Za ikeu znam da imaju paketnu dostavu za 69 kn ( to je do 30 kg), budući da sam iz 2. zone kamionska dostava bi mi bila 599 kn, a to mi se fakat ne isplati ako ću uzimati samo jednu malu komodu i par komada friškog tekstila... Većinu baby stvari imam od malene , od kindaća, prematalice, autosjedalicu, kolica, pa mi iskreno ni ne treba nešto previše, samo smo sa prostorom za pohranu naknap( zato komodica i ev, jedn šipka na rastezanje za u ormar koju bi stavili niže pa za stvarčice na vješalicama).
Moja prvorođena ne želi spavati u svom kindaću, još otkako su počeli zubići i stalno je htjela cicati pa smo ju naučili da spava s nama( jao, nekad se stvarno pitam dal nam je to trebalo)
Sreća mamina
Dobrodošao
Dora, i ja sam planirala u breyer ili agram. U breyeru je 190kn,al su brzi.
Vrapcic, da bas 😂 bitno da sam pocela.
Suzy, uz pupu vidim i svakakve spravice. Jel ti to vjezbas? 🙈CurlySue ja da vjezbam 🙈🤣🤣🤣🤣
U svom zivotu sam mozda 5 puta vjezbala,to su sprave od muza. Pretvorio nam spavacu u teretanu 🤣🤣
Sad kako sam trudna super mi dode da ga ne vidim tih sat i pol dok vjezba da imam i ja svoj mir od njega 🤣🤣🤣
I meni spravice zapele za oko😉💪ali sam zaboravila komentirati nakon sto sam sve procitala🙈🙉🙊
Nisam vam ja zena od vjezbanja,ja sam samo za papanje 🤣🤣
Sebi kupila sobni bicikl prije 2 god i 3 puta sjela na njega 🙈 al ajde on ga nekad koristi..on je doslovno pokupovao sve sprave za vjebanje sto se ima u teretani. Tu mi je trebao inace doci ugradbeni ormar klizni ali ostala bez njega 🤣🤣 sva sreci da imam ovaj drugi veliki u sobi cetverokrilni.
Hahahaha, morat ces i ti uz njega poceti 💪💪💪😂🤣😂
💙
Hej curke,cestitam vam na punim tjednima , jako su to lijepi tjedni- 24, 28, heeej 30 😍🥰🥳🥳 dajte se slikajte da vidim kako vam pupe izgledaju u tim kasnijim tjednima, ja jos nemam trbuh, izgledam kao da sam se dobro najela (sto i je slucaj) tako da jedva cekam da mi se trbuh pocne vidjeti i da izgledam kao trudnica 🤭
Kad sam vec kod trbuha, imam problem, vec 3 noci ne spavam od grceva u crijevima, imam osjecaj da imam puno previse zraka koji putuje po crijevima i stvara mi grceve, nikako se ne mogu namjestiti da mi odgovara lezati, a bolovi budu do nepodnosljivi. Ne znam jel se koja susrela s time, s cime ? Esi pomognete, evo bila sam cak i jucer na wc-u i mislila sam da ce bar nocas biti mir, ali nije 😒 bas je iscrpljujuce, em me boli, em ne mogu lezati, i jos ne spavam po cijele noci. Da napomenem, nema veze ni s time sto jedem, kuhano, voce, povrce, opet isto.
Bas grozno 🤕
Dora meni iz h&m-a stvari dodu najkasnije 4. dan od narudzbe. 😃
Cure, kada sam ja moju stariju curu rodila isto je bio 7 mj. Za izlazak iz bolnice sam joj obukla, body benkicu dugi rukav i preko toga dugi rukav, tutica, čarapice, babica mi je naglasila da svakako mj. dans bebici treba dugi rukavić.
Mrvicak, trebat ce ti par dugih bodica ili dugih rukava, a ispod kratki bodic jer bebaci u pocetku nemaju razvijenu regulaciju tjelesne topline pa dok se ne uspostavi, treba odrzavat tako.
Znači za izvesti ju iz rodilišta treba mi kratki bodić i preko još jedan dugi rukav? Donje hlačice i čarapice
Tak ja planiram krajem 5og. bodi kratkih rukava, gore japančica na vezanje, dolje hlačice sa stopalcima i čarapice... uzmite i kapicu, zlu ne trebalo, ima onih laganih ljetnih :D
Sreća mamina
Dobrodošao
Pozdrav krafnice ☺️
Bebac spavacice su sa boohoo stranice, meni su isto zapele za oko pa sam odmah išla škicnuti 😊
.
Ovo za Ikea dostavu me mogu vjerovati da bubnu toliku dostavu neovisno o cijeni narudžbe, baš ono nije okej 😬
.
Vidim sve se pomalo pripremamo, naručujemo, mozgamo... Ja planiram danas sastaviti excel-icu sa svim redom šta mi treba, oprema, odjeća, higijena, stvari za rodilište, šta god planiram excel-ica je tu 😆
Mene muči veličina, imam bodića i 56 i 62 dugih i kratkih rukava, ali razmišljam hoće li trebati i koji 50? 🤔
Dobro jutro svima i cestitke na zaokruzenim tjednima i sretno na pregledima ❤️
https://ibb.co/Qj5W4ps.. Evo i nas 💖 nosimo pojas jer imamo bolove u donjem dijelu leđa i kralježnici, on nam olakša 😊
Pozdrav!
Mrvicak, Rose, da... Inzistiraju na tome da bude dugi rukav za van, a na nama je da odlucino hocemo li odmah bodic dugih rukava ili opciju kratkog pa na njega jos majicu... Meni osobno je lakse samo jedan bodic dugih rukava ako ce bit stvarno toplo, da se malac ne pregrije 😊
Fenjer, ne znam kako ti je s probavom, no i ja znam imat problema s napuhavanjem, al meni je iskljucivo do toga sto jedem. Ako ipak spadas u postotak ljudi s kracim crijevima, onda nadutost dolazi od toga, tj vlaknasta hrana radi problem skracenim crijevima i dolazi do grceva. Pokusaj s preparatima za regulaciju stolice (regulino, redovita) koji se pobrinu da se sve odradi.
Mrvicak i fenjer hvala za info, znaci da se ne nadam danas vise nikakvom zvoncu dostave 🙈 tako sam i mislila, ali taj h&m su mi spavacice, gace i grudnjaci pa sam bas u iscekivanju ocu li stat u ista od toga hahah
Imena jos nemamo, htjeli bi kratko i zvucno, sa slovom r hahah opis da se ranim 😅🤭 i da se lijepo slazu skupa!
Fenjer za crijeva ne znam ni sama sto bih ti rekla il preporucila, cesto mi zna bit svakakvih bolova, ne znam vise sto djeluje i ne djeluje, na kraju najcesce samo istrpim..moze bit i da ti se beba namjesta pa ti trenutno bas stisce crijeva nekako nezgodno, ako nisi povezala da je od neke hrane specificne..javit ce se netko mudriji!
Pamcenje mi je sve strasnije zadnjih dana, cure moje, pocela sam zapisivat SVE, nekidan sam si zapisala na komad papira u kuhinji raspored obroka i dodataka jer nekad navecer skontam da sam zaboravila ciklu il brusnicu il nesto, jedino lijekove drzim pod kontrolom..evo i sad sam procitala 3 stranice i imala valjda 6 komentara i ne sjecam se niceg, a proslo 3minute 😅🙈
Suzi samo lagano, ti sobni bicikli se ionako zna cemu najbolje sluze-odlaganju odjece 😂🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji