Amneris, 😂😂😂😂 nisam vjerovala prije trudnicama da im se to dogada od trudnoce samo.
Rio, Dora, prikljucujem se klubu zestokih fanova HP-a 😃😃 imam svu kolekciju knjiga, neke i na engleskom jer nebi mogla docekati da izade prijevod😂 a nakon toga naravno i na hrvatskom. Procitano vise puta, a iz filma recenice znam napamet. To cak ni trudnicki mozak ne moze izbit 😂😂
Rose upravo zvala hzzo u Velikoj Gorici. Lijepo se predstavila, rekla na koji mail sam slala i zamolila da ako mi mogu provjeriti jesu li zaprimili i jel sve ok. Zenska pukla na mene da su oni to sigurno zaprimili, da sto stalno zivkamo i da one ne mogu raditi, da ako ce one svaki poziv ic provjeravat da nece nista uspjeti napraviti bla bla bla. Reko ok, nema potrebe za takvim tonom razgovora. Hvala na ne pruzanju informacija i ugodan dan zelim. Pa neces se ti sreco tako razgovarat samnom 🤷🏻♀️
Koja katastrofa, bez kulture😤😤😤znam da im nije lako, nije nikome, ali cemu takav ton???uh...
💙
Danijela da, to ce biti od sirenja, samo se ti mazuckaj, mene zna sa strane trbuha kad legnem svrbuckati i zatezati
Fluffy hahahaha, trudnicki mozak😂🤣😂svaka cast muzicu, moj se toga ne bi ni sjetio
💙
Fluffy, Amneris, identicno 😂 neki dan sam rucak tako ostavila na stednjaku i zaboravila plin iskljucit, a kasnije se cudila mirisu 😂😂😂 dobro da pozar nisam napravila.
Daisy i Rio poludim kad ovako nešto pročitam🤯🤯🤯🤯
Rose HZZO u Ri nisam ni ja uspjela dobiti i odlučila sam da se više neću sekirati. Mi smo sa svoje strane odradile sve što nam je rečeno. Ja sam dva puta slala mailove, telefon im je uredno isključen i baš me boli kuki više! Valjda ćemo dobiti lovu!
Naša curica će se zvati Ani.❤️❤️
Da, necu ih ni ja vise zvati. Poslala sam, imam onaj automatski odgovor. Ginek.rekla da je poslala i dobro
Lijepo ime, bas mi se sviđa❤
💙
Fenjer ja imam problem sa crijevima, probava mi je svaki dan do svako 2-3 dana pauze, tad me satrase grcevi i bolovi u ledjima , cak sam pitala ginekologa kaze da je nesto dr. Da bi vidila da se otvaram ili nesto! Mogu da nam bebe pritiscu ili nesto, ali nekad mi dodje zviznit od toga! 🤦🏼♀️
Rio ime je top , ja sam to zelila za sina , ali ipak je curica ❤️isto trazim kratko i zvucno ime Meri, Lena, Ema i sl. mi se svidja pa cemo vidjeti!!!
Dora imena su vrh 🤣🤣🤭bas koronska ... iako Korina moze uz ovo vrijeme korone😬
Sto se velicina tice ja sam najamnje uzela 56, nisam manje osim jednog kompleta newborn od Carter’s i to joj je bilo veliko , ali nadosla je brzo ❤️tako ako bas nije nedonosce ne mislim da treba , jer bebe se i rode cca 50 cm, sta ima veze sto je rukavic malo dug...
Suzy i Ancy super su busice 🥰❤️Bitno je da rastu bebe 🤭
Fluffy “Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light” 😁 moja najdraza moram priznati. To mi je mantra od kad je korona krenula.
Roseeto, sto da ti kazem. Zvala sad i dok opce prakse, javila se sestra koja je nadr da ne kazem sto od 0-24. Cim sam se predstavila odma “javi se ginekologici” i poklopi mi. Zar su svi zaboravili osnove kulture i lijepog razgovora? Danas je ocito svima u cilju raspizditi me.
Strašno koliko neki ljudi žele dobiti ječmenac!🤬🤬
Ajme, koliko Potterovki ovdje... javljam se na dužnost! Haris Lončar mi je oduvijek bio super, sve filmove sam odgledala x put, a poistovjećujem se ko Hermione s quirky stranom Lune .....Obožavam fantasy, al LOTR mi je ipak No.1. Za svaki Božić imamo doma extended maratone , svako na svoj kauč i leži i krkaj se kokicama ko trut 10+ sati...
Sreća mamina
Dobrodošao
Fluffy “Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light” 😁 moja najdraza moram priznati. To mi je mantra od kad je korona krenula.
Roseeto, sto da ti kazem. Zvala sad i dok opce prakse, javila se sestra koja je nadr da ne kazem sto od 0-24. Cim sam se predstavila odma “javi se ginekologici” i poklopi mi. Zar su svi zaboravili osnove kulture i lijepog razgovora? Danas je ocito svima u cilju raspizditi me.
Strašno koliko neki ljudi žele dobiti ječmenac!🤬🤬
🤣🤣🤣
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji