Kaktusica lijepo je ime, a ima i snazno znacenje...
Zapravo mi se sviđaju skoro sva imena sto su prijateljice dale, sto cete vi dati, ali kad trebam izabrati, za svako ipak nađem neki razlog zasto ne🤷♀️
💙
Kaktusica Petra mi je favor od kad sam ko klinka nafuravala okolo čelavicu i glumila da mi je to beba 🤭 ali i muz i ja imamo sestricne Petre i bas smo bliski s njima pa mi je nekako too much da i nasa mala bude Petra, tim vise sto bi s njegovom onda imala cak isto ime i prezime 😅
Fenjer ajd u smokve!!! Korona i Covid 🤣🤣
Kombinacija mi je top, ja vise volim neutralne ili skroz sarene i svakakve vesele boje, sve samo ne klasicne stereotipe rozo/plavo..premda ima nekih preedivnih kombinacija u njeznim bojicama, mozda mi cak najvecu ulogu odigra uzorak pri izboru neceg 🤗🥰
Rio baš lijepo ime, još ak će maleni znati pjevati ko naš dragi Oliver, gdje ćeš bolje 💙
Curke mi puštali maloj maloprije Mozarta i imam dojam da je balet odmah zaplesala unutra 😄😄😄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kaktusica lijepo je ime, a ima i snazno znacenje…
Zapravo mi se sviđaju skoro sva imena sto su prijateljice dale, sto cete vi dati, ali kad trebam izabrati, za svako ipak nađem neki razlog zasto ne🤷♀️
Evo tocno ista stvar kod mene 😊
Mi kao odavno imamo imena, ali sad kad je sve realno i kad su bebice tu nekako nismo ziher..ali iskreno jos nismo ozbiljno se uhvatili toga, kao pomalo 😅 mislim da cemo odlucit u 3min kad bude trebalo 🤭
Ajme stranica za citanje 🙈
Ja cu za bolnicu uzet 50, 52 imam od seke pa cemo poslozit nesto. 😊
Imena... Dragi i ja se davnih dana odlucili za imena, i musko (kratko) i zensko (dugo) , ali je on zaboravio zensko, a ja mu ga namjerno nisam htjela rec... Cak ni danas... 😂🙈
Kada sam saznala spol na uzv, samo sam mu poslala poruku da nece morat razbijat vise glavu s imenom za kcer 😅 jadnicku je laknulo 😂 nama tako stize Tin... I fora mi je sto mi i doktor na svaku slicicu od uzv pise njegovo ime 😁
Rio možda beba bude filmofil i glazba mu ne bude neka špica🍿🍿🍿
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dobar dan žene drage!
Bas ste se raspisale, čitam poslije zaostatke...
Ja sam već dva sata na telefonu zbog propusnice. Zvala stožer, pa ginekologa, pa doktoricu opće prakse i oni samo bacaju loptice na drugoga, uglavnom na kraju nemam propusnice.
Stožer tvrdi da mi to mora Dat liječnik ili ginekolog, ginekolog tvrdi da oni nisu u sustavu, a liječnik opće prakse tvrdi da mi to mora ginekolog dati i tako u krug.
Idem u ponedjeljak na rizik s trudničkom knjižicom.
Toliko sam se uzrujala da sam na kraju plakala prek telefona.
Ajme stranica za citanje 🙈
Ja cu za bolnicu uzet 50, 52 imam od seke pa cemo poslozit nesto. 😊
Imena… Dragi i ja se davnih dana odlucili za imena, i musko (kratko) i zensko (dugo) , ali je on zaboravio zensko, a ja mu ga namjerno nisam htjela rec… Cak ni danas… 😂🙈
Kada sam saznala spol na uzv, samo sam mu poslala poruku da nece morat razbijat vise glavu s imenom za kcer 😅 jadnicku je laknulo 😂 nama tako stize Tin… I fora mi je sto mi i doktor na svaku slicicu od uzv pise njegovo ime 😁
Tin mi je isto jedan od favorita, ali decku se bas ne sviđa...ma nismo bad previse ozbiljno ni pricali o odabiru, onako usput nesto
💙
Dobar dan žene drage!
Bas ste se raspisale, čitam poslije zaostatke…
Ja sam već dva sata na telefonu zbog propusnice. Zvala stožer, pa ginekologa, pa doktoricu opće prakse i oni samo bacaju loptice na drugoga, uglavnom na kraju nemam propusnice.
Stožer tvrdi da mi to mora Dat liječnik ili ginekolog, ginekolog tvrdi da oni nisu u sustavu, a liječnik opće prakse tvrdi da mi to mora ginekolog dati i tako u krug.
Idem u ponedjeljak na rizik s trudničkom knjižicom.
Toliko sam se uzrujala da sam na kraju plakala prek telefona.
A joj, pa koje budale, stvarno nisu normalni. Nemoj se uzrujavati, ako te zaustave, sve ces objasniti, ali sigurna sam da nece biti problema
💙
Jel netko uspio dobiti HZZO? U Ri se nitko ne javlja, odgovora na mejl, osim automatskog, nema
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji