Pozdrav curke! Evo da se i ja na brzinu javim 🙂
Dobro dosle nove curke 🙂
A trbuscici su jedan ljepsi od drugog! Moramo se i mi danas slikat, malo stekamo u zadnje vrijeme s tim.
Mi jutros kao isli prosetat malo psa, na kraju bili vani od 8.45 do 11.15 😁 al neka, drago mi je da ne pada ta kisa dosadna!
Zara drago mi je da si se javila i da ste dobro, kao i Dora 😘
Mi nakon rucka planiramo malom ic krevet kupit/narucit jer ce na kraju jos stic bebac pa ce stariji ostat bez mjesta za spavanje 😁
Uzivajte 😘
P.s. naslov je zbilja genijalan! Umjesto krafni ja planiram slatke karpate radit 🤭
Super su vam trbuscici.Sve ste elegantne trudnice.Ja sam startala sa viskom pa sam mislila da cu biti bombasticna.U 29.tj. dobila samo 2 kg.Trbuh je vidljiv, beba oko 1500 gr.🙏
Zara, bas sam se mislila di si i drago mi je da ste ok.O bolovima u ledjima i kukovima bolje da ne pricam.Bole grozno.
Lola, tako i ja, startala s 15 kg viška i užasno me bilo strah koliko ću još dobiti, a zasad sam tek na +1. Nek nam bebe potroše sve zalihe naše
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Dobar vam dan krofnice🥰🥰
Dobrodosle nove cure 😁
Trbuscici su vam preslatki pravi trudnicki bas ste slatke sve od reda ☺☺
Ja imam osjecaj da je moj jos uvijek salast i raste u sirinu nekako 😆 ali vidim da su vam svima nakon 20.tog tjedna buknuli trbusi valjda ce tako i meni 🙃🙃
Bas sam razmisljala stalno sam u tajicama, traperice ni jedne ne mogu zakopcati cak i one najrastezljivije koje imam evo vec mj dana a sve ostalo me stisce, bas bi si kupila neke traperice za trudnice, nemam sta za obuc kad izadem iz kuce 😅😅
Ako ih neka ima molim vas recenziju i gdje da si kupim a da nije neka cifra 😉😉
url=https://lilypie.com]
Maggy, Nikita, CurlySue trbušćići su presmišni 😍
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Dobar vam dan krofnice🥰🥰Dobrodosle nove cure 😁
Trbuscici su vam preslatki pravi trudnicki bas ste slatke sve od reda ☺☺
Ja imam osjecaj da je moj jos uvijek salast i raste u sirinu nekako 😆 ali vidim da su vam svima nakon 20.tog tjedna buknuli trbusi valjda ce tako i meni 🙃🙃
Bas sam razmisljala stalno sam u tajicama, traperice ni jedne ne mogu zakopcati cak i one najrastezljivije koje imam evo vec mj dana a sve ostalo me stisce, bas bi si kupila neke traperice za trudnice, nemam sta za obuc kad izadem iz kuce 😅😅
Ako ih neka ima molim vas recenziju i gdje da si kupim a da nije neka cifra 😉😉
Preko asosa se mogu naci za30, 40eura,h&m, mislim da i mana zna imati...i ja ih planiram kupiti, srecom imam stvarno puno haljinica, ali zazeljela se bas traperica
💙
Zara drago mi je da si se javila i da si okej, bas si nam svima cesto bila u mialima 😘
Nove cure dobrodosle 😘
Evo i nas od neki dan, iako ja imam osjecaj da mi na zadnjoj slici trbuh nizi, a mozda ocisi i od polozaja i majice i svega
https://ibb.co/hM41M8B
Baby girl 💜
Zmya vrapcic maaree danijela ancy rio curly dana zene preslatke ste
Maggy dobro nam dosla, ima nas jako puno ovdje sa spontanim i dr.losim iskustima, ali zato se i formiraju ovakve divne grupice da bi se hrabrile i pomagale jedna drugoj 🙂 Jako lijep trbuscic 😍
Nikita ja cu u ponedjeljak ujutro prosetati do gore, mislila sam i ja poslati mail ali iskreno ne znam da li ih gledaju a nebi voljela ostati bez mjesta. Joj i meni je pao mrak na oci kad sam se jutros probudila i vidjela vrijeme, cekala da stane da mozemo prosetati bestije pa sam ipak stavila kabanicu i u sumu. I za inat vremenu isla si kupiti 2 haljinice u grad
Bio je dr.Ambrozic, ok je, drag, nasmijan..ali ocito ja teska 🤦♀️
Odlucila sam jucer da necu ici privatno, malo ipak previse uzv u mjesec dana..bit ce to sve ok!
Vidi ti sexy nikite bas si slatka
Missy ni ja nazalost ne stanem vise u traperice, stalno sam u tajicama i trenerkama mada to i inace najvise volim nositi. Neki dan na pregledu pita sestra od doktora mogu li malo spustiti hlace nize, kazem ja ne mogu jedva sam ih i navukla 😀
Dobro jutro curke, stalno ste mi negdi u glavi al rastrgana sam na sto strana! Pa evo da se javim da smo zive i zdrave fala Bogu, rastemo, jedemo, pupamo.
Tu i tamo bi usla procitat onda sam procitala sta se desilo sa Tiki i umrla od straha, stalno mi pada ta njena situacija na pamet i bas se bojim tog scenarija. Grozno.
Inace, prijavljujem dobitak od 10kg 😑
Uzasne bolove u ledima, guzi i livoj nozi ilitiga išijas. Hodam tj cotam, osjecan se ko neki veliki debeli kit koji uz to sve cota.
Noge su mi bolne, vene i kapilari iskocili… Iman osjecaj da su sve trudnice lipe blistaju, osim mene 😂 jedino sta moram pohvalit je da mi dlake uopce ne rastu, eto ovaj dio bi potpisala do kraja zivota. 💪
Samo jedem, samo sam gladna, stalno razmisljam o hrani 😓
Vise manje smo sve pripremili, kupili kolica, krevetic, robicu i sve ostale potrebne stvari jos nam fali higijena, to cu ostavit za kraj, ako budem u stanju, ako ne ice muz puz sam jer vec sad mi sve postaje tlaka.
Kako ste vi? Nadam se da je vise manje sve kako triba bit i da sve uzivate u ovom blazenom stanju 😍
Bas mi je drago da si se javila i da je sve u redu😊😊
E sad, blazeno😅😂😂😂
Sve je ok, ja sam danas 23+6, i brojimo😘
Hehe Rose je pogodila, preksutra punih 27!
Meni su sve ove nase pupice prekrašne, Vrapcicsuper mi izgledas!
Ja cekam jos malo da poskoci trbuh da izgledam trudnije a ne pupastije hehe.
Visoka sam ja jako, 181, a i prva trudnoca, zato se trbuh ne nazire toliko iako je bebac veci za nekih tjedan dana!
Sad kad eksplodira pupa, ajme trta me tih strija ko vraga. Brrrr
Bila sam na wc, yay, yay yay yay!
Kako se veselimo odlasku na wc😁
Još malo i veselit ćemo se tuđim kakanjima i tako život dobije jedan novi smisao😅😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji