Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suzi3025
    03. Travanj 2020. 10:08

https://ibb.co/wccXqB4

Evo i mene i mog trbuscica 😁😁

Dora4
    03. Travanj 2020. 10:09

Fluffy da mi je ova pamet isla bi u postupak prije valjda 5 godina jer sto sam prosla zadnje 2 godine ne bi pozeljela nikom zivom..iz svog iskustva smatram da je godina dana kucnih radinosti predugo i sto Vrapcic kaze samo ti prisjedne sve..ako su otvoreni u glavi za postupak, iskreno cim prije, nekad ljudi imaju srece pa im se primi taman kad nekako prepuste te brige u ruke medicine..
    Spavacica sexy crna mislim da je bila kod mimoze 🤭
    Curly zasad je poceo dobro, ali...(jer uvijek neki ALI) cijelo jutro telefonijada sa vinogradskom, uspijem sad na kraju doc do endokrinologice (koja isto radi od doma pa je to 348 spajanja i prespajanja) koja mi veli za OGTT super, a TSH i ft4 da bi ona voljela da ja to ipak izvadim jer smo u trecem tromjesecju i bla bla, ugl, kao da nikad ne salje pacijente privatno da ista odradjuju, ali ako imam mogucnosti nek odem u privatni labos i javim joj nalaze kad dodju..oh veselja! Na Duhu mi ginicka rekla da ne radim nista sto nije od glavu i da je moj tsh uredan cijelo vrijeme pa da ona ne bi da se nasetavam nek mirujem i samo neophodne pretrage obavim (rh imunizaciju), al sta cu sad kad svaki doktor svoje podrucje smatra bitnim..
    Ugl, idem danas u 14h izvadit privatno u breyer, nalazi ce bit u ponedjeljak..racunam ajd ipak je to manje navozavanja i cekanja i svega nego da sam isla u bolnicu..
    Nadam se da je to to od izvanrednih situacija za danas 😅
    Kaktusice ne pitaj, jucer novih 2500kn u baby centru, a jutros ce se evo mamica pocastit privatnim laboratorijem 🤣🤣

Mirtasiric1
    03. Travanj 2020. 10:11

Kolacic

Cure, dobro jutro svima. 🌷🌞
    Nadam se da ste mi sve dobro. Opet ste mi pobjegle za 50tak stranica 🙈…citat cu zaostatke malo kasnije, ali moram s vama podijetiti da sam ponovno obavila jutarnji shopping 😂🤣🥰. Normalni ljudi kada nije korona jutarnje vjezbanje, a trudnice u doba korone jutarnji shopping 😁😁
    Evo u kolazu pola od toga sto sam narucila. Prvi put sam se ohrabrila ciljano za jedan spol kupovati. Stvarno se nadam da mi doktorica nece doci sa promjenom spola 🤣😂. U suprotnom ce mi dijete morati nositi roskaste bodije 😂🤣. Bas sam happy da sam opet popuste upiknula. O tome sam ovisna 😁
    https://ibb.co/FD7D8Mm

Jos jednom, lijep dan i uspjesne kontrole svima 💐

Jutro svima i čestitke cure na zaokruženom još jednom tjednu. Kolacic, preko koje stranice si naručivala,  pre pre slatko..... 

Dora4
    03. Travanj 2020. 10:16

Suzi cestitam na punih 22 i divni ste trbuscic i ti 🥰
    Pepili da, bas sam prezadovoljna ikeom, sve ti dostavljaju..meni je na iznos od 7050kn jos bilo 300kn "usluga", to je valjda dostava..pa provjeri samo kad poklikas sve koliko ce ti naplatit..puno je, iskreno za skoro tisucu eura su mogli i besplatno dostavit, al sto da radim i dalje mislim da sam super prosla obzirom sto sam sve zivo kupila, cak i s tom skupom dostavom mi je isplativije nego da sam drugdje narucivala..
    Vrapcic da da, majka je setala od kreveta do wca, ali bar sam kod kuce gledala u drvece i sunce, za razliku od bolnice di sam vidjela komadicak neba 20x20cm 😅😅
    Nego...sto mislite o imenima umjesto Ivica i Marica, Alemka i Vili? 🤣😂 bi li mi to osiguralo drzavnu potporu? I capeka za kuma 🤣🤣

DanijelaBB
    03. Travanj 2020. 10:18

Curke čestitam na zaokruženim tjednima, samo hrabro naprid 💓
    Ancy trbušćić taman 🤗
    Suzi bit će to velika bebica ako je sudit po stomačiću 😊

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Dora4
    03. Travanj 2020. 10:21

H&M sto ste pisale vi koje ste kupovale dok su vec pocele ove korona zabrane, koliko dana treba da dodje paket?

Suzi3025
    03. Travanj 2020. 10:23

DanijelaBB

Curke čestitam na zaokruženim tjednima, samo hrabro naprid 💓
    Ancy trbušćić taman 🤗
    Suzi bit će to velika bebica ako je sudit po stomačiću 😊

Danijela ma nece biti velika beba,sad u pon bili na kontroli i ima 330 g. Ja sam rodila vec jedno pa vjerujem da u drugoj trudnoci je trbuh veci i izrazajniji nego u prvoj.

Fluffy
    03. Travanj 2020. 10:24

Dora, Vrapcic…hvala na podijeljenom iskustvu. Otvoreni su oni za sve opcije pa tako i za mpo. Bas se psihicki dosta opterecuje. Doduse ima nekakav manjak progesterona zbog cega uzima duphaston tijekom drugog dijela ciklusa. Ja sam isto misljenja bez obzira na godine da se krene makar s detaljnim pretragama. Mislim da ako netko to stvarno zeli da je svaki mjesec cekanja s tim gubitak zivaca., i moze samo puno gore napraviti. Ali eto zeljela sam vidjeti iz prve ruke od vas cura koje ste to prosle bili se s onim sto sad znate odlucile na to puno prije. 
    Dora, haha bas to s testovima. Nema tog testa koji moze smiriti...bar ne cijelu trudnocu 😅. Osobno sam radila Test i bilo mi je malo lakse u pocetku iz razloga da su manje sanse da se dogodi nekakva kromosomska greska kao sto ie bio slucaj u prvoj trudnoci...al nakon sto je proslo prvo tromjesecje nasla sam 100 drugih razloga za brigu 😅. Posebno otkad se ono s Tiki dogodilo. 

Vrapčić123
    03. Travanj 2020. 10:27

Suzi ma nema na čemu. Samo ti nama šalji sličice 💞
    A da, drago mi je da sam te nasmijala. No tako je nekako zbilja 😂 Korona trudnice 🤦‍♀️ 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

03. Travanj 2020. 10:28

Mamice super su vam trbuščići 🥰
    Dora, HM dođe maksimalno za 7 dana. Ja evo baš gledam stvarčice za izići iz rodilišta, ali sve se navlači preko glave i komplicirano je, znam da preferiraju bočno kopčanjem za to prvo oblačenje.
    Jedno pitanje. Hoće li početkom sedmog mjeseca jedan dugi rukav biti dovoljan? Znači ispod ništa. Samo npr pidžamica. 🤔🤔
    Ikea dostava na kućni adresu bez obzira na iznos je oko 300 kn.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.