Zmya vrapcic maaree danijela ancy rio curly danazene preslatke steMaggydobro nam dosla, ima nas jako puno ovdje sa spontanim i dr.losim iskustima, ali zato se i formiraju ovakve divne grupice da bi se hrabrile i pomagale jedna drugoj 🙂 Jako lijep trbuscic 😍
Nikitaja cu u ponedjeljak ujutro prosetati do gore, mislila sam i ja poslati mail ali iskreno ne znam da li ih gledaju a nebi voljela ostati bez mjesta. Joj i meni je pao mrak na oci kad sam se jutros probudila i vidjela vrijeme, cekala da stane da mozemo prosetati bestije pa sam ipak stavila kabanicu i u sumu. I za inat vremenu isla si kupiti 2 haljinice u grad
Bio je dr.Ambrozic, ok je, drag, nasmijan..ali ocito ja teska 🤦♀️
Odlucila sam jucer da necu ici privatno, malo ipak previse uzv u mjesec dana..bit ce to sve ok!
Vidi ti sexy nikitebas si slatka
Missyni ja nazalost ne stanem vise u traperice, stalno sam u tajicama i trenerkama mada to i inace najvise volim nositi. Neki dan na pregledu pita sestra od doktora mogu li malo spustiti hlace nize, kazem ja ne mogu jedva sam ih i navukla 😀
Joooj Snoopy gdje si si našla haljinice, i meni bi trebale neke nove. Muka mi je kad moram staviti neke hlače, najljepše je u tajicama
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ja sam uvijek bila u trapericama i obozavam ih...i sad non stop u tajicama sva sreca pa sam vecinom kuci...ali bas bi se voljela lijepo obuc i makar otic u ducan 🤣
Ovako izgledam ko da sam uvijek u pidzami, u biti i jesam osim ako bas moram otic negdje onda se udostojim i pocesljati cak 😁
Snoopy,Nikita i ostale iz Pule ja sam jucer zvala za tecaj u bolnici i rekla mi je da nazovem u utorak da ce biti upisi za 4.mjesec tako da ja cu tada krenuti
url=https://lilypie.com]
Dobro sta je ovom glupom servisu i prekrsenim pravilima, luda sam vec 6x pokusavam nesto napisat
Maggie dobrodosla i zelim ti sto laksu trudnocu
Curke trbuscici su vam cudesni i prekrasni, a u svakom od njih male ljubavice najsladje!! Bas da se rastopis samo razmisljajuci o tome
Evo samo da potkrijepim naziv grupe. 🤭🤭🤭
Trenutno jedem https://ibb.co/2NS0S2L
Missy, a ja kad god zovem nitko se ne javlja je rekla možda u koje vrijeme najbolje zvati?
Znači puljanke se nalaze na tečaju u 4.mjesecu
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji