Dora, i ja sam planirala u breyer ili agram. U breyeru je 190kn,al su brzi.
Vrapcic, da bas 😂 bitno da sam pocela.
Suzy, uz pupu vidim i svakakve spravice. Jel ti to vjezbas? 🙈
Mrvicak, trebat ce ti par dugih bodica ili dugih rukava, a ispod kratki bodic jer bebaci u pocetku nemaju razvijenu regulaciju tjelesne topline pa dok se ne uspostavi, treba odrzavat tako.
Dora Alemka i Vili su hit imena 🙂🙂 Ee, baš te htjedoh pitati jeste li razmišljali o imenima za bebe zbilja? Koja vam se sviđaju?
Fluffy ma da, čim krenu s pretragama znati će otprilike na čemu su. I nek se što zdravije hrane, ne mora biti da je kod nje samo problem. Evo recimo savjet neka uvedu svaki dan barem maticnu mlijec, cvijetnu pelud, med i propolis ukoliko nisu alergični. To im može samo pomoći, odmoći ne može sigurno.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ancy ma super izgledas, taman🥰
Suzi i ti si predivna🥰
Fluffy hvala ti draga, ja bih joj savjetovala da pokusava do godinu dana, on moze cak i ranije napraviti spermiogram da ne gube vrijeme ako je do toga. Nekima se savjetuje i samo 6mj, ali s obzirom na godine nek pokusa po meni jos koji mjesec.Ja se iskreno nadam da ce im uspjeti bez ivfa, nije to uvijek samo tako, puno toga se trebs poklopiti.
Inace meni nije bilo to sve skupa prestresno i stvsrno sam usla puna pozitive i vjere da cemo uspjeti. Brzo je to sve i uspjelo, ali da je potrajalo, postalo bi mi stresno i frustrirsjuce. Na humanoj sam upoznala puno drsgih cura, a s nekima sam i u kontaktu. Meni se potrefilo da sam u to vrijrme imala privatno stresnu situaciju, ali kad je to proslo i tijelo odmorilo uspjrlo je. Ali zato sam sada stalno u velikom strahu i ne mogu si pomoci
💙
Mrvicak, trebat ce ti par dugih bodica ili dugih rukava, a ispod kratki bodic jer bebaci u pocetku nemaju razvijenu regulaciju tjelesne topline pa dok se ne uspostavi, treba odrzavat tako.
Znači za izvesti ju iz rodilišta treba mi kratki bodić i preko još jedan dugi rukav? Donje hlačice i čarapice
Mrvicak i ja jutros upravo o tome razmisljala za izlazak iz bolnice. Hvala Curly na odgovoru😉
Dora hahaha bas si me nasmijala, sad imas imena🤣😂
💙
Fluffy nama je isto dugo trebalo (iako nekima i vise). U svibnju bili poceli, u kolovozu biokemijska, nakon toga jos pokusavali, za cca 3 mj sam se bila dogovorila za folikulometrije. Na njima sve uredno, ali opet nista iduca 3 mj. Onda isla vadit hormone- ful povisen prolaktin, dobila bromergon za pit, trebala imat kontrolu za cca 3 mj, i ako do onda ne uspije javit se na humanu. I bas bas za ciklus mi se bilo ulovilo, to je isto bio svibanj. Ovo sve pisem za prvu trudnocu. Znaci godinu dana ciljanih odnosa. I mogu rec da je i nama bila puna kapa vec 😕 pogotovo sto je bas tada nekoliko mojih prijateljica ostalo trudno iz prve. A za drugu tako rec nismo ni ciljali nista. Tek sam u lipnju dobila prvi ciklus, isla isto hormone vadit- slika ubi boze, ispalo da nema sanse da zatrudnim. I 3. ciklus se meni cinilo po iscjetku kao da bi mogla bit ovulacija i stvarno ostala trudna. Tako da ja preporucujem da se sto prije javi ginekologu i da obavi pretrage bar da zna na cemu je.
Pepili ja sam iz Ri i vjerni Ikein kupac 😁 mi skoro sam namjestaj u stanu imamo iz ikee, nikad nikakvih problema s njima i sve stvarno brzo dodje. Kad se sjetim koliko novca smo ostavili u toj Ikei, slabo mi je 😲
Suzy, uz pupu vidim i svakakve spravice. Jel ti to vjezbas? 🙈
CurlySue ja da vjezbam 🙈🤣🤣🤣🤣
U svom zivotu sam mozda 5 puta vjezbala,to su sprave od muza. Pretvorio nam spavacu u teretanu 🤣🤣
Sad kako sam trudna super mi dode da ga ne vidim tih sat i pol dok vjezba da imam i ja svoj mir od njega 🤣🤣🤣
Suzy, uz pupu vidim i svakakve spravice. Jel ti to vjezbas? 🙈CurlySue ja da vjezbam 🙈🤣🤣🤣🤣
U svom zivotu sam mozda 5 puta vjezbala,to su sprave od muza. Pretvorio nam spavacu u teretanu 🤣🤣
Sad kako sam trudna super mi dode da ga ne vidim tih sat i pol dok vjezba da imam i ja svoj mir od njega 🤣🤣🤣
I meni spravice zapele za oko😉💪ali sam zaboravila komentirati nakon sto sam sve procitala🙈🙉🙊
💙
Suzy, uz pupu vidim i svakakve spravice. Jel ti to vjezbas? 🙈CurlySue ja da vjezbam 🙈🤣🤣🤣🤣
I meni spravice zapele za oko😉💪ali sam zaboravila komentirati nakon sto sam sve procitala🙈🙉🙊
Nisam vam ja zena od vjezbanja,ja sam samo za papanje 🤣🤣
Sebi kupila sobni bicikl prije 2 god i 3 puta sjela na njega 🙈 al ajde on ga nekad koristi..on je doslovno pokupovao sve sprave za vjebanje sto se ima u teretani. Tu mi je trebao inace doci ugradbeni ormar klizni ali ostala bez njega 🤣🤣 sva sreci da imam ovaj drugi veliki u sobi cetverokrilni.
Sortiraj odgovore
Najstariji