Danijela tako ti i meni isto. Ujutro mi skoro pola trbuha nestane 🤣 ja nezz jel bi ja svog okarakterizirala kao mali ili taman. Nekad mi se cini maleni, nekad taman, a nekad pak ogroman. Budem se kasnije slikala jer se slikam na puni tt pa objavim slikicu ☺️
Aj lakše mi je kad nisan jedina u toj fazi. Srića beba je super, zapravo čak naprednija za par dana pa me to smiruje 😁
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
I naravno, nove cure dobro dosle ❤️ Bas sam nepristojna.
Netko je gnojne angine spomenuo. Ja sam ko mala treci vadila pa je naraso opet i u prvom srednje sam vadila sve. Spasila sam se doslovno. Nisam vise mogla te konstantne gnojne upale trpit i stalno na antibioticima. Posli toga sam bila mozda par put bolesna al nista specijalno. Ko god ima s tim problema i dvoumi se, ja stvarno preporucam jer je mene doslovno spasilo. Te upale su me toliko mucile da se nisam normalno ni razvijala. U prvom srednje imala sam 158cm i jedva 50kg. Par mj nakon vadjenja narasla ko gljiva, dobila na tezini, pocela zenske atribute razvijat i u drugom srednje konacno izgledala kao da idem u srednju skolu 😂
Rio definitivno se slažen. Ja san angine operirala s 4 ili 5 godina, čim se moglo. I hvala Bogu nikad nisan bila nešto bolesna, ne znan jesan li u životu 3 puta imala temperaturu, samo malo curenje nosa ili lagana grlobolja.
Vrapcic vidin da oticanje spominjes.. treba sol minimizirat, a ja volin slanije i zacinjenije plus niski tlak i sol mi pase. Medutim listovi mi oticu dosta, od dugo sjedenja ili cak stajanja.
Letovi su mi veliki problem, nosila sam i kompresijske carape kad bi letila. Dok nisam bila trudna u Australiji san nabavila jedne biljne tablete koje izlucuju vodu i stvarno su mi pomogle, al u trudnoci se ne smiju uzimat.
Compress carape il nesto slicno mislim da bi mogli svi nositi po par sati zbog bolje cirkulacije i smanjenja otoka?
Od ponediljka cu smanjit sol dok ne dodem kuci
Pozdrav cure! Pratim vas doslovno od početka trudnoće a to je 24+5, no nikako da se uključim. Imam 32 godine i iz Zagreba sam. Ovo mi je druga trudnoća, prva je nažalost završila spontanim u 8. tt, ni ova nije bezbrižna, ali držimo se moja curka i ja. Uglavnom na mirovanju sam jer mi se prekjučer pojavio smeđi iscjedak uz to što imam nisko posteljicu i miom koji bi mogao raditi probleme. Ovdje ste sve jako pozitivne pa se nadam da će i na mene prijeći ta vaša pozitiva :)!
Maggy dobro nam došla. Istina, cure su odi pozitivne i u onim gorim trenucima,od prve do zadnje. Tako da ćirkanje ode, koliko stigneš, ti svakako preporučujem.
Vrapcic stvarno je trbuh primjetno narastao. Sjecam se starih fotki, gdje se jedva nazirao. I dalji si zgodnica i bit ces do kraja 🤗
Zaraa pa nemoj nam to raditi. Znas li koliko je dora pitala za tebe 😊. Nadam se da je sve ok na privatnom planu, kilaza je najmanji problem. Ima nas jos s takvom 🙃
Zmya kompresivne carape su najbolje rjesenje kod dugotrajnih voznji i nemogucnosti dizanja nogu. Treba paziti i na trombozu, koja je cesta u trudnoci.
Maggy dobrodosla, trebala si se i ranije javiti, pa da skupa dijelimo te teske trenutke. Samo miruj i sve ce biti dobro.
https://ibb.co/xYp27w7
Vidim preslatke trbuscice pa evo i moj od jucer! Sve smo veci 🙈
Danijela, Rio tako će vam biti neko vrijeme, a onda će prestati biti kao da ste se najele pa ćete biti kitić mali ko ja i cijelo vrijeme će se vidjeti 😂🥰 Meni je tako bilo kao vama, no sad jr zaista vidljiv 😂
Maggy dobro nam došla i želim ti urednu trudnoću, nadam se da će ti se iscjedak povući što prije, kao i ostale tegobe. Pazi na sebe i bebicu 🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dobrodosle nove cure!
Novi naziv teme nam je top ☺
Dora vidim da si opet u bolnici :/, ali neka tamo si na sigurnom i pod nadzorom i bolje da te zadrze do kraja, kako si i kakve su ti cimirice?
Zara drago mi je da si se javila i da je sve u redu s tobom i bebicom 🤗🌸
Vrapcic, Zmya, M_Mare i Danijela bas su vam prelijepi trbusi, svaki na svoj nacin 🤰
Zmya ti i ja smo razlika 5 dana ali po trbuhu bi rekla par mj.😳😂, ali neka ga, obozavam ga i vec vidim da ce mi kad rodim faliti 😍
Ante 💙 Maro 💙
Pozdrav curke moje, evo nas na novoj temi. 🤭🤭
Naziv je 🔝 😍😍
Sto se tice kontrakcija ja sam isto na mirovanju. Mene doktor stalno spaja na ctg da vidi koliko su jake.. Jedan put je bilo alarmantno.. Ali vec dan iza je bilo puno bolje. Tako da skroz vas razumim..
Jos me i beba lupa stalno u cerviks pa mi i to malo nabija presing da se nebi skratio..
Snoopy, nisam se na kraju upisala jer sam bila u novoj zgradi a tamo ne upisuju za tečaj nego u staroj tamo u trudničkoj ambulanti i dalje, ali ja sam žurila pa nisam na kraju otišla. Probati ću im poslati na mail onaj koji piše na web stranici za prijavu na tečaj. Htjela sam te jučer pitati ali mi nije dalo da pošaljem, koji doktor ti je bio na anomalyju? Nemoj se brinuti oko toga što je kratko trajalo, to znači da je sve u redu! Pogledaju oni sve samo ne pričaju puno, ali imamo jako dobre doktore. Mislim da nema potrebe da ideš još jednom privatno.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji