Dora poslikat ću popis svakako pa da ostale cure isto dodaju šta fali jer se sigurno neću svega sjetiti i znati šta još treba, pogotovo na kategoriji medicinskih pomagala za bebu i nas - cice, ulošci, kreme za ovo i ono bla bla 😅
Mrvicak ja si isto razmisljam uzeti 50 makar za bolnicu, nek se nađe.
Imena - cure suosjećam s vama u odabiru imena, ja sam mislila u par navrata da će curka biti bez imena kad se rodi kako je krenulo s pregovorima 😆 Na kraju je mužić popustio da bude Neli 🥰
Moja curka kad se rodila imala je 50 cm i 3 kg i 52 koju smo kupili bilo je veliko pa je moja seka trcala po broj manje jer nam je plivala u broju 52.
Rio ime je jako lijepo, malo mi je muških imena lijepih, no Oliver mi se baš sviđa. Mi smo rekli ako bi ikad imali još jednu curicu kojim čudom, bilo bi nam lijepo ime Ruža. ❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Moja je bila 52 cm i 3,5 kg.. složila sam ja robicu za domaiz bolnice u vrećice po veličinama, al što kad je tata uzeo krivu veličinu kad je dolazio po nas pa je izašla iz rodilišta plivajući
SAd si mislim uzet ću mu odmah kompletić za doma u rodilište , neće tata imati problema sa biranjem :D
Inače u OB Zabok bebe nose bolnički asortiman robice , bude svakakvih prugasto točkastih kombinacija, tako ko neki ujastučeni bombonići
Sreća mamina
Dobrodošao
Rio ime je jako lijepo, malo mi je muških imena lijepih, no Oliver mi se baš sviđa. Mi smo rekli ako bi ikad imali još jednu curicu kojim čudom, bilo bi nam lijepo ime Ruža. ❤️
Joj Ruža je jako lijepo i pomalo zanemareno ime, al šta kad su mi prvi tri susede Ruže/Ružice ... Meni su i Mila i Janja lijepa imena, al kad moj dragi neće ni da čuje, a za dečka ipak ja imam dibs...
Sreća mamina
Dobrodošao
Rose hvala ti, more imena, tesko mi je odlucit jer me svako ime na nekoga asocira i imam osjecaj da odabirom i imenovanjem dajem djetetu i neke osobine, malo sam se nespretno izrazila, ali znas sto mislim? 🤭
Pepili ahaa, kuzim, tako sam i mislila na prvu, da ovisi o tezini paketa, a realno, imaju sto mi je trebalo tako da bi platila koliko god u ovoj korona prici di ne mogu sama otic po to sve..
Polly to, sad me cak vise muci popis za mene nego za njih jer za njih cu stic jos dok smo u bolnici i cimat da mi netko ode po stvari i tako to, ali tipa ulosci i te stvari za mene ce mi trebat ODMAH 🙈
Suzi da, ja isto planiram 50icu za van, kako sam se cula s ovom zenom mislim da ce moji i u 50ici plivat, al glavno da nisu goli 💪🏼
Uh bas ste aktivne 😰
Ja sam bas neki dan narucila robicu za izlazak iz bolnice sa motivima lavica, jer ce se beba zvati Leon 😊 a mi smo imena za djecu nasli jos dok smo bili u vezi 😂 tako da imamo spremna imena i za narednih 5 djece 😂
Kupila sam u c&a velicinu 56, jer znam da su njima manji kalupi, tako da se nadam da nece beba plivati u tome. Obuci ce mu bodi benkicu dugih rukava, preko toga jednodijelno odijelce sa carapicama i kapom.
Dora kod mene je bila pink spavacica iz c&a, isto sexy haha Znam ja da tebe sve sto je sexy podsjeca na mene, ali mislim da si ovaj put pogrijesila 😂 Crnu spavacicu je yvette narucila.
Mene muči veličina, imam bodića i 56 i 62 dugih i kratkih rukava, ali razmišljam hoće li trebati i koji 50? 🤔
Ja ću za izlazak ipak uzeti 50. Vidim da se na nekim stranicama još da pronaći i 52.
mrvičak, Polly, Dora - znam da smo ranije pisale o slojevima za izlazak - navodno ce vec u petom bit jako toplo, al i taj 6.zna iznenaditi, to mozda necemo do zadnjeg znati. A sto se tiče veličine, i ja i muz smo bili 50 bebe, al nekako sam skepticna i mislim da bi bebac mogao biti veci. C&A ste pisale da ima manje kalupe, pa mozda onda taj 56 od C&A nekako dobro pogadja ako je mrvicu veci od 50, a opet nece to bit sad ne znam kolika razlika.
Za izlazak - kapica,dekica svakako, hlacice sa stopalicama/odijelce, gore sam mislila samo body benkicu dugih rukava. A sad nemam pojma
Cure koje se zale da im se bebe bas ne javljaju, ovi moji prascici polude u roku 5min nakon sto ciklu popijem, dakle ni na slatko ni na glazbu ni citruse ni na nista ne reagiraju tako jako kao na ciklu 😬
Upravo je i nama stigao paket od Twistshake i sve je predivno 😍 nadam se da ce beba htjeti dude koristiti 😁
Slikat cu vam robicu za izlazak iz bolnice, kada mi stigne paket.
Nocas u 4 sata sam imala bas cudno situaciju. Naime, beba je inace jako aktivna, al to sto je u noci uradio je nesto novo bilo. Tacno sam osjetila da se tri puta kompletno okrenuo u trbuhu, kao da se odgurivao nogama i radio kolut naprijed. Molim Boga da je ostao glavom dolje, jer je na zadnjem pregledu bio na zadak. Znaci jos uvijek ima dovoljno prostora za akrobacije.
Sortiraj odgovore
Najstariji