlače, najljepše je u tajicama 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

MissyR
    07. Ožujak 2020. 13:14

Ja sam uvijek bila u  trapericama i obozavam ih...i sad non stop u tajicama sva sreca pa sam vecinom kuci...ali bas bi se voljela lijepo obuc i makar otic u ducan 🤣
    Ovako izgledam ko da sam uvijek u pidzami, u biti i jesam osim ako bas moram otic negdje onda se udostojim i pocesljati cak 😁
    Snoopy,Nikita i ostale iz Pule ja sam jucer zvala za tecaj u bolnici i rekla mi je da nazovem u utorak da ce biti upisi za 4.mjesec tako da ja cu tada krenuti

url=https://lilypie.com]

Dora4
    07. Ožujak 2020. 13:25

Dobro sta je ovom glupom servisu i prekrsenim pravilima, luda sam vec 6x pokusavam nesto napisat

Dora4
    07. Ožujak 2020. 13:27

Bitno da trolere pustaju da zaspamaju sve teme i hrpe stranica...aaaa

Dora4
    07. Ožujak 2020. 13:27

Maggie dobrodosla i zelim ti sto laksu trudnocu 
    Curke trbuscici su vam cudesni i prekrasni, a u svakom od njih male ljubavice najsladje!! Bas da se rastopis samo razmisljajuci o tome 

Maggy_1
    07. Ožujak 2020. 13:35

Baš zeza forum, pokušavam komentirati ali ne ide☹️

ena0206
    07. Ožujak 2020. 13:51

Evo samo da potkrijepim naziv grupe. 🤭🤭🤭 
    Trenutno jedem https://ibb.co/2NS0S2L

ena0206
    07. Ožujak 2020. 13:51

Curke predivni trbuscici, svaki je lijep na svoj nacin. 😍

klupko_srece
    07. Ožujak 2020. 13:55

Pozdrav curke. Priključujem se u novoj grupi 😊😊🤗

Nikita206
    07. Ožujak 2020. 13:55

Missy, a ja kad god zovem nitko se ne javlja  je rekla možda u koje vrijeme najbolje zvati?
    Znači puljanke se nalaze na tečaju u 4.mjesecu 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.