Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepilli
    03. Travanj 2020. 11:08

Polly

Mene muči veličina, imam bodića i 56 i 62 dugih i kratkih rukava, ali razmišljam hoće li trebati i koji 50? 🤔

TO bi više bila veličina za jako jako sitne bebe i palčiće, nemoj se time opterećivati, osim ako imaš rizičnu trudnoću, i 56 jako brzo prerastu.

Sreća mamina

Dobrodošao

Vrapčić123
    03. Travanj 2020. 11:08

Fenjer meni ti kamilica pomogne malo 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    03. Travanj 2020. 11:12

fenjer

Hej curke,cestitam vamna punim tjednima , jako su to lijepi tjedni- 24, 28, heeej 30 😍🥰🥳🥳 dajte se slikajte da vidim kako vam pupe izgledaju u tim kasnijim tjednima, ja jos nemam trbuh, izgledam kao da sam se dobro najela (sto i je slucaj) tako da jedva cekam da mi se trbuh pocne vidjeti i da izgledam kao trudnica 🤭
    Kad sam vec kod trbuha, imam problem, vec 3 noci ne spavam od grceva u crijevima, imam osjecaj da imam puno previse zraka koji putuje po crijevima i stvara mi grceve, nikako se ne mogu namjestiti da mi odgovara lezati, a bolovi budu do nepodnosljivi. Ne znam jel se koja susrela s time, s cime ? Esi pomognete, evo bila sam cak i jucer na wc-u i mislila sam da ce bar nocas biti mir, ali nije 😒 bas je iscrpljujuce, em me boli, em ne mogu lezati, i jos ne spavam po cijele noci. Da napomenem, nema veze ni s time sto jedem, kuhano, voce, povrce, opet isto.
    Bas grozno 🤕
    Dora meni iz h&m-a stvari dodu najkasnije 4. dan od narudzbe. 😃

Meni je u 21.trbuh iskocio. Do tada ko da sam se prejela. Sad ga bome ima.Crijeva su mi se ful cula i taj zrak sam osjetila, ali nije bilo nepodnosljivo pa se nisam obazirala i nis posebno radila po tom pitanju

💙

Dora4
    03. Travanj 2020. 11:14

Ikea e pa bas pretjeruju ako je dostava 300kn bez obzira na kolicinu, ja sam mislila da je mozda zbog kolicine narucenih stvari i tezine..
    Polly ako ti ne bude problem pliz fotkaj popis, ja vec mjesecima planiram detaljne popise (jer sam i inace friki i volim popise i stavljanje plusica i kvacice kad nesto obavim), ali nikako da to sve stvarno i napravim, sad pocela zapravo zadnjih dana kako sam krenula shoppingirat 😬
    Termoregulacija nije razvijena prvih 2mj, znaci to sto je nama vruce i crkavamo i 40°C je vani preko ljeta, bebicama NIJE..svakako bi bilo preporucljivo duge rukavice..
    Za izlazak iz bolnice meni se cini nekako najpametnije dugi bodi benkica, preko neki kompletic gornji+donji dio, carapice, lagana ljetna kapica i mozda cak neka ljetna dekica u pripremi za svaki slucaj! 🤭 
    Naravno ako bude 300 stupnjeva sve laganiji materijali..

Rose1
    03. Travanj 2020. 11:19

Dora ako bis kratko i s R mozda Rea, Rita, Lara, Tara, Greta, Klara...Ivor, Igor, Fran, Roko, Erik...hm, ima tih imena, ali i meni tesko odabrati...bas je tesko🤷‍♀️

💙

Kolacic
    03. Travanj 2020. 11:19

Mirtasiric1

Kolacic

Cure, dobro jutro svima. 🌷🌞
    Nadam se da ste mi sve dobro. Opet ste mi pobjegle za 50tak stranica 🙈…citat cu zaostatke malo kasnije, ali moram s vama podijetiti da sam ponovno obavila jutarnji shopping 😂🤣🥰. Normalni ljudi kada nije korona jutarnje vjezbanje, a trudnice u doba korone jutarnji shopping 😁😁
    Evo u kolazu pola od toga sto sam narucila. Prvi put sam se ohrabrila ciljano za jedan spol kupovati. Stvarno se nadam da mi doktorica nece doci sa promjenom spola 🤣😂. U suprotnom ce mi dijete morati nositi roskaste bodije 😂🤣. Bas sam happy da sam opet popuste upiknula. O tome sam ovisna 😁
    https://ibb.co/FD7D8Mm

Jos jednom, lijep dan i uspjesne kontrole svima 💐

Jutro svima i čestitke cure na zaokruženom još jednom tjednu. Kolacic, preko koje stranice si naručivala, pre pre slatko…..

Ne da mi da naprijed stavim jos 3w 😂 baby-sweets . de
    Ja sam ti u Njemackoj, ne znam dali salju u Hr.

03. Travanj 2020. 11:21

Polly

Mene muči veličina, imam bodića i 56 i 62 dugih i kratkih rukava, ali razmišljam hoće li trebati i koji 50? 🤔

Ja ću za izlazak ipak uzeti 50. Vidim da se na nekim stranicama još da pronaći i 52.

Rose1
    03. Travanj 2020. 11:22

Rose1

Dora ako bis kratko i s R mozda Rea, Rita, Lara, Tara, Greta, Klara…Ivor, Igor, Fran, Roko, Erik…hm, ima tih imena, ali i meni tesko odabrati…bas je tesko🤷‍♀️

Mislim da ima R u imenu😂🤣😂 

💙

Dora4
    03. Travanj 2020. 11:26

Rio jel da? Cak i meni koja sam ustekana non stop bude bas tesko pratit i imam osjecaj ako ne pogledam duze od pola sata, gotovo, moram uzet i zapisat sve sa strane, ko zadaca 🤣 i onda utrka dok citam i biljezim sa strane, a stalno se pojavljuju nove stranice 😆
    Jako mi se svidja ime Oliver 💙🥰
    Brojevi bas sam se cula sa curkom koja je rodila blizance prije  2mj, izasli su iz bolnice u broju 42 (da, dobro ste procitale četrdeset i dva), sad nose 56, neke stvari cak i 62, rekla je da stvarno bujaju ko kvasac i da munjevito preskacu brojeve pa sam sad naravno u jos vecoj dilemi jer okej, preskoce za 10-14dana, a opet, u tom periodu ima hrpa presvlacenja, bas kaze nekidan se oboje ispisali i iskakali preko noci je svako presvukla 3x! 😬 cini mi se da je onda pametnije ipak uzet vece brojeve pa dio vremena podfrkavat rukave/nogavice, a dio ce im bit taman..jer tko bi nasmagao te hrpe love da im je stalno sve aman taman! 😬😬

Pepilli
    03. Travanj 2020. 11:31

Dora4 Ikeina paketna dostava  je još uvijek 59/69 kn ( za paket do 30 kg i dimenzija do 100x 70 ili tak nekako ), znači ova manja komodica bi i težinom i dimenzijama pakiranja ulazila u paketnu dostavu, naravno uz tekstil i sitnice... Naravno , onome tko naručuje kindač i veći namještaj se ta dostava penje gore  ovisno  o zoni dostave.
    Ima i stranica s besplatnom dostavom, tipa mall hr ili e kupi( poprilično toga smo(muž, jel) naručili a da nismo platili za dostavu niš)

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.